https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 2.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/christmas-tree-3784021_1280.jpg

Srećna Nova 2020 dragi moji, neka vam Nova godina donese što više radosti, manje briga, dobrog zdravlja i više ljubavi:-))

2 dan Nove 2020 nosi veliko budjenje od 5:20 am zbog ulaska Meseca u znak Ovan koji donosi poruku ” Vreme je za akciju” , tako da danas možete iskoristiti odlično vreme za neki pokret, a ako ne radite, da uradite neke lepe stvari za sebe. Mars kao dispozitor danas i završava poslednje kretanje kroz znak Škorpiju ostavljajući neku gorčinu, bol i borbu , a od sutra prelazeći u optimističniji, istraživački znak Strelac daće i mogućnost da se oslobodimo stega, besa i nervoze i da svoju energiju usmerimo na nešto ipak pozitivnije..

Kada je Mesec u Ovnu može doneti nestrpljenje, neku euforiju, pojačanu želju za brzinom, ali osećaj vedrine i energetskog i duhovnog budjenja, nešto po principu” spreman sam/ spremna sam, da mi se nešto desi:-))

Mesec u Ovnu može doneti pojačane migrene, oscilacije na polju pritiska, svojeglavost na sopstvenu štetu,pojačane visoke temperature i prehlade, pa svakako ne treba preterivati!  Mesec će boraviti u znaku Ovna sve do 4.01., a od sutra i spreman za prvu Lunarnu Fazu Prvu Četvrtinu Meseca gde će se susresti sa Suncem u znaku Jarca u kvadratu.

” Ono sto je za nama i ono sto je pred nama, nevazno je u poredjenju s onim sto je u nama.”

Ralf Valdo Emerson

Za danas najzanimljiviji aspekt biće i konjukcija Merkura i Jupitera u znaku Jarca na snazi od 17:43: donosi vreme blagostanja i mentalnog mira, vere, okrenutosti politici, istorijskim stvarima, ali divnom periodu za odmor i značajnija putovanja( posebno ukoliko planirate neki kontakt sa planinom). Odlično vreme za organizacione poslove, industriju, gradjevinu. Vreme jakih moralnih načela, mentalne preciznosti, ali izuzetne odgovornosti. Zaštita pri nekim bitnim odlukama, ali susreti koji ostavljaju jake utiske, poslovni uspeh i sreća kroz važne kontakte. Odlično vreme za pisanje, obnovu starog znanja, značajne kontakte gde će se koliko jeste Jaraca nešto realistički i pesimističniji znak, osećati unutrašnja nada i radost, kao rešenje nekog problema koji vas muči u prvoj fazi završetka.

Od 19:20: na snazi Mesec u Ovnu u kvadratu sa Jupiterom, ali i Merkurom pa imamo jednu malko uzburkaniju energiju koja može doneti pojačane svadje, preterivanja na polju hrane, želja, emocija, pojačane konflikte, ali pre svega jednu nervozniju energiju kroz dogovore, saobraćaj, pa je preporuka da budete malko pažljiviji sa rečima, planovima, jer i sam Mesec u Ovnu donosi želju da se nešto pokrene i desi .U pojačanju nezadovoljstva, preterivanja, kršenje pravila, nepotrebna samoispitivanja, ali i zbog dispozitora Marsa na poslednjem stepenu Škorpije i dosta agresivnosti , nepotrebno. Sebičnost i emocije neće moći da idu zajedno, kao i želja da nekog dobro prevaspitavate. Prevelika očekivanja, a nemate sa kime da podelite…

# currentmood# the time is now# moloko# srećna nova# dnevna doza lune

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.