https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 23.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/winter-3876098_1280-1280x853.jpg

Neka čudna energija u vazduhu, osim što je hladno i već smo naviknuti da zima prosto mora da istutnji svoje, energija pod uticajem Lunarne Totalne Eklipse ne prolazi. Mesec danas menja znak, a Merkur pravi zadnje trzajeve u znaku Jarca spremajući za promenu znaka od sutra. Pojačanost naglih promena neće prijati meteropatama, posebno reumatskim bolesnicima i vrlo senzitivnim osobama. Noć praćena i promenom Meseca u praznom hodu pa sve može delovati po principu od neke dramatike do potpunog smirenja. Današnji dan može doneti malo veći sukob izmedju emocija i razuma. Potrebno će biti poslušati svoje unutrašnje Ja a sve odluke pokušati doneti lakše, smirenije, mudrije ma šta da je u pitanju. Odličan dan za meditacije, ali da sebe zaokupite nečim, posebno radom jer sve može delovati lakše, čak veselije. San će danas posebno biti važan.

 

“Svi volimo, a niko voljen!
Neko opasno zabušava.
Ili ne umemo da volimo, ili umemo, ali ne umemo da budemo voljeni.”

Goran Tadić

00:14 : Merkur u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu: Nagla uznemirenost, brzopletost u govoru i pravljenje grešaka. Dobro razmisliti pre svake odluke, dobro razmisliti o svakoj reči pre nego što je izgovorite, eci peci pec… Vozači posebna opreznost, vreme naglih grešaka koje mogu biti kobne. Veoma neprijatan aspekt kroz dogovore, sastanke, klimatske uslove koje neće prijati nikom.Vreme nekog adrenalina, ali loših prilika /uslova da se odredjena stvar realizuje! Ne siliti ono što ne može! Pustite da stvari i misli idu lakše, milije… Sklonost da šokirate druge, sklonost nagloj promeni planova, sklonost da se teško prihvata istina, težite odmerenosti i mudrijim rešenjima… Mogući problemi sa uredjajima, ali jaka tenzija na polju govora, posebno u emotivnim odnosima. Sa druge strane ovaj aspekt može doneti obnovu neke odlične ideje iz prošlosti koja može naći dobro mesto za realizaciju.

01:02 am: Mesec na zvezdi Al Dzabha u sazvežđu Lava pojačava pobune i nasilnost. Jako negativno vreme koje može doneti sukobe i nervozu. Moguća podsećanja na neki težak dogadjaj. Ipak i vreme neke važne unutrašnje snage.

2:20 am: Mesec u Lavu u trigonu sa Uranom u Ovnu na 28,42 stepenu : Vreme dobre i inspirativne energije, pozitivnih iznenadjenja, jake kreativne energije, optimizma i odlično vreme za druženja, upoznavanja i spajanja. Mogućnost nagle sreće i uspeha za one koji rade u ovo vreme. Jake vizije i važni snovi.

Mesec u praznom hodu do 4:10 am donosi vreme koje nije povoljno za putovanja, važne akcije i odluke u periodu od 3:12 am. Mesec na zvezdi Regulus može doneti i vreme jakih očekivanja, želja relaksa, ali i važnih promena poznatih ličnosti. Ipak, iako nešto sporije vreme noći, može doneti plemenite poduhvate i napredak preko polja vojske i državnih poslova.

4:23 am : Mesec prelazi u zemljani, ženski znak Devicu. Vreme smirenijih i kontrolisanih emocija, ali jakih analiziranja i temeljnijeg pristupa radu. Posao može biti veoma važan, ali zdravlje s obzirom da je Devica znak koji vlada prirodno 6 astrološkom kućom. Može biti manjih kašnjenja i nervoze oko poslovnih dogovora, putovanja, ali više možemo biti okrenuti rutinskim svakodnevnim poslovima, čišćenju, nabavci, ali većoj okrenutosti radu, obrazovanju. Na emotivnim odnosima mogući veći testovi. Mesec će boraviti u znaku Device do petka 25.01.

16:20 : Mesec na zvezdi Tuban ( 7, 27 Device ) , iz sazvežđa Draco pojačava umor, nervozu i napetost. U porastu požari i problemi sa instalacijama. Dobro vreme za matematičare, naučnike, ali i ekonomiste. Može biti dobro vreme za finansije.

18:40 : Mesec na zvezdi Aliot na 8, 56 Device može doneti veoma osetljivo vreme kroz druženja sa prijateljima. U povećanju razočarenja, nemarnost, neodgovornost, veća očekivanja. Veoma osetljivo vreme za operacije, porodjaje, trudnoće. U porastu pesimizam i povredjivanje sebe. Važno je u ovo vreme opustiti se i pokušati stvari smiriti .

22: 30 : Mesec na zvezdi Zosma  u sazvežđu Lava na 11, 19 stepenu znaka Device donosi vreme kada molitve, meditacije, duhovni optimizam mogu pomoći u svakoj situaciji. Jaka povezanost sa majkom i ženama u porodici. Dobro vreme za privatni biznis, nekretnine. Na emotivnom planu mogućnost prevelikog žrtvovanja.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.