https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 27.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/people-2568247_1280-1280x853.jpg

Poslednja Četvrtina Meseca, kosmos šalje neki vid signala da je vreme da se očisti sve što stoji, ali da se oslobodite onog što vam stoji unutar vas kao kočnica. Razgovarajte o problemima, otvorite se, izbegavajte da držite u sebi. Mesec u Ribama kroz ceo dan pokreće neku posebno maštovitu energiju, mističnu, enigmatičnu, ali krajnje osećajnu. S druge strane naša duša može biti suočena sa svim onim što treba da nas vodi bliskosti, ali ispunjenju. Ne zaboravite veru, pre svega veru u sebe…

Ipak, Mesec u ribama pojačava i inspiraciju, intuiciju( koju u ovom periodu treba poslušati), pojačanost nemirnih snova, ali neki osećaj da se duhovno spaja staro i novo i neki predosećaj ka nečem što treba da se desi. Okultizam, jaka okrenutost religiji, jaka potreba ka duhovnoj spoznaji biće veoma prisutna, bez obzira na realnost, ali oslabljenu volju ka trenutnoj realizaciji toga što želite( Sunce u blizancima). Ipak ovo je dobro vreme da zapišete svoje misli i stavite ih na papir, dobro vreme da osluškujete svoju dušu i da pratite neki svoj unutrašnji osećaj, koliko god odluke koje treba da donesete ne budu na vašoj strani. Neke tajne mogu izaći na videlo

Mala apatičnost i lenjost naglo promenjena smehom i naglim novostima. Intuicija u toku večeri na visini zadatka, kao i kreativne sposobnosti i humanost.  Umor praćen zamišljenošću i emotivnom izgubljenošću biće u porastu. Osetljivost peta, alergije, nesanice, osećaj praznine može probuditi sekstil sa Venerom oko 14h koji može doneti bolje raspoloženje. Danas ćemo biti raspoloženi i da tražimo neko svoje sklonište da u miru razmišljamo, analiziramo šta nam je to potrebno.Bežaćemo od svadja, svesni da to može izazvati dodatno lupanje srca i laku uznemirenost.Operi sebe od sebe…

„ Neka mi bude dopušteno da mislim
Kako među svim ovim zvezdama
Postoji jedna koja vodi moj život
Kroz mrak nepoznatog.“ –

 Rabindranat Tagore

Od 3:12 am Mesec na zvezdi Situla na 9,25 stepenu Riba u sazvežđu Vodolije donosi očekivanu sreću, burne i istinite snove, genijalne ideje i potrebu za većom slobodom. U porastu poroci i greške kroz njih. U porastu problemi sa vodom.

10:08am: Mesec u Ribama u kvadratu sa Merkurom u Blizancima na 12 stepenu donosi lošu koncentraciju, gubitak dokumenta i probleme u komunikaciji. Osetljivost kroz učenje, obećanja, osećaj uspavanosti i sukoba duše i reči, misli blokirane. Vozači malo veća opreznost. U porastu kvarovi, ali i mentalna uspavanost i zbunjenost, kao i unutrašnja nesigurnost i aneksioznost. U porastu ogovaranja i problemi sa okruženjem.

13:53: Mesec u Ribama u sekstilu sa Venerom u Biku na 14,42 stepenu – donosi dobro vreme za ljubav, zadovolkstva, upoznavanja, manju zaradu. Pozitivno vreme za kuvanje, manje kupovine, druženje sa ženama. Izuzetno srećno vreme za trgovinu, posebno modu i sve stvari vezane za lepo. Plodan aspekt, pozitivan za materinstvo. Vreme jakih osećanja i zaljubljenosti.

15:00: Mesec na zvezdi Ahernar donosi vreme oslobadjanja, nagle sreće i zaštite. Mnogi u ovom periodu mogu dobiti nagradu i osećaj mira, ali se mogu regenerisati.

21:40: Mesec i Neptun u konjukciji na 18 stepenu Riba – samopouzdanje neće biti baš najače u ovoj fazi, ali će biti pojačanije potrebe prema porocima, stvarima koje nam mogu škoditi, osetljivostima ka lekovima,ali i ličnoj zanesenosti i rasejanosti, ali pojačanom umoru.Okrenite se dobrom punjenju baterija, nekoj finoj šetnji pored vode, druženju sa knjigom ili dobrom filmu, jer će to biti dobar način da ovaj uticaj osetite što lakše. Biće pojačane tajne, nesigurnost, lenjost,veće želje nego realna očekivanja,zaljubljenost, ali sklonost nekoj melanholičnosti i naglim promenama raspoloženja. Postojaće zainteresovanost ka nepoznatim i neobičnim sferama. Osećanja, posebno predosećanja su veoma naglašena. Biće prisutan mali strah od sreće koja “večno traje”.Kao da će biti lakše reći „ to je tako“ i nekako kao da će biti prisutnije jedno predavanje. U pojačanju su problemi sa nesanicom, hormonima, petama, kolenima, cirkulacijom. Pokrećaće se potreba za savršenstvom, ali će se ponovo osećati nezadovoljstvo u neostvarenju. Pojačanost iluzija, idealizacije, ali i povlačenja u situacijama kada stvari ne idu svojim tokom.Ipak, period pojačava interesovanja ka medicini, nauci, istraživanjima, kod mnogih i pojačanost smisla za psihologiju, socijalni rad, i humanitarne sposobnosti.Neki generalni savet bi bio polako i bez naglih odluka.

 

# currentmood# john wick 3 soon# moon in pisces# dnevna doza lune

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.