https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 5-11.06.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/06/fantasy-gefc9648ab_1280.jpg

U novu nedelju ulazimo pod uticajem Full Meseca i iza jedne jako stresne nedelje. Ova nedelja donosi dosta promena, prelazak Venere – najomiljenije planete u znak Lav u kome će boraviti čak do početka oktobra ove godine, ali prelazak i Merkura u svoj dom u znak Blizance pri kraju nedelje,  posle skoro dva meseca uticaja u znaku Bika. Pluton se u retrogradnom hodu ponovo vraća u znak Jarac u kome će ostati do početka sledeće godine.

Ova nedelja povećava jake intezivne emocije, velika očekivanja i velike potrebe. Hedonizam i potreba za senzacijom može biti praćena već sa početka nedelje.

Ponedeljak, 5.06.- pokreni odgovornost

Iako rani jutarnji časovi mogu biti usporeniji i praćeni povećanjem reumatskih problema, početak nove nedelje nosi pokretanje svega što je stajalo, u smeru realizacije. Dobro je započeti nedelju da se završe lakši ka težim poslovima. Odgovornost na višem nivou, okrenutost nostalgiji, vraćanju na prošlost. Pozitivan aspekt Meseca sa Jupiterom i Saturnom u popodnevnim časovima nosi dobre i plodne materijalne, poslovne mogućnosti ili zaštitu i ozbiljnost u nekim odlukama i stvarima koje trebate obaviti.

Venera prelazi u znak Lav od 15:48 u kome će boraviti do 9.10. Venera će krenuti retrogradno od 23.07.-4.09. kada će pokrenuti stare ljubavi, ali jake izazove na emotivnom nivou. Uticaj Venere u znaku Lava može biti praćen jačim intezitetom emocijam, većom potrebom za pažnjom, scenom, komforom, luksuzom, ponosom, dostojanstvenošću.

Od 18:02 Venera u znaku Lava u vrlo izazovnoj opoziciji sa Rx Plutonom iz znaka Vodolije može doneti povećanje emotivne, ali i finansijske manipulacije, pritisaka, izdaja, jakih povredjivanja, povećanja emotivnog nasilja i kradja. U porastu ljubomora i rivalitet.Mogućnost sumnji u pozitivan ishod. Ipak, ovaj aspekt može pokrenuti neki vid revolucije, ali potrebe da se sače nešto što vas je opterečivalo i želju za novim emocijama.

Utorak, 6.06.2023.- odlično vreme za ideje, odluke, papirologiju, putovanja

Utorak – dan Marsa može zbog odličnog aspekta Meseca i Merkura, kao i Meseca i Urana pokrenuti značajne promene i odlične rezultate, odlično vreme za sport, dijete, promenu navika i ishrane. Mogućnost povoljnih vesti ili završetka nekih sitnijih stvari koje su vas opterećivale. Odlično vreme za učenje. Odlična koncentracija ali podjednaka odgovornost može vam doneti dan pokretanja težih poslova. Prijaće vam da budete produktivni i da prenosite znanje na druge. Mogućnost lične manje prekretnice.

Sreda 7.06.- Izazovi i iskušenja

Sreda može nositi veliku napetost i nervozu, a nagle vremenske prilike neće pogodovati senzitivnim osobama, posebno srčanim bolesnicima. Prelazak Meseca u znak Vodolije od 10:43am može probuditi želju za nečim novim, kao i originalnost, genijalne ideje i neočekivane susrete. Ipak, ovaj dan na kolektivnom nivou može doneti neprijatna iznenadjenja, emotivne probleme, velika moralna i finansijska trošenja, preterivanja, loše procene i tenzije na političkom nivou. U porastu pojačana zagadjenja, zemljotresi i bolovi u kolenima.

Četvrtak, 8.06.- Neprijatna iznenadjenja, ali podrška prijatelja

Merkur dolazi na zloćudnu zvezdu Algol i može doneti neprijatne raspravke, tvrdoglavost, ali emotivno osećanje gušenja i pritisaka. Rani jutarnji časovi ali večernji časovi mogu doneti promenu planova, ali i dalje neku napetost. U porastu tuče, nezgodne situacije, povrede posebno u ranim jutarnjim časovima. Može dolaziti do problema sa uredjajima i neplaniranim finansijskim troškovima. Držite se prijatelja i bliskih osoba koju mogu da vam pruže pomoć ili daju neka rešenja od 15h. Ovaj dan nosi autentičnost, ali i dalje želju za promenama. Pokušajte da budete strpljiviji! Problemi sa hormonima, ali i kolenima, kičmom otvoreni.

Petak, 9.06.2023- pratite intuiciju

Merkur dolazi u duhovno intezivan sekatil sa Neptunom pa ovog dana treba pratiti svoj osećaj, šesto čulo, intuiciju. Odličan dan za kreativne sposobnosti, muziku, koncerte, izlaske, bioskop, hobije, ples. Rani jutarnji časovi veoma osetljivi, posebna opreznost vozačima oko 6h. Mesec prelazi u poslednji znak Ribe od 12:15 noseći energiju idealizma, mašte, povremene potištenosti i lenjosti, ali ipak snažne unutrašnje emocije i povezanosti. Sekstil Meseca i Jupitera može nositi podršku, pomoć, nagle dobitke i sreću preko putovanja i kontakta sa inostranstvom. Jako srećan dan za fotografiju, zaljubljivanje.

Subota, 10.06.- Prva četvrtina Meseca

17 minuta posle ponoći Mesec i Saturn će se naći u konjukciji. Neka tuga, briga, gubici, loše vesti, osećanje usamljenosti, praznine, teški snovi ili nesanice, bolovi u stopalima, loša koncentracija i osećanje izgubljenosti.

Prva četvrtina Meseca na 19 stepenu znaka Riba u kvadratu sa Suncem u znaku Blizanaca pojačava potrebu za mirom, ali neočekivanim susretima. Zbog sekstila sa Uranom ovo je odlična faza da isprobate nešto novo, ali u vaš život mogu ući i nove osobe. Iako ovaj dan može doneti osećanje neke prolazne uznemirenosti, mogućnost i nagle sreće. Pratite svoj osećaj, koristite alternativne tehnike, pokušajte da izbegavate vraćanje na ono što vas je povredilo.

Nedelja, 11.06.2023.- akcija, mentalna vedrina, ali pripazite na novac

Pluton u retrogradnom hodu se vraća u znak Jarac na 29 stepen u kome će boraviti do 21.01.2024. kada ponovo prelazi u znak Vodolije. On može uticati na kolektivnom nivou ograničenja ili usporenost u većim promenama. Na ličnom vraćanje na zadatke koje ste propustili.

Trigon Merkura na poslednjem stepenu znaka Bika i Rx Plutona može pokrenuti snažnu volju, završetak nečeg važnog, ili dolazak do istine. Povoljno vreme za nekretnine, pozajmice, trgovinu ili prodaju.Odlično vreme za finansijska pregovoranja. Dobro za poslovni ortakluk ili prijateljstvo koje vam može otvoriti dublja životna saznanja i promene.

Mesec prelazi u vatreni znak Ovan od 15:22 i donosi više akcije, budjenja, strasti, brzine.

Od 12.28 Merkur prelazi u svoj dom – znak Blizance. Pred nama je zabavnija, vedrija i lepša mentalna energija. Puno igre, pesme, razgovora, radoznalosti. Merkur će boraviti u znaku Blizanaca do 27.06.

Kvadrat izmedju Venere iz znaka Lava i Jupitera iz znaka Bika može povećavati apetit, sklonost preterivanju i ishitrenom trošenju novca. U porastu veće emotivne i finansijske želje u odnosu na mogućnosti. Nedelja je pozitivna za mentalno budjenje, ali može doneti oscilacije u emotivnim odnosima. Mogućnost prolazne neprijatne situacije, ali loše emotivne procene. Posebno obratiti pažnju na izbor partnera/ rke.

Srećno – Astro Luna – astrolog Nataša Paunovski

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.