https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -24.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/people-3142549_1280-1280x935.jpg

Dobar dan, Mesec u Vodoliji kroz ceo dan ubrzava i srce, ali i aktivnosti. Prijateljstvo, druženje, sloboda, kreativne ideje, nagle oscilacije i promene planova, brzina, poneki nalet nestrpljenja i cupkanja u mestu. Danas je posebno povoljan dan za potpisivanja dokumenta, ispite, učenje, ali i pokretanje novih poslova. Dobro vreme da kažete šta mislite, ali da menjate svoje stavove i preokrenete situaciju u opštu korist. Odlično vreme za timski rad. Humanost će biti zahvalna, ali mora doći iz duše.Danas sve što je namešteno i nespontano neće ići u dobrom  smeru. Ravnopravnost će biti in, ali i želja da se ne razmišlja o troškovima, već da se malo opusti ” mozak” pred vikend.

Danas fiksni znaci mogu biti u malo većem problemu, jer mogu imati nalet blokada, ali malo veće ” panike”. Mesec će od 4 sata biti u prilično neprijatnom kvadratu sa Uranom i pojačavati nesanice, uznemirenja, ali jake emotivan stres.Škorpije će morati da se mnogo izbore i aktiviraju strpljenje, a Bikovi mogu biti u problemu sa medjuljudskim odnosima. Lavovima neće prijati kritika, dok Vodolije i Vage mogu biti na jakom udaru emocija, čak na udaru i neke nepravde i optužbi. Rakovi će danas biti posebno raspoloženi da pokrenu neke novine i promene, a Ovnovi da odlično vode druge i vrlo kreativno idu ka ciljevima, isto kao i Device i Blizanci koji danas posebno mogu biti motivisani i skloni odličnoj mentalnoj inspiraciji. Ribama će trebati malo više vremena za budjenje, ali mogu u drugom delu dana pokazati svoju snagu i umeće, kao i Jarčevima koji će trebati ipak odmor u popodnevnim časovima.Današnji dan posebno neće biti naklonjen osobama koje imaju kardiovaskularne probleme.Večernji sati mogu pojačavati osetljivost hormona, ciklusa, kao i pojačan apetit kao razlog većeg stresa.

Društvene mreže, upoznavanja, internet, reklame, marketing, posredovanja danas mogu biti jako interesatna, kao i sticanje novih prijatelja. Nešto lošiji aspekti nam idu emotivno posebno zbog kvadrata Meseca i Venere ( od 18:18) pa tu može da padne neka ljubomora, zavist, destrukcija sve u 5 minuta.Vremenske prilike nam uopšte neće ići i dalje na ruku, taman ćemo pomisliti da dobijamo podršku i ravnotežu, dolaziće do naglih promena vremena koje će se menjati.

 ” Blještiš.
Kulturom.
Dobrotom.
Radom.
Znanjem.
Velikim srcem.
Tako se sjaji.
Tako se bude velik.”
Nena Šahbazović

Mesec u Vodoliji pokreće jednu sasvim novu energiju i bezbroj pitanja koje vam se mogu vrzmati po glavi cele nedelje. Pred nama je krajnje romantičan, ali optimističniji vikend, iako je važno da se oslobodite za sad težih fizičkih poslova( ako je moguće).

Trigon Meseca i Merkura od 8 am posebno može doneti veseliju i pozitivniju energiju, odlično vreme za putovanja, kupovinu karata, dosta telefoniranja i ipak sreću preko uslužnih delatnosti i administracije. Posebno dobro vreme za ples, igru, zabavu posebno u prvom delu dana do 17h. Danas je odlično voditi razgovore i malo osluškivati i sopstvene želje, osloboditi se predrasuda, ali tradicionalog konzervatizma. Šala, pesma i opuštenost mogu pozitivno uticati na rad, pa je dobro da pojačate muziku i opustite se od svih stvari koje niste, a trebate završiti. U večernjim časovima treba paziti na novac. Mogući nepotrebni troškovi lošom procenom ili prevelikom opuštenošću ili obećanjima! Ljubav može biti na malom ” ledu” posebno sklonost suzama ili većim očekivanjima od 18h. Politika, nevladine organizacije, dosta dešavanja na polju avijacije, pojačanih povreda može biti u porastu. I dalje smo u ciklusu mogućih manjih zemljotresa.

Iako noć može biti praćena prvo trigonom sa Suncem i socijalnom energijom, ipak kvadrat sa Uranom može doneti osetljivost nervnog sistema i nerazumevanja. Nešto lakša situacija ipak nas očekuje od 8am kada će nam komunikacija, razmena i pokret doneti bolje raspoloženje. Srecno!

# currentmood# gloria# mesec u vodoliji# dnevna doza lune#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.