https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -28.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/wedding-2784455_1280-1280x853.jpg

Dobar dan, Mesec danas na izlasku iz znaka Riba, iz jedne mirnije emotivnije, sentimentalnije energije u večernjim satima budi uz prelazak u vatreni znak Ovan. Tokom celog dana možemo imati faze jakih emotivnih razmišljanja, ali rada na sebi. Danas se pripremite da možete i više obaveza odraditi, ali da možete biti malko samokritičniji prema sebi i skloni jakim emocijama, baš kad se to od vas ne očekuje, neki nalet suza može biti pod nekim pritiskom ili običnim pitanjem.

U pojačanju nam je danas i konfuznost, ali mentalni pokret, akcija i unutrašnje ideje. Ljubav će danas biti pojačana jakim željama i većim razmišljanjima. Danas mnogo toga možete promeniti nekim pozitivnijim stavom ili prosto malo većom fleksibilnošću i smehom.  Veoma povoljno vreme za putovanja, nešto lošiji za dijete i hir. intervencije na nogama, posebno glavi u večernjim časovima. Nemojte se iznenaditi da u povećanju mogu biti migrene / ali i nesanice. Potreba za apetitom može takodje biti nešto pojačanija.Posebno do 20h u porastu je jaka potreba za razumevanjem, osećajnost i zaljubljenost. Mnogo sanjarenja, idealizma, dosta akcije i oscilacija u vremenu. Potreba za romantikom izuzetno važna, poezija, šetnje, kontakt sa bliskim osobama, čuvanje tajni i razgovori u vidu psihoterapije.Idealan dan za ples, neki lagani sport i vežbe, odlično vreme za izbacivanje vode iz organizma. Ako možete, bilo bi dobro izbegavati danas niktin i alkohol, jer dodatno mogu opterećivati inače osetljiv organizam.

Još jedan pogled u nebo i zatvorenih očiju oslobadjanje od svega. Neka skrivena želja može doći u pokretu, ali i molitva pred važan sastanak ili randevu. Ipak, neki vid inspiracije danas mora da izadje napolje i da donese neki lični osećaj sreće…

“ Oprostite dok ljubim nebo”- Jimi Hendrix

Mesec od nešto posle ponoći u sekstilu sa Rx Saturnom donosi neki vid čišćenja i oslobadjanja, ali jednako poverenja koje možete steći sami sa sobom. Danas svakako mnogima od vas može prijati samoća kao neki vid punjenja baterija.

2:56 am: Mesec u Ribama u kvadratu sa Rx Jupiterom u Strelcu nosilo je pojačanje nekih unutrašnjih tenzija, nezadovoljstva, ali i pojačanih nesanica i pojačanog apetita i loše koncentracije. Nadam se da ste ovo vreme prespavali.

6:22 am: Mesec u Ribama u sekstilu sa Rx Plutonom u Jarcu donosi vreme regeneracije, transformacije, jačine, dobre unutrašnje snage i inspiracije, ali emotivnih pojačanih želja. Zbog blizine zvezde Markab opšte može biti ekspozija i nekih prolaznih dramatičnih dešavanja u svetu. Ipak, ovo može biti dobro vreme za putovanja i početak novih poslovnih projekata.

Mesec u praznom hodu do 23:44 može doneti mogućnost odloženih obaveza, prolazne lenjosti ili povećane depresivnosti.

Oko 19h Mesec na zvezdi Šeat iz sazvežđa Pegaz posebno pojačana velika emotivna iskušenja, izazove, karmička prepoznavanja.Opšte zvezda koja je loša jer utiče na avionske nesreće, poplave i davljenja. Na emocionalnom nivou donosi zaljubljenost i velike izazove.

20:33: Mesec prelazi u znak Ovan. Vladaoc Mars u nežnom znaku Raka pa ćemo imati energiju jake strasti i emocija, preosetljivosti, ali ambicija. U povećanju budjenje i jake lične želje. U povećanju zaljubljenost i jaka okrenutost porodici, domu, ali i ogromnom trošenju energije na voljene osobe. U porastu ambicije, ali veći imovinski poslovi i kontakti sa osobama iz prošlosti. Nekih iskušenja posebno može biti u ovom periodu. Pripazite na kvarove! Ipak, vreme veselije i otvorenije energije…

# currentmood# moon# dnevna doza lune#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.