https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 21-27.11.2022.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/11/person-1041904_640.jpg

Nedelja koja je pred nama može biti veoma interesatna jer će se Merkur i Venera susresti i doneti više radosti i zadovoljstva, a Strelčevima možemo da čestitamo rodjendane. Prelazak  planeta u znak Strelac ipak može doneti neki osećaj radosti, vere i plemenitosti. Jupiter iz znaka Riba kreće direktno od 24.11, dok Mlad Mesec na 1 stepenu znaka Strelca u sredu 23.11 može doneti posle Pomračenja Meseca ipak fazu pomirenja, sreća, odličnu za nov početak i pokretanje nekog individualnog entizijazma. Strelac je i znak sporta, ali daljina, pa će u centru pažnje biti dobri rezultati naših sportista, ali sigurna sam da će se pratiti Svetsko prvenstvo u fudbalu sa većim žarom.  Iako živimo u kolektivnom nestabilnom vremenu, ipak ulazimo u ciklus kada nam radost može doći kroz pomoć drugima ili sreću drugih, ali kada možemo biti svesniji da male stvari čine lepe momente našeg života i da nije sve izgubljeno…

Ponedeljak, 21.11. nosi srećan trigon izmedju Sunca i R Jupitera idealan za slave i proslave, ali zaštitu neba, kao i vedrinu i dobre mogućnosti preko ličnog rasta i razvoja, proširenja dnevnih aktivnosti, ali i finansija. Iako dan možemo početi pomalo nesigurno, ranjivo i pod nekim pritiskom, prelazak Meseca u znak Škorpije od 18:17 može doneti jači emotivni intezitet, emotivnu povezanost i zaljubljenost, slučajne susrete, dobre vesti i energiju jače prodornosti i ambicija. Merkur i Venera će se susresti u konjukciji na 7 stepenu znaka Strelca pred sam kraj dana( možete taj uticaj osećati i u toku dana), i možete imati mogućnost da nekog do koga vam je stalo da ga pozovete, odlično vreme za zabavu i druženje, sitnije poklone i prijatna iznenadjenja, ali posebno emotivne poruke, pozive i susrete. Ovo može biti odlično vreme za trgovinu, posredovanje, pregovore sa inostranstvom, kao i ortačke poslove. Možete se lakše izraziti i osećati se udobnije i opuštenije u bliskom okruženju. Odlično vreme za brak, ljubav i decu. Odlično vreme da otvorite srce i otvoreno kažete šta osećate.

Zbog kontakta sa zvezdom Antares ipak sa početka nedelje treba se čuvati pogrešnih optužbi, nepoverenja i sumnji.

Utorak, 22.11. od 9:22 donosi promenu Sunca koje ulazi u vatreni promenjiv znak Strelac u kome će boraviti do 21.12. Ovo je odlično solarno vreme za Strelčeve jer mogu očekivati velike promene i transformacije u svom životu, kao i selidbe, promene emotivnog statusa. Mnogi Strelčevi mogu menjati naglo posao/ emotivni status posebno do kraja proleća sledeće godine. Preporuka je ove godine da se malo pazi na genitalije i grudi! Ipak, ova godina može biti veoma pozitivna kroz uspeh dece, dobijanje dece i ljubav, kao i pokretanje mnogih talenata kroz novu solarnu Strelčeva. Srećno!!!!!!!

Zbog opozicije Mesec/ R Uran utorak može doneti i neprijatna iznenadjenja i veća budjenja i promene. U porastu poplave i loše vremenske prilike koje neće pogodovati senzibilnim i psihološki osetljivim osobama. Ukoliko želite da nešto prekinete/ isečete ili krenete iz početka ovaj dan je odličan.

Sreda, 23.11. – sa promenom Meseca u znak Strelac od 21:17, donosi i lunarnu fazu Mladog Meseca na 1 stepenu znaka Strelca gde će Sunce i Mesec biti u konjukciji. Ovaj Mlad Mesec podstiče širenje, lični i duhovni rast, sreću preko inostranstva i putovanja, kao i odlične šanse preko obrazovanja, nauke i poslovnog unapredjenja. Odlično vreme da započnete nešto novo ili pokrenete važne projekte ili obaveze. Osećanje veće vedrine i samopouzdanja. Ukoliko želite da pokrenete nešto pravno, zakonski dobro vreme. Posebno pozitivno vreme za sticanje novih prijatelja ili ljubavi, ali zaposlenje ili povećanje materijalnih sredstava. Ipak, ne treba zaboraviti da vldar Jupiter je još uvek retrogradan pa može uticati na rasipnistvo, nemoral, sebičnost, poročnost.Ovaj Mlad Mesec koliko individualno može doneti više radosti i mogućnosti za uspeh, može biti posebno neprijatan za ekonomsku krizu koja je u jeku i povećanje inflacije posebno što se vladaoc Jupiter poravanava sa fiksnom zvezdom Šit koja može doneti i ekstremne neprijatnosti na polju berzi i ekonomije u svetu.

Četvrtak, 24.11 – Jupiter koji je od leta u retrogradnom hodu kreće direktno sa 28 stepena znaka Riba sve do 20.12. kada prelazi ponovo u vatreni znak Ovan. Ovo može biti vreme rasta, ali i Božijih poklona. Univerzum nudi bolja rešenja, ali traži od vas da uložite energiju u ono što verujete. I sam mlad mesec ima poruku iako stvari deluju pozitivno, nema opuštanja, u sve se mora uložiti ozbiljniji trud. Četvrtak inače nosi jednu srećnu energiju jer će Mesec biti u pozitivnoj konjukciji sa tranzitnom Venerom i Merkurom i nosi puno vesti, poklona, kupovina, odlično vreme za trgovinu, uvoz, učenje, ali i ljubavne ponude.

Petak, 25.11. posebno nosi haotičnu energiju praćenu sukobima, osetljivošću, apatijom zbog veoma loših aspekata Meseca prema retrogradnom Marsu, Neptunu i Jupiteru. Neke želje i planovi će morati sporije da se rade, ili ostave za naredni period. Može dolaziti do razočarenja, izdaja, napetosti, neorganizacije ili sklonosti preuzimanju previše obaveza. Može dolaziti do obećanja bez ikakvog pokrića, kao i emotivne depresije i nezadoovljstva. Od 22:19 Mesec menja znak i ulazi u kardinalan znak Jarac gde smiruje reakcije, ali može izazivati buntovnost ili veća nezadovoljstva.

Subota 26.11. neće nositi nijedan aspekt Meseca i ovo je dan bez aspekata. Negde nebo želi da se odmori i prepusti vama da sami kreirate svoj dan. U povećanju sklonost vraćanju na prošlost, ali obnovi starih poslova i kontakta. Ipak, vikend deluje sklon ozbiljnijim mislima, opterećenjima i sklonosti usamljenosti. Vremenske prilike mogu uticati da se ljudi osame.

Nedelja, 27.11 – nosi realtivno budjenje, kao i sklonost završetku svega što je stajalo u protekla dva dana. Ovo može biti čak produktivan dan za one koji rade, ali dan koji nosi jače ambicije i samodisciplinu. Mesec od 23:08 menja znak i ulazi u znak Vodolije gde se pokreće jedna slobodoljubiva, otvorenija, prijateljska energija.

Inkonjukcija Merkura iz znaka Strelca i retrogradnog Urana može loše uticati na koncentraciju, pamćenje i doneti jednu konfuznost. Neće biti neobično da tokom vikenda neke stvari odlažemo ili obnavljamo koje su stajale. Pratite svoj osećaj jer vam može ukazivati na rešenje problema, posebno ukoliko se budete suočavali sa problemima vezanim za papire, komunikaciju i dogovore. U povećanju jaka napetost, pa je preporuka bez žustrine i nestrpljenja. Posebno treba voditi računa koje odluke donosite!

Srećan početak nove nedelje – vaša Astro Luna

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.