https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza LuneDnevna doza Lune – 4.12.2019. ” Ranjeni junaci”

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/12/woman-silhouette-3202082_1280.jpg

Vavedenje Presvete Bogorodice. Molitve danas za sve one kojima tako malo treba za sreću. Molitva za bolji život, molitva za sreću, molitva za ljubav… Pred nama je Prva Četvrtina Meseca u jutarnjim satima( lokalno vreme 7:58am) kao prva lunarna faza ovog meseca. Mesec u Ribama pokrenuo energiju saosećanja, humanosti, plemenitosti, i poruke ” za sreću je tako malo potrebno”…

Negde iz prikrajka Mars daje motiv da je život borba i da nema predavanja. Venera iščekuje vrlo dostojanstveno onu tradicionalnu formu ljubavi u porodici. Jupiter samo što je ušao u znak Jarac i donosi mrak, ali i poruku” možete vi to, znam da ste istrajni”.. Neko testiranje snage i emocija pred kraj ove godine. Merkur još igra po živcima i tera da ga dobro upaučim po glavi.. Od rok princeze postala sam ovih dana baš onaj pravi narodnjak koji neke trenutne aspekte lečim meraklijski. Duša ima čudna skloništa i čudne tajne pod ovim Mesecom u Ribama. Puno sanjarenja u mešavini nekog vraćanja u realnost. Datumi i vreme posebno u nekoj konfuziji. Zvuci crkve da najave da nije sve nerešeno.Dani polako prolaze, a mi se menjamo. Verom možemo promeniti puno toga od ove prve faze.

Sve u mešavini potištenosti, povremenog i prolaznog besa i ponekog stida zbog kukanja nad svojom sudbinom… Zahvalnost za život, zahvalnost za dane koji dolaze. Zima dolazi:-))

 ” Niko ne može izbeći da bude ranjen. Svi smo mi ranjeni ljudi, bilo fizički, emocionalno, mentalno ili duhovno. Ključno pitanje nije kako sakriti svoje rane da nam ne bude neugodno pred drugima, nego kako možemo svoju ranjenost staviti u službu drugih? Kad naše rane prestanu biti izvor neprijatnosti i postanu izvor izlečenja, mi postajemo ranjeni iscelitelji. ”
Henri Nouwen

Ova Prva Četvrtina Meseca u ribama nosiće i misterije, ali jaku potragu za mudrošću i odgovorima, zanimanjem ka nepoznatim i neobičnim sferama. Osećanja su veoma naglašena. Puno idealizacije, ali mogućih razočarenja posebno na polju prijatelja i okruženja. Sa većom pažnjom treba obratiti pažnju na reči.

Mnoge energije će se trošiti na sitnice, pa kao da će nedostajati dovoljno snage za ostvarenja.Biće prisutan mali strah od sreće koja “večno traje”. Kao da će biti lakše reći „ to je tako“ i nekako kao da će biti prisutnije jedno predavanje. U pojačanju su problemi sa nesanicom, hormonima, petama, kolenima, cirkulacijom. Pokrećaće se potreba za savršenstvom, ali će se ponovo osećati nezadovljstvo u neostvarenju. Pojačanost iluzija, idealizacije, ali i povlačenja u situacijama kada stvari ne idu svojim tokom. Ipak, period pojačava interesovanja ka medicini, nauci, istraživanjima, kod mnogih i pojačanost smisla za psihologiju, socijalni rad, i humanitarne sposobnosti.

Neki generalni savet bi bio polako i bez naglih odluka.Procene u ovom periodu trebaju da budu u vezi sa intuicijom i mirnije. Ne treba trenutnu situaciju shvatati i preozbiljno, i ne trošiti emocije na nepotrebne sitnice, ali je sigurno period koji može pokazati pogrešne ljude oko vas, partnere i od čega treba da se distancirate u period koji može biti samo bolji za vas. Slušajte sebe i svoj osećaj i trudite se da izbegavate danas  neke velike odluke posebno po pitanju ljubavi, već se trudite da uživate u onome što imate.

Od ranih jutarnjih časova Mesec u trigonu sa Marsom može osnažiti jake fizičke i emotivne želje( 3:52am), ali i sekstilom sa Venerom i osećaj balansa i sreće, zadovoljstva i jakih snova( 4:28am).

Mesec u Ribama u kvadratu sa Suncem u znaku Strelca na 11 stepenu u Prvoj Četvrtini Meseca od rani jutarnjih časova može doneti pospanost, apatičnost, lošu organizaciju i nemire. Može dolaziti do jakih oscilacija i nervoze.

 

16:20 : Mesec i Neptun u konjukciji: Izuzetno naglašena senzitivnost, preosetljivost i maštovitost. Jak aspekt kroz inspiraciju, ali intuitivno prepoznavanje.Teško je u ovo vreme slušati razum.Pojačanost poroka, razočarenja, idealizacija, opreznost sa lekovima. Može se javiti osećaj nemanja vazduha, rasejanost ili konfuznog objašnjenja, povlačenja.Ipak dobro je otvoriti dušu i imati u ovom periodu bitne razgovore koji bi pomogli boljem raspoloženju.Kontakt sa vodom, meditacije, filmovi, šetnje mogu pozitivno uticati na raspoloženje. Pojačanost strahova, nesigurnosti i predosećanja.U pojačanju zloupotrebe, manipulacije, prevare.Muzika može pomoći boljem raspoloženju, kao i pisanje, i kontakti sa osobama koje žive daleko.Pojačanost vizija.Dosta suza. Na profesionalnom nivou sjajne ideje koje odmah treba pretočiti u delo. Odlično vreme za fotografiju i dizajn.

21:15: Mesec u Ribama u sekstilu sa Saturnom u znaku Jarca : Vreme mira i poverenja, odličan za rad. Donosi smirenje i koncentrisanost na korisne stvari. Vreme laganije energije, kao i dobro vreme da se završe neke bitnije stvari koje su stajale. Možete imati prilike da pomognete nekome i da vas to ispunjava.

# currentmood# moon in pisces# vlado# ranjeni junaci#

 

 

 

 

 

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019. All Right Reserved by Astroluna.rs.