https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – Poslednja četvrtina Meseca

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/49756191_1872761962850381_7434913260702269440_n-1.jpg

Pred nama je Poslednja Četvrtina Meseca , po nasem lokalnom vremenu od 18:45 gde ce se Mesec koji boravi u znaku Bika naći u kvadraturi sa Suncem u vatrenom znaku Lava na 19 stepenu. I Mesec i Sunce se nalaze u fiksnim znacima, ali imaju ulogu da u ovoj fazi ne menjaju mnogo toga, vec da se principijalno drze svojih stavova, ciljeva i navika. Ipak, ovde imamo i sukob izmedju zelja i ambicija, emocija sa egom i potrebe da se opustimo i udjemo u fazu lezernosti jer nam to nece ici najbolje od ruke. Dispozitor Meseca je Venera kao vladajuca planeta ovog znaka koja u znaku Raka pojacava na sentimentalnosti i ranjivosti posebno jer je trenutno ugrozena i od Kirona i moze mnogima od vas doneti odredjene emotivne testove koji nece doneti laksa resenja, ali ni odluke. Svaka brza odluka, impulsivno rašćićavanje stvari može doneti samo lični bol i osećaj da se vraćate jedan korak unazad.

Ipak, ovo je faza da neke potpuno druge stvari stavite po strani ili da pokušate da očistite i rešite neke finansijske, dnevne aktivnosti koje vam duže stoje kao problem i opterećenje. Pojacana lenjost, ponos koji posebno nece biti prijatelj ove faze, ali i cekanja nekog dobrog vremena i stajanja u mestu moze doneti i pasivniju energiju. Bice ili iščekivanja i nestrpljenja koje nije dobro ili potpunog predavanja.

Osecaj generalne  nesigurnosti moze upravo u ovoj fazi pred veoma vaznu fazu Mladog Meseca 19.08 da donese osecaj usporenosti ili teže motivacije i pokretanje sa mrtve tačke. Medjutim, ova faza je dobra da napravite i ” kompromis sa samim sobom” i pogledate malo drugačije svet oko sebe i šta to možete uraditi u ovo čudno i krajnje nepristupačno vreme da izvučete najbolje i fukcionisete normalno. Ova faza moze doneti malo vise emotivne ranjivosti, čežnje ili pojačanih emotivnih potreba koje itekako mogu izazivati frustraciju i ljutnju jer se Mars uskoro sprema i na kvadrat sa Rx Plutonom što pojačava agresivnost i napetost. Bilo bi dobro posebno od danas do Mladine da date sebi vremena, da ne žurite, prihvatite stvari kakve zapravo jesu za vas, da se ničeg ne odričete, ali da pokušate i da razumete  jasnije svoje unutrašnje težnje.

Ova lunarna faza je posebno dobra da pokrenete fizičke poslove, čišćenje, izbacivanje suvišnih stvari, posebno za kontakt sa prirodom i malo osame gde bi prikupili energiju za dalje. San će biti veoma vazan za opšte zdravlje, kao i dosta vitamina d. Postojaće tu odredjeni sukob izmedju toga da kažemo da smo loše procenili, pogresili i onog scenaria koji zapravo zelimo, posebno u ljubavi. Medjutim, stvari neće ići u smeru baš kako bi mi želeli, zato ako ste trenutno zaljubljeni, imate jake želje, prepustite se spontano onom što vam se dopada i manje morališite i budite ono što zapravo jeste.

Mesec od 1 sat posle ponoci imace intezivan aspekt sa Uranom pa moze doneti zelju za slobodom, ali da pozelite da probate i nesto novo. Bice tu unutrašnjih nemira zbog osećaja da ne stojite čvrsto na zemlji. Period od 3 sata posle ponoći moze biti neprijatan za rad, doneti dosta nervoze i osetljivosti. U to vreme može dolaziti do osetljivosti kroz komunikaciju, saobracaj i klimatske prilike.

Nešto lakši aspekti mogu se osetiti kroz trigon Meseca i Rx Jupitera od 17:50 koji može doneti neka spasonosna rešenja, osećaj da ipak neke stvari danas mogu ići po planu ili nešto što možete rešiti u svoju korist. To vreme nije loše za dobijanje novca, ali i odredjeni vid dogovora, trgovine i prodaje. To vreme može biti dobro za obrazovanje i pokušaj da nešto rešite iz petog puta.

Večernji časovi posebno donose potrebu za maženjem, ljubavlju i nežnošću. Mesec će biti u sekstilu sa Rx Neptunom pa može pojačavati kreativne ideje, odlično vreme za lekare, oporavak, odličnu intuciju i prepoznavanja, ali osećaj nekog olakšanja i telepatije sa dragim osobama. U to vreme treba se opustiti, popiti neko pice, uzivati na cistom vazduhu i razmisljati pozitivno.

 

Poslednja Četvrtina Meseca donosi i vreme tvrdoglave energije gde ćete imati osećaj kao da se morate takmičiti sa nečim što ne volite. Mnogo uzdrzanosti i patnje u sebi. Dokazivanja da stvari moraju biti po vasem. Tesko menjanja misljenja. Medjutim, nebo zeli nešto potpuno drugo za vas, želi da pokušate da budete junak novog filma i da probate nešto novo. Ako i pogrešite, idete dalje, ali probajte da razmišljate da vam neka promena može doneti i veći osećaj ispunjenja u sebi. Jako dobro vreme da izbacite svu prazninu i emotivne poteškoće koje stoje mesecima. Da se očistite i krenete dalje. Da pokušate da ne razmišljate o greškama u prošlosti. Da date sebi motiv da ste najbolji i da možete puno toga uraditi. Treba završiti tamo gde se mučite dugo, ali započeti tamo gde vam je nešto potpuno nepoznato. Samo ne stojite u mestu i ne čekajte da ovaj mesec prodje jer je svet stao zbog laznog virusa ili manipulacija koje jesu i pojačane inkonjukcijom sunca i neptuna. Neko će verovati u čuda, a neko više neće verovati da planeta zemlja postoji.

Ova faza može mnogima doneti izazove i padove, ali i veće lekcije, posebno Bikovima, Škorpijama, Vodolijama i Lavovima koji se mogu osećati moćnije i mentalno intezivnije, samo moraju izbegavati vraćanje na bolove prošlosti. Ovo nije najbolje vreme za velika finansijska trošenja i rizike, ali jeste dobro vreme za učenje, neki novi hobi, jednostavnije stvari za koje niste nalazili vremena. U neiščekivanju ničega, mogu se desiti mnoge lepe stvari.

Srecno:-))

# currentmood# poslednja četvrtina meseca# mesec u znaku bika# ne komplikuj# okreni se jednostavnosti# ne dokazuj da nekog volis# prepusti se# nebo osluškuje tvoje želje# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.