https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 28.02.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/02/couple-1845334_1280-1280x853.jpg

Venera pravi poslednje trzaje u znaku Jarca, spremna je za nešto novo, drugačije, modernije, opuštenije. Zbogom prošlosti do sledećih lekcija:-)) Mesec do jutarnjih časova putuje znakom Strelca, ali završava ovaj mesec u znaku Jarca u kome je počeo. Jarac znak lojalnosti, poverenja, ali znak koji traži vreme. Naučili smo da je vreme najbolji pokazatelj onog što sledi… Sunce danas u veoma intezivnom sekstilu sa Marsom daje nam dodatak vitaminske injekcije i nebo kao da nam je otvorilo neke nove pore, vrata da možemo pokazati koliko smo zapravo ojačali za tako kratko vreme. Romantika sve vreme i završava se ovim mesecom, neka tuga, ali osmesi i podsećanja da muzika uvek daje dodatni smisao životu, a tekstovi ostaju kao podsećanje na neki stari / nov period. Nebo će danas od jedne veselije energije preokrenuti smer u malo veću ozbiljnost, odgovornost i podsetiti nas na ovaj mesec šta smo to prošli i šta bi trebalo da sledi. Ono što je sigurno, da nećemo praznog srca ući u Mart, čak ćemo imati neke neobično jake vizije i snagu koju smo dobili onako, u prolazu. Neka karma koja čeka ponavljanje ali nov ciklus ljubavi. Ples pod zvezdama i izražavanje tuge na kreativnom nivou. Nešto sasvim lično.  Dovidjenja Februar, hvala ti na lekcijama:-))

” Nekad sam činila ono što sam znala. Sad kad znam bolje, činim bolje” – Maya Angelou

2:12am: Mesec u Strelcu u kvadratu sa Merkurom u Ribama na 27 stepenu: Zbunjenost, umor, idealizacija, problemi u komunikaciji kroz partnerske odnose, okruženje, nešto osetljiviji period za saobraćaj, putovanja, učenje. Može se osetiti nedostatak inspiracije, energije, može biti i povećanja apatije. Usamljenost i konfuznost u govoru, mislima. Ipak vreme, snažnih emocija. Nešto osetljivije vreme za operacije, senzibilnije osobe.

3:34 am : Sunce u znaku Riba u sekstilu sa Marsom u Biku na 9,12 stepenu, Sunce na zvezdi Situla donosi unutrašnju snagu i inspiraciju, Mars dodaje strast, upornost i hrabrost kada je najpotrebnije. Aspekt koji mnogima od vas može pomoći da nadjete uz pomoć svog šestog čula dobra rešenja u vezi sa novcem, imovinskim stvarima, ali i emocijama. Osećaj snage, ali i ambicije. Dobro i za teže fizičke poslove. Vreme koje je pozitivno da se započnu privatni poslovi. Dobro za biznis. Jaka fizička privlačnost i intezivni susreti. Neobična pomoć stranaca. Osećaj zaštite ali spremnost za veće ciljeve.

7:18 am : Mesec u Strelcu u trigonu sa Uranom u Ovnu na 29,44 stepenu : Vreme jakih osećanja, inspiracije, motivacije, pozitivnog adrenalina i optimističnih ličnih planova. Mnogi od vas se ipak ovog jutra mogu probuditi sveži, puni energije, ali sa odličnom samospoznajom i osećanjem da je pred vama nešto važno. Neočekivani preokreti, mašta, genijalne ideje, emotivne promene, dobro da se nešto spolja menja, da se poradi i na fizičkom izgledu. Pozitivno kroz podršku prijatelja. Vreme naglog ali pozitivnog budjenja i ličnih transformacija. Možete rešiti nešto što vam je predstavljalo težinu.

7:49 am : Mesec prelazi kroz zemljani znak Jarac. Biće kratkotrajno u praznom hodu. Vreme samodiscipline, ozbiljnosti, veće odgovornosti. Može dolaziti do pojačanih ambicija, ali emotivnog hladjenja ili prevelikog planiranja, ali i preispitivanja u vezi sa prošlošću. Može biti i prolaznog pesimizma, usporenosti, osećanja kašnjenja, prevelikih pritisaka. Može dolaziti do naglih vremenskih prilika. U povećanju osetljivost kostiju, zuba, kože. Okrenutost prošlosti, ali odredjeni osećaj grča. Treba izbegavati svaki vid preterivanja. Štedeti sebe, usmeriti se na korisne, praktične stvari, izbegavati prevelika i nepotrebna žrtvovanja. I dalje smo pod energijom zanosa, ali Mesec u dosta ozbiljnom i realnom znaku Jarca malo nas danas spušta na zemlju i traži od nas veću racionalizaciju i analizu svega. Neke neistine mogu izaći na videlo. Može biti i kočenja i napora na porodičnom nivou. Ipak u povećanju je postojanost, lojalnost, smirenje srca. Mesec će boraviti u znaku Jarca do subote večernjih časova. Može nas vratiti unazad, ali nam doneti i neki vid stavljanja tačke na odredjena opterećenja. Možemo imati veće odgovornosti i obaveze.

#currentmood# mesec u jarcu# historia de un amor

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.