https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 9-15.12.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/12/girls-407685_1280.jpg

Dobar dan, uplovili smo uveliko u decembar i od danas pod uticajem srećnog Merkura u Strelcu moćićemo malko da odpustimo misli i da pokrenemo optimizma, ako je moguće i onog realnog.. Nedelja koja je pred nama može biti veoma interesatna i zbog najave vrlo sjajnog Full Moona 12.12 koji će doneti fazu izbacivanja tereta i čišćenja, ali mentalnih izazova i transformacija.

Ponedeljak, 9 Decembar  pod uticajem plodnog Meseca u Biku, ali dispozitora Venere koja se polako sprema za konjukciju sa Saturnom dostojanstveno sa još jednom gorčinom u srcu, ali spremna za odricanja ponosno vraćajući se na korak unazad. Merkur svakako može pokrenuti sada malo više vedrine i sve što je stajalo, brže aktivirati s obzirom da ulazi u aktivan, muški znak Strelac. Malo više o tekstu Merkura u znaku Strelca imate na mom sajtu Merkur u Strelcu 9-29.12.2019..

Današnji dan okrenuće nas ipak sa nekim hedonizmom i plodnom energijom ka smeru emotivne i materijalne sigurnosti, koliko možemo biti i malo nostalgični.Posebno podpodnevni aspekti Meseca sa Neptunom u sekstilu mogu doneti sreću, inspiraciju, kreativnost, humanost, laka povezivanja i ljubav. Mesec će biti u trigonu sa Venerom od 17h i tu može dolaziti do stabilnosti, poverenja i srećnih okolnosti. Večernji sati nose i trigon sa Saturnom koji donosi odgovornost, odličnu organizaciju, jaku okrenutost obavezama, ali da ćemo biti veoma produktivni. Polako se pokreću svi sektori koji su stajali, a potreba za emocijama, ali uživanjem čekaće nas već prvog dana ove nedelje.

Utorak, 10.12. nosiće i promenu Meseca u znak Blizance od 17:48, ali Mesec će u toku većeg dela dana biti u praznom hodu što može doneti povećane gužve, probleme sa telefonima, internetom, probleme u komunikaciji, osetljivost kroz porodične odnose, putovanja, probleme sa koncentracijom, dosta obećanja, ali odlaganja. Ipak, Mesec u Blizancima može doneti dosta smeha, ljubavnih poruka, akcije. Malo veća pažnja biće potrebna od 21:44 kada će Mesec biti u opoziciji sa Merkurom i doneti greške, probleme sa koncentracijom, u saobraćaju, kvarove, nesporazume i malo veću tenziju koja uvek može da se pojavi pred Pun Mesec.

Sreda 11.12 posebno može biti dan u kome se može osećati neka izgubljenost , praznina, kako i zbog egzaktne konjukcije Venere i Saturna u konjukciji koja može doneti emotivnu hladnoću, distancu, finansijska kašnjenja ili brige, sklonost emotivnim blokadama, ali i zbog aspekta Meseca u Blizancima sa Neptunom u kvadraturi  od 23h i vreme jake apatije, umora, neispunjenosti, poročnosti, patnje i osećaja usamljenosti.

Četvrtak 12.12. je posebno važan zbog Punog Meseca koji će biti na snazi od 6:11 am po našem vremenu i dešavaće se u znaku Blizanaca na 19 stepenu i može doneti povećanje problema na polju komunikacije, osetljivost mentalne strane, kao i dosta turbuletne energije na polju saobraćaja, dokumentacije, dogovora i inostranstva. U povećanju impulsivnost, radoznalost, površnost, ogovaranja, problemi sa zakonom, okruženjem ali vreme koje traži okretanje višoj svesti, duhovnosti, opraštanju, višem obrazovanju. Biće potrebno kontrolisati reakcije, emocije u mentalnom nivou.

Petak 13 za neke sujeveran, ipak pod moćnim aspektom Marsa i Neptuna može doneti izuzetno srećnu energiju za stvaranje, inspiraciju, odličan za takmičenja, javne nastupe, istraživanja, povezivanja i neće doneti slučajnosti. Ovaj aspekt doneće i dosta spontanih dešavanja, zaljubljivanja, ali platonskih odnosa.  Aspekt će biti na snazi od 12:57. Ulazak Meseca u znak Rak u svoj dom doneće jaku okrenutost domu, porodici, imovini, ali i zaštiničkim reakcijama. Ipak konjukcija Venere i Plutona od popodnevnih časova može doneti vreme jakih emotivnih čišćenja, pritisaka, fatalnih veza, karmickih odnosa, posledice emotivnih iskušenja iz prošlosti, ali naglašene važne dogadjaje.

Subota 14.12 pod uticajem Meseca u Raku, može doneti promene raspoloženja i velike oscilacije posebno zbog opozicije sa Saturnom i Plutonom  od jutarnjih časova sve do 17h. U osetljivosti grudi, genitalije, želudac. Briga za roditelje, decu, nagle emotivne promene, hormonske oscilacije i raspoloženje koje će varirati od neke euforije do potpunog pada. Pojačane suze, nagle vremenske prilike koje neće prijati senzitivnim osobama.Vreme neke letargije i pojačane lenjosti.

Nedelja, 15.12 je posebno srećan dan jer će Jupiter napraviti i svoj prvi važniji aspekt sa Rx Uranom i doneti nagle i neočekivane srećne promene praćene velikim radom i trudom. Mogućnost dobrih vesti i odlično vreme za novac. Mesec menja znak i ulazi u znak Lav, pa donosi mnogo više samopouzdanja, vere, volje i moivacije. Iako jutarnji časovi mogu doneti turbulencije zbog kvadrata sa Rx Uranom, ipak puno poseta, kupovina, pozitivnih vesti i dešavanja otvoreno od večernjih časova i zbog kontaka Meseca i Merkura.

 

” Znaš, ja sam stvarno sa zvezda.
Sav sam od svetlosti stvoren. ”
Mika Antić

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.