https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 27.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/woman-silhouette-3202082_1280-1280x856.jpg

Sveti Sava, svetac koji me je sačuvao u nekom mom najgorem momentu borbe za život. Zvona Hrama Svetog Save su posebno dirljiva svima koji prolaze njegovom stranom ulice, a ulazak u Hram sa više strana nose energiju koju možete osetiti na posebnom nivou. Njegova veličina i izgradnja koja traje godinama nosi nastavak vere i donosi posebnu energiju Beogradu. Danas slavimo život podsećajući se i na one teške faze koje smo prošli, ali sa lekcijom da se one i više ne ponove. 3 godine

Mesec od danas menja znak i prelazi u vodeni znak Škorpiju koja je sama po sebi kontradiktorna, komplikovana, ali izuzetno jaka, prodorna i osećajna toliko da uvek može samo uništiti samu sebe. Pred nama je večeras i Poslednja Četvrtina Meseca. Dan najavljuje izuzetno puno trzavica, neki izliv emocija koji će morati da izadje na površinu, ali dosta problematične aspekte u vezi sa emotivnim odnosima, novcem, posebno veoma isključive i nagle reakcije.

Zato je važno danas ostati miran i pratiti svaki osećaj, kao i prihvatiti odgovornost koja vam je data. Veoma je važno raditi na stabilnosti u medjuljudskim odnosima.Danas prave reči mogu učiniti čuda.

” Čovek nije nikada više u iskušenju nego u trenutku neizmerne sreće.”

Luis Volas

6:22 am: Mesec u Vagi u opoziciji sa Uranom u Ovnu na 28,46 stepenu: Jaka tenzija i uznemirenost. Emotivni problemi, posebno nagle promene raspoloženja, vremena koje lošije mogu uticati na zdravlje. Buntovnost i problemi sa okruženjem, snovima. Osetljivo vreme za kardiovaskularne pacijente. U porastu prekidi, dramatika, dosta nepovoljno vreme za avio saobraćaj. Sklonost naglim i nepromišljenim reakcijama, problemi u braku. Sklonost kontradiktornosti i nemirima. Aneksioznost.

8: 32 am : Mesec prelazi u vodeni znak Škorpiju. Mesec u Škorpiji ceo dan šalje duboke emocije i tragove prošlosti. Neke sevdalinke u glavi paraju srce i uzdišu nostalgično se boreći da sakriju suze. Nebo je danas spremno da nagradi. Borba sa silama rušenja i gradjenja, emocije u porastu idu napred kao da je pitanje života i smrti.. Danas imamo krajnje intezivan i emotivan dan prepun nekih unutrašnjih poruka i transformacija, ali nekog osećaja istovremene i tuge i radosti. Dok Mesec boravi u znaku Škorpije nepovoljno je: za otvorene razgovore o prošlosti, ne preporučuju se operacije debelog creva i genitalija, nije preporuka pozajmica novca, uzimanja kredita, posebno se treba čuvati tvrdoglavosti, posesivnosti, žrtvovanja u pogrešnu stranu i rivaliteta!

10 -12 Mesec u praznom hodu može doneti vreme posebne senzitivnosti, usporenosti i da se neki planovi ostave za drugi put. Može dolaziti do pojačanih apatičnih stanja i problema sa kostima. Zatvorenost, nepoverenje, podsećanja, pesimizam.

13:55 : Mesec na 3 stepenu Škorpije donosi vreme jake regeneracije i čišćenja.Vreme jake duhovne zaštite, odlično da se priča o problemima i izbacuje suvišan teret na srcu.

19:01 : Mesec u Škorpiji u kvadratu sa Merkurom u Vodoliji na 5,52 stepenu : Posebno donose ozbiljne nesporazume, a uz to i emotivna povredjivanja i pad. Jako osetljivo vreme za uredjaje, saobraćaj i bilo koji vid potpisivanja papirologije i rada sa dokumentima. Posebna uvredljivost i sklonost oštrim rečima kao neki vid samoodbrane. Veća osetljivost može ići preko polja dece. Nervna napetost i osetljivo vreme za pritisak. Veoma loše vreme kroz trgovinu, prodaju, selidbe. Poteškoće izmedju misli i srca. Pojačana borbenost i isključivost, veoma izražena svojeglavost na sopstvenu štetu. Pazite na reči ! U porastu povrede.

22: 11 : POSLEDNJA ČETVRTINA MESECA, Mesec na 7,38 stepenu Škorpije u blizini zvezde Kambalia u kvadratu sa Suncem u znaku Vodolije.  Pojačan sukob izmedju emocija i slobode, ali potreba šta zapravo u ovom momentu želimo. Vreme koje je idealno da očistimo svu ljutnju, bes, nervozu iz srca i stavimo tačku na jedan period, ali započnemo neko novo Ja. Posebna osetljivost se može javiti u partnerskim i ortačkim odnosima zbog pojačanih optužbi, nametanja voljenoj osobi ono što ne želi da bude, kao i osetljivosti na fizičkom nivou. U osetljivosti mogu biti Vage, Bikovi, Škorpije, Vodolije i Lavovi, kao i svi oni koji imaju natalan položaj 7- 10 stepena Vodolije, Bika, Škorpije i Lava. U pojačanju ozbiljna buntovnost, gnev, odlasci, prekidi, ali nekako može delovati kao nešto krajnje dobro. Posebna preporuka paziti na zakon i javno predstavljanje ( moguća sramota, gubitak reputacije ). Na ličnom nivou može dolaziti do unutrašnje borbe, umora, ljutnje, ali ipak i nekog vida regeneracije i procesa čišćenja, kod nekih od vas može dolaziti u naletima i delovati kao ” narkomanska kriza .” Strast u svemu neće biti najbolja u odlukama, ali i trenutnim željama, ali nedovoljna za kompletan utisak.  Srećno vreme kroz odnose sa rodjacima, pisanje, učenje stranih jezika, edukacije, krakotrajna putovanja i kontakte sa osobama koje dugo niste videli. U povećanju loše vremenske prilike i nesreće posebno na polju severa Evrope, ali na polju istoka.

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.