https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 26.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/road-2644144_1280-1280x878.jpg

Vikend je pred nama prepun snega i baš smo u energiji prave zimske čarolije, neko da uživa napolju, neko da tako ipak gleda iz tople sobe i sanjari… Bilo bi sjajno kad bi mogli na posao ići sankama, nekako bi bilo zabavnije nego da čekamo i prepustimo se većim gužvama. Ipak vikend interesatno deluje kroz jednu miroljubivu energiju danas, ali već sutra sa nešto energičnijim prelaskom Meseca u znak Škorpije i Poslednjom Četvrtinom Meseca. Mesec će danas kroz ceo dan boraviti kroz znak Vage, čežnjivo i skriveno tražeći pažnju, ljubav i neku novu energiju. I dalje smo u energiji nekog vida prihvatanja promena prvo u sebi, i pravljenja ali sugestije neba da lakše prihvatamo razlike, posebno u ljubavi . I danas ćemo imati potrebu da ispravljamo neku nepravdu i da stavljamo neke tačke na prethodni loš period i sve ono što ne valja. Može biti velikih oscilacija i ljutnje u jutarnjem periodu i neke malo veće tenzije u vazduhu kada je važno smirit sve, dok popodnevni časovi mogu biti pre svega socijalniji, društveni i nositi jednu nešto lakšu energiju.

” Kad bi ona bila pahuljica, ja bih sigurno bio januar.
I ne bi nas mogli zamisliti jedno bez drugoga ”
Đorđe Balašević

5:11 am : Mesec u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 14,18 stepenu : Izuzetno osetljivo vreme, donosi pesimizam, pojačane depresije, brige, sažaljivost, usporenost, uspavanost, sklonost kašnjenju, ali posebno osetljivim odnosima na porodično partnerskim odnosima.U povećanju usamljenost, kao i loši vremenski uslovi, posebno vreme emotivnih padova i osećaja nesigurnosti.

9:25am : Mesec u Vagi u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu na 16,46 stepenu: Povoljnije vreme i bolje raspoloženje. Lakše prilike preko putovanja, planiranih odmora, druženja sa prijateljima. Pozitivno vreme za emocije, razgovore, posebno polje obrazovanja. Dobro vreme za zaradu i sve vidove finansijskih investicija, sitnijih kupovina, posebno pravnih poslova i polja nekretnina. Dobro vreme za uredjenje stambenog prostora i posete.

9:57am: Mesec u Vagi u opoziciji sa Marsom u Ovnu na osetljivom 17 stepenu donosi mnogo ljutnje, besa, destrukcije, žurbe, nestrpljenja, u povećanju povrede, ali i nesreće.U porastu tuče i osetljivost kroz saobraćaj pa je jako bitno da sve radi sa većim oprezom.Posebno loš deo dana kroz brak, ortačke odnose, sud, inspekcije, poreske službe. U porastu emotivne svadje i prekidi. Povećanje krvarenja i problema sa zdravljem. U porastu jake migrene i uvrede.

13:25 Mesec na 19 stepenu znaka Vage može doneti probleme sa zakonom, ali i osetljivost preko polja reputacije, položaja i pad energije. Poteškoće sa državnim institucijama. Nepravda.

15:30: Mesec na 20 stepenu stepenu egzaltacije Saturna donosi vreme mudrijih odluka, otmenosti, flerta, miroljubivosti i odlično vreme za nalaženje odličnih kompromisa.Povoljno vreme za emotivna upoznavanja, proslave.

16:04 : Mesec u Vagi u sekstilu sa Venerom u Strelcu  na 20,38 stepenu : Vreme srećnije i veselije, pre svega optimističnije energije. Dobro vreme za finansije, poklone, manje kupovine, ulepšavanje. Odlično vreme za relax i da se okrenete sebi i svom telu. Može biti srećnih okolnosti preko kućnih poslova, majki, ali posebno žena u bližoj okolini. Kreativnost i potreba za estetikom pojačana. Dobro vreme za učenje, dobijanje preporuka i pomoći preko prijatelja.

17: 31 : Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu na 21,27 stepenu: U pojačanju prolazne oscilacije, u vidu blokada, strahova. Pluton tu može doneti pritiske, ali i destrukciju i pobunu. U pojačanju neprijateljska energija pa se treba izolovati od takve energije. Preporuka za ovaj period je takodje opreznost vozačima, ali paziti na zdravlje, posebno na predeo kičme i mokraćnih organa.! Moguće uvrede i emotivna nesigurnost.

21:40: Mesec na sjajnoj zvezdi Spika koja može doneti neočekivane srećne okolnosti, iznenadjenja, nagle promene, emotivne doživljaje, pojačan adrenalin, potrebu za transformacijom. Ova zvezda veoma utiče na orginalnost i slobodne stavove. Dobre vreme za medije, novinare, javne nastupe, politiku, posredovanja. Mogućnost neočekivanih izlazaka i emotivnih promena statusa.

22:35: Mesec na zvezdi Arkturus koja donosi jake vizije i intuiciju. Može doneti sreću kroz druge kontinente. Mogući burni snovi i dobro vreme za okultizam i sve vidove istraživanja.

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.