https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 7.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/girl-1246525_1280-1280x853.jpg

Ljubav i hrabrost u zagrljaju su se upoznale i dodirnule. Ja sam Ljubav kako se ti zoveš, ja sam Hrabrost, da li znaš koliko smo potrebne jedna drugoj, zašto ako je jednostavnije voleti bez ikakvog napora, jednostavno bez grča, ne draga moja Ljubav, potrebno je mnogo hrabrosti da priznaš da si otkrio Ljubav, da joj se predaješ, boriš za nju, da je nosiš na ledjima, da je porodiš i razvijaš svakodnevno i da na kraju kažeš, to je to što ja želim. Hrabrost zašto tako mora biti? Ljubav, prosto mora, jer bez adrenalina nema tebe, prosto bez strasti nema tebe, prosto bez budjenja nema tebe, a time nema ni prave emocije,razumeš draga moja, aha ja se zovem Ljubav  draga Merida:-))

Mlad Mesec, Mesec u Ribama kroz poslednji Zodijački znak putuje i danas i idealistično i pomalo umorno sanjari o budućim planovima. Neki čudni snovi i neobične lične okolnosti i misli mogle su prožimati noćne sate zbog konjukcije Sunca i Neptuna koja danas donosi dosta strahova, nesigurnosti i zato je krajnja obostrana podrška, zagrljaji i da vam neko kaže da će sve stvarno biti u redu, biti izrazito važna:-)) Mesec iz pomalo konfuznog i apatičnog kretanja kroz znak Ribe u večernjim satima kreće u akciju prelaskom u znak Ovan, kada će strast, smeh, veselost biti spremni za predstojeći ženski praznik. Iako jutarnji sati mogu biti nekako umorni, strašljivi i iznutra napeti ili ćete se prosto uspavati računajte kako dan odmiče da će rasti adrenalin, a time i neka nova i sveža energija. Posebno je danas važno voditi računa o svojim stvarima, zapisivati sve, pripaziti na dogovore, jer upravo trostruki uticaj Sunca, Neptuna i Meseca itekako može doneti puno zavrzlama. Riba je romantičan znak, pa nam neće nedostajati idealizacije koja trenutno dodje kao lek, od nekih finih filmova, muzike koja nas budi do live ćaskanja koja mogu opustiti mozak. Pritisci i žurba danas posebno nije preporučljiva jer može doneti lični pad.

Nebo uveliko sprema neke promene. Tačka.Grlo mi je cele zime kao kod operskih pevača, čeka dugu regeneraciju koja se svakodnevno troši, tačka. Mali dašak proleća, ima još da se gura, tačka. Ritam Afrike u glavi podmeće optimizam i kaže ajde samo napred, sve je ovo igra, tačka. Nebo, imaš li neki savet za ove dane?, budi strpljiva tek prave stvari dolaze, hvala Tačka. Mnogo energija i raznih utešnih reči greju kosmos.Kosmos voli dobre ljude, a šta je dobar čovek, pa onaj koji nije prodao srce mnogim iskušenjima, predrasudama, hitovima, uvaljanim stilovima, aha, Tačka. Ljubav i Hrabrost na vidiku:-))

“Što više ljubimo i darujemo se, to više naš život dobija smisao i vrednost i uprkos patnji, prihvatiti sa zahvalnošću svaki zrak sunca i ni u bolu ne zaboraviti na osmeh – taj nauk svake prave poezije nikada neće zastareti i danas je, više nego ikada, potreban i dobrodošao.” –  Herman Hese

 

od 2 sata posle ponoći Sunce i Neptun će se naći u konjukciji na 16, 09 stepenu  na zvezdi Homam iz sazvežđa Pegaz koja se smatra izuzetno srećnom i herojskom. Ipak ovaj aspekt donosi pojačane unutrašnje strahove, nemire, nesanice, čudne snove, moguća razočarenja praćena velikim ličnim očekivanjima, ali pojačanim virusima, i preosetljivosti na ličnom planu. Do može voditi samosažaljenju, nesigurnosti, strahovima i aneksioznosti. Ipak, nebo će posebno nagraditi ovog dana sve ono koji imaju važnije poslove ili dešavanja i doneće im zaštitu. Odličan dan za umetnost. U malom padu energija, može se osetiti umor, ali i manji lenjost ili teško prihvatanje prolaznosti, da malo na stvari gledamo previše idealistički i da se oslonjamo na nebo, potrebno je da prihvatimo stvari kakve jesu, ali da se uključimo u svoj život i stvari koje su nam važne.

6:38 am: Mesec u Ribama u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 22,33 stepenu: Potištenost, teško budjenje, čudna osećanja, sklonost nepotrebnom trošenju, tenziji, unutrašnjim nemirima i strahovima. U ovom periodu obratiti na emocije, ali i novac, mogući gubici. Pojačane brige i apatija pomešana sa optimizmom. Nesporazumi i osećaj udaljenosti i samoće.

6:42 am : Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 22,35 stepenu : Ipak osećaj hrabrosti i jačine, prodornost, prihvatanje rizika i prepreka, ali osećaj da ono što vas muči ipak možete rešiti. Jako dobra intuicija i pomoć. Pomirenja i prelazak u balans.

8:22: Mesec prelazi na zvezdu Markab u sazvežđu Pegaz na 23,29 stepenu koja zna da bude dramatična, da donese napetost i tremu pa je potrebno smiriti sebe. U povećanju udarci, eksplozije i povrede, ali izrazita osetljivost psihe. Dobro za putovanja, fakultete, pod lošim aspektima pojačani problemi sa vodenim saobraćajem i uredjajima.

10:21: Mesec na zvezdi Sadalbari na 24,23 stepenu Riba iz sazvežđa Pegaz ipak donosi naglu sreću, rešenja, zaštitu. Odlično za učenje, molitve, meditacije. Pojačane genijalne ideje, ali bežanje od pritisaka i ograničenja. Na polju emocija oscilacije.

20:09: Mesec i Retrogradni Merkur na zvezdi Šeat na 29 stepenu Riba u konjukciji : Posebno treba obratiti pažnju na saobraćaj, koncentraciju, lične stvari, dokumenta jer u ovom periodu može dolaziti do odlaganja, gubitaka, šteta, posebno problema u komunikaciji i velikih nesporazuma. Obratite pažnju na reči, ako je potrebno ponovite to što želite i više puta. Proveravajte svoj raspored i obaveze! Može dolaziti do nepovoljnosti kroz vesti, novine, okruženje, auto, parking, ali i karmičkih teškoća na emocionalnom polju i nekog vida iskušenja. Itekako je moguće da se jave oni koje ste takoreći zaboravili ili da imate priliku da nešto što je donelo ” kočenje” popravite i rešite u ovom periodu. Treba posebno slušati svoj osećaj i izbegavati brze i isključive odluke!

21: 29: Mesec prelazi u vatreni znak Ovan. Budjenje, hedonizam, potreba za brzinom, strast, jaka želja za nečim novim. U porastu veće nestrpljenje, ali ambicija, posebno veća okrenutost emocijama, ali i materijalnoj sigurnosti i zbog vladaoca Marsa u znaku Bika. Mesec će boraviti u znaku Ovna do nedelje jutarnjih časova, pa je svakako pred nama veoma brz i užurban vikend, ali i dani puni aktivnosti. Idealno vreme za sport, prodaju, marketing, spremanje i nabavku hrane, ali i emocije koje iako mogu varirati mogu doneti neočekivane promene. U porastu mogu biti glavobolje, problemi sa alergijama, kožom, sinusima i vidom.

# currentmood# moon in pisces # moon in aries # neptun#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.