https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 24.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/home-office-1867761_1280-1280x854.jpg

Mesec kroz ceo dan boravi u znaku Device. Rad, red, detalji, sitnice koje ” život znače ” mogu biti aktuelne, ali okrenutost svim onim bitnim malim stvarima koje nas mogu obradovati. Vladaoc Merkur od ranih jutarnjih časova prelazi u znak Vodoliju, znak slobodnog mišljenja i neobične i spontane komunikacije ( imate tekst posebno na sajtu ) , pa je pred nama dan velikih mogućnosti, medjutim obratite pažnju kroz ceo dan da se ne trošite na nepotrebne stvari, već da konkretizujete svaki plan, akciju, i krenete napred. Kada Mesec boravi znakom Device hoće da donese da se baš zaposlimo i okrenemo nečem novom, ali hoće da donese neku vrstu melanholičnosti, pa danas posebno bežite od apatije jer to može voditi da se ne pomerite sa mrtve tačke iako je danas krajnje pozitivan dan za stvaranje. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju su emocije koje mogu lutati, voditi u neku vrstu samosažaljenja, prevelikih testiranja, analiziranja, medjutim potrebno je da se opustite i okrenete stvarima u kojima uživate. Ako prolazite fazu usamljenosti ili privatno stvari ne idu baš najbolje, bitno je da opuštate psihu i razmišljate o stvarima koje želite za sebe, ne idealistički, već krajnje realno.Podsticanje sebe je jako važan način unutrašnjeg mira i sreće danas. Danas je odličan dan da bacite sve nepotrebno, ili poklonite onima kojima je to potrebno.  Dobar dan :-))

” Ne čekaj na idealne okolnosti, jer nikad neće doći.”
Janet Stuart

2:57 am : Mesec u Devici u trigonu sa Saturnom u Jarcu na 14, 04 stepenu : Vreme mira i odlično vreme za rad, razmišljanje, pisanje, majstorske poslove ko ne može da spava, medicinu i pomoć slabijima, regeneraciju. Pozitivno vreme jer može doneti lični i emotivni mir, ali neće se osećati neka velika euforija. Mudra rešenja, jako dobro vreme za karijeru, status, edukaciju, pripremu ispita. Saturn se približava zvezdi Manibrium u sazvežđu Strelca koja donosi veću energičnost, ali poseban napredak osobama koje su vezane za vojsku, zaštitu vatrogascima, kovačima. U porastu kroz ovu zvezdu može biti dosta požara. Na ličnom nivou ova zvezda mnogima može doneti hrabrost, ali odličnu samokontrolu posebno u kritičnim momentima.

3:56 am : Mesec u Devici u opoziciji sa Neptunom u Ribama na 14,41 stepenu: Veoma preosetljivo vreme, pojačane nesanice, ružni snovi, velike krize senzibilnim osobama i zavisnicima sklonim porocima, posebno osetljivo vreme za narkomane. Nepovoljno vreme za porodjaje, operacije, u povećanju jake depresije, emocionalna lutanja, krize, izdaje i idealizacije. U osetljivosti loše vremenske prilike, kao i povećanje poplava i problema na morima. Mogućnost trovanja, osetljivosti kroz lekove, hemijske supstance. Osećaj jake konfuzije, zbunjenosti, iracionalnih reakcija koje se sudaraju sa emocijama. Plačljivost i preopterećenost detaljima. Briga i osećaj jakih unutrašnjih blokada.

5: 38 m : Mesec na zvezdi Mizar i zvezdi Alkor izmedju 15, 42 – 52 stepena povećava masnovne nesreće i loše vremenske prilike. U povećanju strahovi. Ipak ovo vreme onima koji su budni može doneti brzinu, nesebičnost i kroz te osobine i lična ostvarenja. Moguće bitne vesti u ovo vreme.

6:42 am : Mesec u Devici u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 16,22 stepenu : Pojačana neorganizovanost, sklonost preterivanju, emotivnoj idealizaciji, nemiri, trošenju na pogrešnom mestu. Sklonost nepovoljnim finansijskim prilikama, nepotrebnom trošenju novca. Zdrastveno aspekt koji može doneti probleme sa crevima, stomakom generalno, danas je posebno važno jesti laganiju ishranu. Sklonost isključivosti, ali i perfekcionizmu i gubljenju u detaljima. Na emotivnom nivou padovi i prevelika očekivanja.

6:50 am : Ulazak Merkura u znak Vodolije

9: 28 am : Mesec u Devici u kvadratu sa Venerom u Strelcu na 18 stepenu donosi ljubavne brige koje loše mogu uticati na psihu, posebno ženske organe. Osetljivi odnosi sa ženama. Preokupiranost obavezama i nedovoljno vremena za sopstvene potrebe. Pripazite na raspored, ne gubite vreme na nepotrebne stvari ! Prevelika analiziranja koja blokiraju ljubav i mogu doneti pesimizam. Sumnje, nepoverenje, osetljivost na lični izgled. Nepovoljno vreme za kupovine, prodaju nečega. Nerazumevanja, oscilacije, promene raspoloženja, zabrinutost za nekog iz porodice.

14: 51 : Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom u Jarcu na 21, 23 stepenu, u blizini zvezde Denebola ( 21,37 Device) ukazuje na iznenadni napredak i regneraciju. Na generalnom nivou može biti pojačanih loših vremenskih prilika, atentata i zdrastvenih padova zbog promena vremena. Dobro vreme za učenje, karijeru, važne poslovne projekte. Dobro da se obnovi nešto staro. Posebno srećno vreme za učenje stranih jezika, krakotrajna putovanja. Na političkom nivou mogućnost velikih transformacija.

Mesec u praznom hodu do kraja dana , može otežavati  planove i nositi usporenost. Osetljivost moguća na zdrastvenom planu, ali posebno kroz lečenje. Mogućnost problema u komunikaciji i nesporazuma. Posebna osetljivost otvorena preko polja prijatelja. Mogući kvarovi. Paziti na disajne organe i kolena !

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.