https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -8.01.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/01/pretty-girl-2039176_1280.jpg

Prvi dan Božića. Sabor Presvete Bogorodice, na njen praznik sam se venčala, često joj se molim pred spavanje, jer duhovna energija je zlata vredna, kao da imate nekog ko je uvek tu  da vas sasluša.Mislim da svaka iskrena osoba ima svoju veru, svoju molitvu koja je vezana samo za njena trenutna osećanja, deljenja sa samim sobom, nebom, Gospodom i svim zaštitničkim stvarima oko nas.To je i ogromno pražnjenje od svega i veoma potrebno. Ja nisam ljubitelj prevelikih fanatizma u bilo čemu i to dokazivanje mi deluje izveštačeno pa i kad je vera u pitanju, nekako to svako od nas nosi u sebi jer tako prenosi osećanja, jer energija je ono što je izuzetno važno i što nam se dešava. Januar obnavlja i pokreće neke jake snove kao neki vid čišćenja za celu godinu. A Mesec, sija posebnim sjajem…

Dva dana pred prvo Lunarno Pomračenje ove godine, Mesec mi tako deluje blizak ovih dana da bi mogla da ga zagrlim i poljubim u čelo, kao malo dete:-)) Hram sa mog prozora deluje divno. Ovi praznici posebno, da se naspavam i pustim malo mozak na otavu:-)) Najviše za praznike obožavam da uzmem kolekciju filmova za koje nemam vremena da ih pogledam. Poseban utisak na mene je ostavio film ” Judy” o izuzetnoj umetnici Judy Garland – topla preporuka. Taj stari duh Holiwooda mi odlično ide uz januar, baš onako mmm..

Mesec u Blizancima šapuće note na jastuku i igra čekajući prvi sneg. Puno sms poruka, novosti, pokreta, maštanja danas neće biti dovoljno. Emocije koje se mogu izraziti preko reči. Danas i Merkur u zagrljaju sa Neptunom nosi neku neobičnu telepatiju, pa neće biti neobično da vas neko pozove na koga upravo mislite i niste ga čuli/ videli mesecima.

” Naše vreme na ovoj zemlji je sveto i treba da slavimo svaki trenutak” – Paulo Koeljo

Od 9:30 am: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama : Mesec na zvezdi Rigel u sazvežđu Oriona donosi odlično vreme za brz uspeh kao i materijalni napredak. Jak fokus na karijeru, uspeh, odlično vreme da se zamisli neka jaka želja za ovu godinu. Puno maštanja, ali i moguća razočarenja. Može biti zabune, loše organizacije, nemara. Ipak, Mesec na zvezdi Rigel donosi smisao za pronalazaštvo, izume, mehaniku, dosta dobre aspekte za učenje, putovanja, samo nešto teže budjenje za mnoge od vas, posebno onima koji posle ovih praznika imaju prvi radni dan.

14:04: Tranzitni Merkur u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama posebno pojačava kreativne sposobnosti onog najdubljeg u nama. Telepatija, stari susreti, podsećanja na detinjstvo, ali sklonost da ugodite sebi može biti važno.Podsećanje na neke značajne dogadjaje koji vam ulivaju mir. Sreća preko starijih osoba. Idealno vreme za kontakt sa dalekim zemljama, ostrvima, umetnost, ali vreme maštovitih ideja koje Merkur može precizno i praktično da odradi jesu u usponu. Jaka okrenutost detaljima, snovima, mašto, kreaciji, na neki način nekoj realnoj idealizicij, ali begu od stvarnosti.

23:37: Mesec u Blizancima u trigonu sa Venerom u Vodoliji donosi posebno srećno vreme za izlaske, ljubav, druženja, upoznavanja, važne telefonske pozive, idealno vreme da se posvetite sebi, svom telu, kupite sebi neki lep poklon ili pozovete neke drage ljude. Odlično vreme za pisanje, prevodjenje, ispite, kontakte sa inostranstvom, ali nagla nova poznastva. Moguća prijatna iznenadjenja.

# currentmood# mesec u blizancima# srećan božić# judy# pred lunarnu eklipsu# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.