https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mlad Mesec u Raku -20.07. 2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/07/gondolier-2018052_1280.jpg

 

Dodirni mi ruku- necu te zaraziti, zagrli me,

zagrejacu te ljubavlju – necu te zaraziti ,da li vidis ponovo zvezde i nebo koje nas se smeju u daljini i pozivaju nas na večeru?

Da li se secaš dobrih vremena, čistimo se i upijamo duse zajedno, da li vidis sliku šta će se desiti kad sve ovo prodje

 nase ruke grade novi svet…

 

Deluje kao da je mrak pao na nasu planetu, a posebno nasu zemlju. Tacka. Mi smo hrabra nacija. verujemo u cuda.  Treba nam sloboda, da dišemo i tako ćemo kolektivno ozdraviti, samo da nas niko ne ograničava duhovnim smećem. Koliko smo umorni od svega, ipak smo snažni kad je najpotrebnije.Nebo nas voli. Zvezde nas posmatraju i stalno nam ostavljaju otiske koje treba da pratimo. Mesec je tu da nam da nadu da se ujutru probudimo. Suze i nostalgija posebno prihvacena kao trend ovog jula 2020.- meseca rodjenja, meseca gradnje, meseca vracanja na proslost ali meseca prvih iskusenja ka globalnim čišćenjima.

Sanjala sam da sam na moru. Nekako mi pripada kao mesto raja i mesto rodjenja.Jako sam umorna i treba mi dobra regeneracija. Zatvorila sam oči i videla ponovo 1.01.2020.Zatvorila sam  oči i želim da zaboravim godinu koja nema ime, nema prezime, nema dobre ljude, nema ništa. Novi poredak je blizu, ali pre njega mnogo žrtvi, bola i onog što mora da prodje.U ovoj godini nemas gde ni da pobegnes i nadjes svoj kutak. Dobar san je jedino mesto gde mozes da ” sanjaris” i mastas.

Saturn je zatvorio sve ali nam ne moze zatvoriti dusu i nadu. Vera je mala, ali je ima medju samo onima koji imaju jako srce i ljubav prema životu. Nije sve gotovo. Nov početak u čišćenju globalnog mraka koje traje prilično. Nema predavanja. Nadjite svoje ruke ljubavi, i svoje more. Ne odustajte. Oporavljajte se pomoću prirode i ljudi koji vas vole. Ne zaboravite, ništa se ne dešava bez razloga. Pravi rezultati tek stižu. Svako se vraća tamo gde pripada, ali i svako ko dolazi ovog meseca nije došao izgubljen. Sve dolazi na svoje mesto, samo polako. Ako Mesec bude sijao u nedelji u kojoj sam rodjena znam da je prava stvar sve ovo što sam vam napisala.

Sa Mladim Mesecom počinjemo nedelju u kojoj ćemo emocije pretočiti u snagu, a u kojoj ćemo raditi na priličnom jačanju samopouzdanja. Iako je Mlad Mesec faza u kojoj je dobro sve započeti, trenutno smo pod ozbiljnih restrikcijama baš uoci ovog Mladog Meseca jer i Mesec i Sunce su u opoziciji sa Rx Saturnom i restrikcije, melanholija, bol, tuga, jake emocije, predavanje, ali i ozbiljna frustracija praćena kvadratom Marsa i Merkura mogu pogorsati stvari i doneti priličnu usporenost, odlaganja i zakasnjenja. Sigurno se pitate : gde će više od ovog?” ali početak nedelje nosi ozbiljna iskušenja prošlosti, odgovornosti tamo gde osećamo da ne možemo, da smo pritisnuti do kraja i gde ne možemo da dišemo. Ipak, malo više nade imaćemo od 22.07 kada će Sunce preći u svoje prirodno sklonište znak Lav kojim i vlada, a Merkur i Uran naprave neko rešenje da se ipak pokrenemo sa mrtve tačke i osecamo bolje.

Mlad Mesec na snazi od danas od 19:33 po nasem vremenu, Mesec i Sunce na 28 stepenu kardinalnog znaka Raka ili Krabe nosi poruku ljubavi iako opozicija sa Saturnom u Jarcu koji retrogradno ide moze doneti zatvorenost, nemoć, blokade, nemogućnost disanja i normalnog života. Sećanja na detinjstvo i sve one koji su nas naučili da život ima smisao. Ratovi su prošli, pa i ovaj će se pobediti.Samo ne gubite nadu. Ona je u vama. Ona vam daje da ste korak uvek napred. Mesec će od ranih jutarnjih časova napraviti trigon sa Rx Neptunom i bilo bi dobro kad bi zapamtili svoje snove. Intuicija i predosećaji vrlo jaki. Možete naći neku svoju alternativu zbog koje se možete osećati bolje, zdravije. Molitva kojom možete započeti dan može vas danas voditi protiv loših vesti, bolesti i loše energije.

Mlad Mesec će se dešavati u blizini fiksne zvezde Prokion na 26 stepenu Raka, osme po veličini.Njen uticaj može biti na strpljenju i tome da trenutno ne možete praviti velike planove, već sve treba da ide korak po korak.  Ovo je vrlo vazna zvezda koja vlada pre svega mentalnim umom i genijalnoscu, ali u vreme ovog Mladog Meseca moze doneti i puno bezobrazluka, tajnih neprijatelja iz prošlosti i nepravde. Za sada je preporuka da ne ulazite u konflikte, već da pustite da se stvari smire i onda pokrećete neke važnije odluke.Ovaj Mlad Mesec je posebno loš za rizike, pa to maksimalno treba izbegavati, ali posebno šta se potpisuje, govori, kakve odluke se donose, izbegavajte maksimalnu brzopletost!

Od 7:30 am Mesec u Raku biće u opoziciji sa Rx Jupiterom u Jarcu, ali od 11h i sa Rx Plutonom noseći velike izazove izmedju emocija, porodičnih odnosa, potreba i porodice. Rak je znak doma, majke, naroda pa u provokativnom aspektu sa Jupiterom moze doneti generalni moralni pad i predavanje, dok sa Plutonom i ozbiljnu destrukciju i nemoć. Na individualnom planu prvi dan ove nedelje može početi izuzetno osetljivo i sa nekim podsećanjem, naglim promenama raspoloženja, osećajem gorčine i besa, ali i naglim adrenalinom.

Mesec će imati opoziciju sa Rx Saturnom od 19:56 i doneti osećaj praznine, usamljenosti, brige za najmilije, strahove, ali i ozbiljne testove sa kojima se možete boriti i koji stoje duže. Osećaj socijalne odbačenosti, velikih razlika i nerazumevanja, ali emotivno – porodičnih problema posebno je praćena ovim aspektom. Ipak, iako su ovo naporni aspekti uvek mogu doneti neku važnu poruku neba i nešto dragoceno što trebate obnoviti, ili naučiti. Velika borba protiv autoriteta i sistema. Danas posebno kritike i rečenica” ne smeš, nemoj, ” može praviti veliki kontraefekat. Aspekt i sklonosti mazohizmu i ozbiljnoj svojeglavosti.

Od 22:17 Mesec menja znak i ulazi u vatreni znak Lav ipak dajući smisao i veće samopoštovanje ali sigurnost. U vreme Meseca u Lavu može dolaziti ipak do veće radosti, ambicija, lične borbe i ponosa. Vreme koje može ipak doneti više radosti. Ipak ne smemo zaboraviti da nas i utorak od ponoći očekuje i opozicija Sunca i Rx Saturna koja može doneti potpuni lični osećaj zatvorenosti, ali svakako nekom flegmatičnošću ili lakšem prihvatanju situacije možete proći ove aspekte.

Ovo nije običan Mlad Mesec jer je praćen prilično kontradiktornim aspektom, ali može najaviti jednu fazu gde se stavlja tačka na jedan teži period i nosi nešto lakši period koji može doneti male korake napred. Puno idealizma ali nemogućnosti moze biti praćeno emocijama, dok i velikim ekonomskim padom i malverzacijama. Posebna osetljivost je na poslovno porodicnim odnosima, ali pojacanim besom kroz narod, drzavu, finansije i poslove. Hronicni umor pracen nezadovoljstvom moze biti u vecem porastu. Ipak, neke lekcije se moraju odraditi. Ostanite svoji, zdravi i hrabri:-))

# currentmood# new moon in cancer# mlad mesec u raku# iskušenja i karma# globalna čišćenja# prošlost# astrolog natasa paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.