https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 30.07.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/07/sea-1337565_1280-1280x846.jpg

Mesec u Raku kroz ceo dan, spreman da isprazni još jedan teret karme danas. Sa druge strane, alarmni aspekt Sunca i Urana može dobro da nas prodrma i probudi iz ” mrtvih”. Oni odvažni, posebni, kreativni izboriće se za svoj talenat, ali svoje Ja koje je nekako čekalo vreme svog prepoznavanja. Energija danas emotivna, sklona isključivim impulsivnim ispadima, sakrivenom nesigurnošću, ali i romantičnošću negde od 20h kada možemo osetiti jako veliki mir, ali unutrašnju inspiraciju. Oni koji su na moru, posebno.

Neki fleševi i borba sa prošlošću. Hiljadu pitanja i odgovora istovremeno. Nisu nam potrebni saveti, srce nas sluša, ali nas ne razume najbolje. Danas može isplivati i neka čudna griža savesti, ali i nešto što smo dugo sakrivali od samih sebe. Malo nežnosti, više drame. Tačka. Noć je idealna za meditacije i relax, neku masažu stopala i traženje stare playliste. Dan praćen i odličnim novim idejama, ali željom da presečemo sve ono što je trebalo tako dugo uraditi. Mir, mir, šta to beše.. Potreba za zaštitom i roditeljski pristup. Osetljivost na kritike, posebno fizički izgled. Pobuna u sebi i želja da se nešto promeni iz korena. Emocije koje se još čiste. Osećaj stajanja u mestu, ali preduzimljivija energija i rizik, pa šta bude… Skretanje pažnje i drama i parola ” primeti me šta čekaš” posebno zanimljiva danas. Dobar dan:-))

„ Nije istina da se od ljubavi živi. U svetu, kakvom jesmo, živi se za ljubav. Nije isto“ – Marina Jurković

Kao da će unutrašnji glas davati poruku “ treba mi mirna luka i zagrljaj bez reči“. Jak period da se setite onih koje ste voleli, onih koji vam baš nedostaju, onih koji su vam doneli istovremeno i sreću i tugu. Dan koji otvara jake utiske, ali koji otvara i onaj deo tuge koji mora proći, ipak danas može biti prilike da se vidi istina ili onaj deo vas koji traži dugo vreme transformacije, prihvatite ga, ali pre svega prepoznajte ga u sebi. Duši će danas trebati dobar savet, nežnost, mjaukanje po zvezdama, zagrljaj i reč da će sve biti dobro i da vreme koje dolazi jeste pravo vreme. Jesmo mi pobednici, jesmo. Tačka.

 

Od 1:15am: na snazi je kvadrat Sunca u znaku Lava sa Uranom u znaku Bika, na 6 stepenu, Uran je u blizini zvezde Mutalah i ukazuje na veću želju za pravdom, istinom, ali i pojačanu svest o ličnim vrednostima. Ovo je dosta buntovan aspekt, ako pogledate današnje vesti biće vam i sve veoma jasno, od pojačanih demonstracija, naglih i nepredvidljivih okolnosti, do tenzija koje mogu dolaziti iz vazduha. Postoji alarm kroz moguće loše vremenske nepogode, ali pojavu većih zemljotresa. Ipak na ličnom nivou ovo je aspekt promene, budjenja, želje za nečim posebnim, rušenjeg starog i želje za nečim potpuno novim. U povećanju je jaka napetost, želja da se nešto preseče, ali ipak i vreme jako dobre promene na fizičkom nivou. Pojava anksioznosti, nelagode, treme. U povećanju su požari, eksplozije, najviše kvarovi. Nagla ljutnja i želja da se odmah i sad nešto reši, ostavi, prekine. Najbolji način da razumete ovaj aspekt ali da ga promenite u pozitivne svrhe je to da pratite odakle on dolazi, šta vas to čini napetim i zbog čega. Fleksibilnost, disanje punim plućima, potreba da pokrenete neki svoj talenat biće veoma važan. Ovaj aspekt je na snazi do 5.08. Želja za slobodom, jedinstvenost, problemi sa autoritetima i onima iznad, potreba da se napravi nešto originalno jeste u svrhi ovog aspekta.

13:15: Mesec na zvezdi Sirius 14,05 Raka u sazvežđu Kanis) može doneti pojačane psihološke i duhovne sposobnosti, transformacije. Ipak pod nešto nepovoljnim aspektima može doneti uvrede, nagle odluke, nepromišljenost posebno na emotivno/porodičnom planu i sklonost nagloj sramoti. Dobro vreme za osobe koje se bave nekim vidom zaštite drugih. Tu je i zvezda KANOPUS(14,58) koja pojačava mudrost, odlično vreme za pisanje, stvaralački rad, jaku intuitivnost i emotivnu povezanost, potrebu da se otkriva nepoznato, ali pojačanje osetljivosti na okeanima i morima.Ipak Mesec je na stepenu egzaltacije Jupitera  i može nositi materijalnu zaštitu, mogao doneti bitne lekcije, spoznaju, preodsećanja i jaku povezanost sa decom i roditeljima.

15:58: Mesec u Raku u opoziciji sa Rx Saturnom u Jarcu na 15 stepenu, Saturn je na moćnoj zvezdi Vega, Mesec iako ugrožen svakako pod stepenom ispunjenja kroz odricanja, istrajnost i strpljenje koje jeste važno. Vreme kašnjenja, ali nagle tuge, pesimizma, brige, odlaganja, nostalgije, preosetljivosti, poteškoća na profesionalnom nivou, kvarova, podsećanja, suza, ograničenja.U porastu problemi sa disajnim organima i kostima koja se mogu osećati u većem delu dana.

20:16: Mesec u Raku u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama na 18 stepenu: Romantična, maštovita, srećnija energija. Divno vreme za odmor, relax. Odlično vreme za osobe koje se bave medicinom,poslovima vezanim za naftu, umetnost posebno zbog uticaja Neptuna na zanimljivoj zvezdi Fum Al Samakah. U povećanju problemi sa vodom, pojava davljenja, nesreća na moru, opreznost.Mesec je na vrlo izazovnoj zvezdi Vasat.Ipak, vreme koje može doneti opuštenost, zaljubljenost, pozitivne prilike preko prijatelja, kuvanje, izlaske.

23.32: Mesec na zvezdi Kastor( 20,14) iz sazvežđa Blizanaca posebno donosi loše vreme senzibilnim osobama i osobama koje se bore sa psihološkim problemima. U povećanju saobraćajne nesreće, pa je preporuka opreznije vožnje. U osetljivosti psiha, pucanje pod pritiskom, prelomi. Ova zvezda je dobra za učenje, razne vrste kurseva, prevodjenje, ples.

# mesec u raku# currentmood# astrology# moon# cafe

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.