https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 5.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/girl-1562025_1280-1280x853.jpg

Obostrana telepatija i maglovita razmišljanja. Danas bolje nemoj reći ništa, ako nemaš pametno. Mudrost se hvata pecaljkom i piše u knjizi karmičkih učenja. Sve nešto za i protiv. Trošenje misli koje idu u vodenu dubinu tražeći odgovore, zašto, zbog čega, zašto ne bi moglo ovako? Gubljenje vremena na nijanse i lepi maniri i kad se opsuje… Retrogradni Merkur danas od 19:20 po našem vremenu pokreće konfuziju misli i pijan um. Sve to Merkur nešto radi čežnjivo, skriveno, potišteno. Hiljadu zavrzlama u glavi, i unutrašnjeg pritiska da sve treba zapisivati da ne bi bilo greške. Ono što možemo očekivati od njega je sledeće:

– česte popravke povezane sa vodom, gubitak dokumenata i ličnih stvari ( zaboravnost, blokada u glavi)

– moguće popravke, osetljivost i nesporazume kroz komunikaciju( potrebno je čitati izmedju redova)

– povremenu apatičnost, depresivnost i mentalnu preosetljivost, ali i lenjost, lako razočarenje i probleme u donošenju odluka

– probleme sa parkinzima, lopovima, ključevima, zaboravljanje stvari, registracijama vozila, kupovinom ili zamenom vozila

– potrebno je izbegavati brzopletost, isključivost i žurbu, jer retrogradni Merkur je u vodenom, nežnom i ženskom znaku Riba koji prosto ne zna da reaguje brzo. Može biti porasta kvarova na kompjuterima, ali hakerskih napada. Ne otvarajte nepoznate emailove, obratite pažnju šta šaljete..

– u vreme retrogradnog Merkura mogu se javiti problemi na polju trgovine, kupovine, prodaje, nekretnina, dobro proverite svaki detalj

– poseban problem se javiti sa povezivanjem stvari ili radom na više stvari odjednom

– osećaj česte mentalne uspavanosti i umora, idealizacija ili preveliko sanjarenje bez ikakve akcije

Merkur kreće sa 29 stepena u retrogradni hod 5.03 u 19:20.Biće na zvezdi Šeat koja je posebno malefična i zvezda koja može uzorokovati nesreće i nepažnju. Ipak ono što će danas biti u izuzetnom porastu je intuicija, prepoznavanje sličnih, tajne poruke koja mogu pomoći ili nekako unutrašnji osećaj u odlukama .Emocije na nekim prekretnicama… Probajte da ne žurite… Malo duži tekst o aspektima retrogradnog Merkura možete naći u rubrici Planete, ali Dnevnoj dozi za Mart.

 ” Pitao sam se da li bi mi ti mogla
danas pozajmiti nekoliko poljubaca?
Ja bih ti ih koliko sutra svakako vratio,
može i duplo ako treba ”
Mika Antić

Mesec od ponoći na kraju znaka Vodolije pruža ruke želeći promene. I Venera je tu da daje skrivenu podršku iza prikrajka kao zagrljaj najboljeg prijatelja. Neke želje koje se ne smeju reći naglas. Puno ideja koje traže vreme i mesto.

Od 9:06 am : Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Uranom u Ovnu koji se prilično sprema za novi start od sutra za ponovni ulazak u znak Bik: Ovaj aspekt donosi dosta brzine, dinamike, adrenalina, naglog oduševljenja i motivacije. Pojačana pomoć prijatelja i dosta ličnih planova, gužva, ali osećaj boljeg početka dana. U porastu emotivna strast i jaka povezanost, nagla upoznavanja, ali i duhovitost. Dobro za putovanja, da se nešto menja, izbacuje, čisti. Dobro i za sticanje novih prijatelja. Pozitivno za upoznavanje novih mesta. Pozitivno za otvorenije razgovore.

9:12 am: Mesec ulazi u nežan, 12 znak, ženski znak Ribe. Pred nama je mirnija, romantičnija, osetljivija energija sa povremenim oscilacijama u raspoloženju koja mogu voditi od nagle potištenosti do potpunog unutrašnjeg ispunjenja. Neka nagla telepatija sa osobama koje mogu biti daleko od vas. Osećaj da je nešto važno pred nama. Puno ispiracije, mašte, neobične povezanosti sa onima koji su nam potrebni i kojima smo potrebni. Veoma je važno dati vremena za sebe. Biće jako važan sopstveni mir, a bežaćemo od svadja. Ulazimo uskoro i u prvi ciklus ovog meseca Mlad Mesec koji mnogima može dati zaslužene nagrade i zaštitu neba. Danas nam je u porastu ranjivost, senzibilnija osećanja, pa je potrebno polako pronaći nešto što nas može probuditi i motivisati. Posebno je važno izaći iz osećaja problema ili žrtve, već pokazati sebi koliko ste jaki i koliko možete. Pokrenite skrivene potencijale, šetajte, kontakt sa vodom može posebno prijati i fizički i mentalno. Mesec u Ribama aktivan do 7.03 večernjih sati.

10:30 am : Mesec u kratkotrajnom praznom hodu može doneti vreme kada se nešto odlaže, kasni.Vreme praznog hoda može trajati do sat vremena.

15:47: Mesec na zvezdi Anča, na 3,16 stepenu Riba u sazvežđu Vodolije donosi vreme kada je potrebno smiriti misli i um i ne donositi veće odluke. Treba težiti nežnosti i umerenosti. U porastu potere, hitne lekarske intervencije i povrede.

16:49: Mesec na zvezdi Sadalmelik u sazvežđu Vodolije na 3,46 znaka Riba donosi odlično vreme za savetovanja, posredovanja ili traženje podrške. U povećanju jaka intuicija, zaštita. Dobro za okultne nauke. Ipak vreme kada je potrebno osloniti se na svoj instikt.

Tu je i zvezda poznata kao Čuvar Juga Fomalhaut na 3,52 Riba koja posebno donosi sreću preko upoznavanja, susreta i sastanaka, posebno važnih putovanja. Emocije će u popodnevnim časovima tražiti dosta priče i opuštenosti, ali manje analiziranja jer to može voditi nesigurnosti.Odlično vreme za meditaciju i dobijanje iznenadne pomoći. Ne treba gubiti veru. Ne treba se mnogo oslanjati na mišljenja drugih!

19:55: Mesec na zvezdi Deneb Adige na 5,20 Riba donosi posebno srećno vreme za kreativne poslove, plodno vreme za trudnoću, odlično vreme za sport, opušteno druženje sa prijateljima, pozitivno vreme za decu. Ova zvezda često može doneti materijalnu dobit.

22:55: Mesec na zvezdi Sadahbia na 6,43 Riba u sazvežđu Vodolije donosi veoma srećnu zvezdu koja može doneti zaštitu. Ova zvezda često donosi dobre okolnosti kroz izgubljene stvari, ljubavi, prijatelje, kontakte sa ljudima koje dugo niste videli. Ipak, zbog ulaska retro Merkura treba smiriti misli i ne planirati ništa brzo. Svi novi projekti traže da se sve radi polako. Paziti na imunitet, stopala!

# currentmood# moon in pisces# rx mercury #

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.