https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 28-29.12.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/12/christmas-balls-1063070_1280.jpg

Pomračenje Sunca ili poslednja Solarna Eklipsa prilično nam je  ” pomračila umove”  i donela da tuga koju nosimo izbacujemo, ali smo itekako raspoloženi da krenemo od nule, ali problemi sada izlaze i dolaze više do izražaja. Ako vam je prethodnih dana bilo teže, znajte da nebo daje neke naznake da ovaj zadnji ciklus ove godine koji je morao negde u nekoj pori vašeg srca da spere, pokrene još neku zalutalu tugu ili crnu rupu koja je došla do izražaja.

Vikend koji je pred nama nosi uticaj Meseca kroz znak Vodolije koji od danas od 6:22 am donosi jednu krajnje bržu energiju, dinamičniju, ali opet i eksplozivniju( žurićemo kao da propuštamo nešto u ovoj godini), ali i energiju potrebe da se oslobodimo upravo te neke tuge koju smo osetili upravo ove nedelje u nekoj kulminaciji, bez obzira i na Mlad Mesec i pozitivan uticaj Jupitera i Rx Urana koji je imao poruku da iako je naporno i teško – postoji rešenje za sve, samo je važno da idete ka tome što je važno za vas.

Vikend može biti izuzetno turbulentan, posebno ova subota koja i zbog kvadrature Meseca u Vodoliji sa Rx Uranom od 11:34 može doneti jednu munjevitu, eksplozivniju, stresniju energiju. Ako možete brojite do 100. U neki zadnji čas kad pomislite da ste puno toga rešili, može se pokrenuti dodatni problem. Uredjaji, struja, pojačane eksplozije, tenzije u govoru mogu biti izuzetno povećane, posebno što Mesec može biti u praznom hodu do podneva, pa može nositi osećaj da treperimo u vazduhu i ne znamo gde ćemo pre, a zapravo sve stoji u mestu. Padanje u trans zbog neke zalutale pesme koja udara po duši, osmeh na lice, a iznutra neki osećaj izgubljenosti da prolazi još jedna godina. Neka skrivena nostalgija i podsećanje. Vaganje izmedju onog što ostavljamo i što dolazi. Neki strah od neizvesnosti. Ipak, uticaj Meseca u Vodoliji neće nam dozvoliti da nas ovo stanje ovog vikenda i puno drži, zbog pregršt obaveza.

Nebo traži mudrost i strpljenje koje niko od nas ne voli. Potreba sa jedne strane da pojednostavimo stvari, ali ovaj vikend nam trebaju spontane reakcije, odluke, malo više flegmatičnosti, koja može teže ići vatrenim/ vodenim znacima jer prosto pod ovim stelijumom planeta u Jarcu teško će objasniti zašto se dešava ono što osećate u ovom momentu. Godina prolazi sa lekcijama, gorčinom, ali i nadom da postoji bolje sutra – samo ga morate sačekati bez pritiska.

” Ne rasipajte zlato svojih dana, ne slušajte dosadne, nemojte pokušavati da popravljate sudbinu onih koji su svoj život promašili zauvek, ne poklanjajte svoj život neznalicama, prostacima i običnima! To su bolesni ciljevi, lažni ideali našeg doba.
Živite! Živite divnim životom koji je u vama! “

Oskar Vajld

Nedelja, 29. decembar od 3 sata ujutru nosi nam nešto olakšavajuću  energiju i nekako pravo vreme za spremanje za doček jer će se Mesec i Venera naći u zagrljaju u znaku Vodolije, pa provod i doček već može da počne. Eneergija ljubavi, zadovoljstva, podrške, poklona, pažnje, slobode, druženje.

Zanimljivo je da imamo i promenu na nebu, Merkur se pridružuje Suncu, Jupiteru, Saturnu, Plutonu i Južnom čvoru kroz veliki stelijum u znaku Jarca od 6 sati, gde će do 16.01. boraviti u znaku Jarca i pred nama je jedna ozbiljnija mentalna energija gde ćemo stvari prihvatati ličnije, odgovornije, možda i malko pesimističnije .Ipak, bićemo trezveniji, racionalniji, ambiciozniji, planski raspoloženi.

#currentmood# mesec u vodoliji# poslednji vikend u 2019# dnevna doza lune

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.