https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 29.07.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/07/ballerina-4362282_1280-1280x838.jpg

Duhovi prošlosti koji traže izlaz. Čudna i neumorna emotivna energija dobija pomoć od Venere u znaku Lava. Afrika, volim te. Tačka. 2 godine Dnevne doze Lune. Jaka iskustva iz prethodnog perioda morala su biti pogodjena sa Eklipsama ovog meseca kada dobijamo novu kožu ali čistimo duše od kojekavog karmičkog djubreta kojem po 100 put kažemo ” Samo idi svojim putem”. Retrogradni Merkur ponovo u znaku Raka još uvek sentimentalno analizira svoje srce, ali i prethodne dogadjaje. Da je sve moglo biti drugačije? Nije. Tačka. Idemo dalje u zagrljaju sa nebom i ponekom zvezdom padalicom koja će nam pasti u ruke tokom avgusta kojem se već unapred radujemo…

Mesec danas u svom domu, spremniji da gleda filmove, uživa i čisto svoj dom, nego radi, još u praznom hodu sve do 18:45. Sve može ići usporenije i sa malko promenjivom energijom, čas sa nekom starom potištenošću i nemirom od ranije i naglom euforijom. Osmeh i dobra reč može promeniti pola dana. Tačka. Danas nam puno može značiti podrška najbližih. Neka intimnost i privatnost, ali poverenje koje ćemo dobijati tako što ćemo one koji su nam potrebno dozivati čistom intuicijom. Ponedeljak je dan Meseca, pa imamo dupli uticaj osetljivosti, uz retrogradni Merkur i osećajnosti kako u duši, tako u mislima. Ipak, koliko danas meteropate neće moći da se zahvale nebu, dan je odličan da pratite svoj osećaj i uživate u sebi. Preporuka da radite sve ono za šta niste imali vremena.

Pozitivna nostalgija i čežnjivo gledanje slika sa odmora. Neko more da očisti čudne misli ko je na odmoru. Neka potreba za zaštitom i pesmom istovremeno da proradi duša. Zahvalnost svima vama koji pratite ovu ličnu rubriku već dve godine. Love:-))

 ” Vaspitan sam tako da se prema ljudima odnosim baš onako kako bih voleo da se oni odnose prema meni.
To se zove poštovanje.”
Kijanu Rivs

Mesec u znaku Blizanaca do 13:32 kada ulazi u vodeni, ženski znak Rak. Mesec na veličanstvenoj zvezdi  Polaris od 11 h koja posebno donosi jaku mentalnu snagu, sposobnost, odlično vreme za humanitarne poslove i period dolaska do pravde.

Od 11:34 Mesec na zvezdi Betelgez iz sazvežđa Oriona donosi dobre vesti i dobre materijalne prilike. Ipak, nešto lošiji period kroz vremenske prilike( mogućnost oluja, gromova). Nepovoljnije vreme za avio letove.

Od 13:17 Mesec na zvezdi Menkalinan koja pojačava požare, a može doneti i pojavu zemljotresa.U povećanju kriminalne radnje. Na ličnom nivou jaka intuicija i povezanost sa rodjacima.

Mesec u Raku od 13:32 sve do 31.07 popodnevnih časova. Danas i u praznom hodu u većem delu dana, bez aspekata što donosi iako je radni dan idealno vreme za meditaciju, spavanje, plivanje, uživanje, čišćenje doma, kuvanje,kontakt sa dragim osobama koje dugo niste videli. Ukoliko pak morate da radite, probajte da budete strpljivi, ali da pokrenete pozitivne misli, jer dan može doneti nagle promene raspoloženja. Povećana senzitivnost, strahovi, nesigurnost, ali jaka potreba za romantikom. Puno crnih misli, pa izvinjenja. Povlačenje u neki svoj svet, dom. Razmišljanje o stvarima koje su iza. Jaka potreba za trošenje novca. Mir, tišina, hrana, ali potreba za privatnošću danas veća nego inače. U osetljivosti stomak, grudi i psiha. U povećanju uvredljivost i neodlučnost. Može biti i suza. Ipak, dan koji otvara jaku inspiraciju i želju da obnovimo ili uradimo nešto što je stajalo, onako u prolazu.

19:17: Mesec na zvezdi  Propus ( 3,26 Raka) iz sazvežđa Blizanaca donosi odlične prilike za kratkotrajna putovanja, kontakte i posete, učenje.Ova zvezda je posebno srećna za kreativne poslove.U osetljivosti kolena. Pozitivno vreme jer može doneti važne novosti.

22:20: Mesec na zvezdi Dirah u sazvežđu Blizanaca na 5,18 stepenu donosi jaku potrebu za emocijama i veću okrenutost ljubavi. Period kada može bii pojačanih emotivnih svadja i nerazumevanja. Ipak, odlično vreme za proslave, izlaske, društvena dešavanja.

# 2.godine# dnevna doza lune# mesec u raku# nešto sasvim lično#

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.