https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 9.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/woman-1581202_1280-1280x853.jpg

Padni, ustani, nasmej se, plači, isprazni se, regeneriši se, oporavi se, idi dalje, stavi presek, nastavi dalje, bori se, unapredi se, koristi sebi, voli druge, budi plemenit, izbegavaj zlobu, ne škodi sebi, javljaj se, pričaj sa sobom, pošalji osmeh,ne laj na zvezde, pogledaj u nebo -da li vidiš sebe i ceo svoj život…

Maj čeka borce. Nikako da se svi skupe i pokrenu ponovni optimizam. Merkur gura Uran, a Uran mu se smeje i pravi žurku preskačući granice i ne bazirajući na ostale.Zahvalnost ipak šalje jednu finu energiju topline oko srca. Danas i neka lenja energija, što ne znači da tako mora da ostane. Zaokupljavanje obavezama i meditiranje na svakih sat vremena. Danas je nov dan:-)) Mesec u znaku Raka čežnjivo ostavlja  tragove i poruke od cveća kao putokaz izmedju prošlosti i sadašnjeg vremena. Sunce u sekstilu sa Neptunom pa će nam danas misli i energija biti humana, telepatska, inspirativna. Venera danas preuzima kormilo i u iskušenju sa Plutonom ipak može na kraju i dobiti neku zahvalnost i nagradu, danas može biti svega od crnila do potpunih iznenadjenja. Mesec u senzitivnom, porodičnom znaku Raka, pa i pojačava stomačne probleme, ali i nagle oscilacije. Akcenat može biti na domu, dogovorima, majstorima, ali za mnoge danas i novac može biti u porastu. Ipak, ljubav može biti na većem testu. Biće mala granica izmedju ljubavi i mržnje, tuge i radosti i smejanju svim neočekivanim postupcima sa drugarima Merkurom i Uranom kojima je baš zanimljivo u universumu.

” Padni. Ustani. Sto puta tako.
Smej se što više.
Plači kad ti se plače.
Ne budi stroga.
Igraj se.”
Mila Tanasijević Mihajlović

3:15 am: Mesec na zvezdi Alhena na 9,06 Raka u sazvežđu Blizanaca donosi odlično vreme za kontakte sa inostranstvom, kao i visoko obrazovanje. Posebno dobro vreme za pregovore, opraštanja, pravljenje kompromisa.U osetljivosti pete. Emocije u nekakvoj idealizaciji, nije loše ove noći da ste zapamtili snove.

Fortuna na zvezdi Anka donosi posebno vreme regeneracije, jakih vizija, kao i transformacija na ličnom nivou. Mnogi od vas mogu se probuditi ovog jutra želeći nešto sasvim novo u svom životu.

4:54 am: Sunce u znaku Bika u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 18,13 stepenu: U povećanju jaka mašta. Veoma srećno vreme za umetnost, pomaganje drugima, operacije. Telepatija, zaljubljenost, pojačan idealizam posebno na emotivnom nivou. Slučajne okolnosti, ozbiljnom sanjarenju, ali sklonosti humanom radu. Jaka čula i veoma senzitivna osećanja, predosećaji, jaki snovi. Idealno vreme za plivanje, meditaciju, čitanje misli, okultizam. Sve vrste duhovnih tehnika mogu voditi boljem razumevanju sebe.

11:49 am: Mesec na zvezdi Sirijus na 14,09 stepenu Raka  u sazvežđu Velikog Psa, poznatija kao pseća zvezda, pojačava veoma zanimljiva dešavanja u svetu. Povoljnosti kroz finansijske tokove. Ipak, opreznost u povećanju povrede, posebno ujedi psa. Sirius je posebno dobra zvezda za osobe koje se bave obezbedjenjem, spašavanjem drugih, nekim vidom starateljstva ili negom. Na emotivnom nivou može dolaziti do pojačanih suza.

13:12: Mesec na zvezdi Kanopus na 14,58 stepenu Raka koja posebno donosi mudra rešenja, odlično vreme za pisanje, nekretnine, učenje. Posebno srećno vreme za film, produkciju, reklame. U porastu istraživački rad, kao i sklonost kao i lakom otkrivanju tajni. Ipak na globalnom nivou povećanje problema sa vodom, posebno poplavama i problemima na morima. Veoma srećno vreme za otkrivanje novih gradova i kultura.

18:56: Mesec u znaku Raka u trigonu sa Neptunom u Ribama na 18,14 stepenu: Zaljubljiva energija, sreća preko mora, drugih kontinenata, u povećanju senzitivna, osetljiva energija, ali neobični susreti i ljubavna spajanja. Odlično vreme za lekarske preglede, okultizam, psihoterapiju, pisanje, muziku. Na polju zdravlja posebno zbog blizine zvezde Vasat na 18,31 treba se čuvati trovanja, davljenja, gušenja pod pritiskom. U pojačanju teroristički napadi. U povećanju patriotizam. Srećno vreme za kućne poslove i nekretnine.

18:57 : Venera u Ovnu u trigonu sa Rx Jupiterom u Strelcu na 23 stepenu : Ovaj aspekt može da podigne raspoloženje i pozitivno utiče na finansije, poslove sa inostranstvom, lične projekte. Pozitivno vreme za ulepšavanje, posete, kupovine. Posebno srećno vreme za odmor.U povećanju popularnost, komplimenti, ali mogućnost srećnog rešenja nečeg što vas je mučilo. Sreća dolazi preko polja kupovina, mode, nakita, mogućih poklona. Pozitivno u ovo vree za prihvatanje poslovnih ponuda. Srećno vreme i za imovinske poslove, kao i za uredjenje doma, kancelarije.

od 19:19, Venera će imati i provokativni kvadrat sa Rx Plutonom u Jarcu : Pojačani strahovi i emotivni pritisci, pomešani sa opsesijom i ljubomorom mogu doneti i ozbiljna lična i ljubavna rušenja i izrazite probleme i nagle prekide. Puno dramatike. Opreznost kroz bivše ljubavi. U porastu zabranjene, ali nemoguće emotivne veze. Teško prihvatanje prekida. Stalne tenzije, porast i fizičkih obračuna. Mnogo manipulacije, agresije, ljutnje, vrlo je važno prihvatiti stvari kako dolaze, i ništa siliti. U porastu ginekološki problemi i osetljivost kroz odnose sa ženama.

19:58: Mesec u Raku u sekstilu sa Suncem u Biku na 18,49 donosi dobro vreme za opušteno ćaskanje sa prijateljima, završavanje sitnijih finansijskih dogovora, kuvanje, sitnije kupovine.

22:46: Mesec u Raku u opoziciji sa Rx Saturnom i Južnim čvorom u Jarcu na 20 stepenu : Ozbiljna emotivno – porodična iskušenja, u porastu brige, pesimizam, vraćanje na prošlost, nostalgija, opterećenja sitnicama, emotivna zahladjenja i poteškoće. Neka karmička ljubavna ponavljanja i krize mogu biti u povećanju u ovom periodu. U povećanju nesreće, nedaće, posebno prelomi i zbog blizine zvezde Kastor na Mesecu. Jaka potreba za zaštitom, ali unutrašnja nesigurnost. Strahovi i unutrašnja tuga zbog stvari koje stoje duže kao problem. Emotivna kočenja i problemi sa autoritetima.

# ladygaga inspiration# moon in cancer# dnevna doza lune# venus in aries# venera u zagrljaju sa jupiterom i iskušenju sa plutonom# plači# ustani# zvezde te čuvaju#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.