https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Nedeljni astro pregled od 9-15.01.2023.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2023/01/1ad77901216dd984d682e288ad43b9ce.jpg

Nadam se da ste se lepo odmorili i da je vreme da se krene sa radom,učenjem i novim ciljevima. Da vidimo kako nam je nebo spremilo aspekte za ovu nedelju:

Ponedeljak, 9.01.2023.

Trigon izmedju R Merkura i R Urana 24 minuta posle ponoći može doneti budjenje novih ideja, odlične vizije, odlično vreme za promene i pokret. Možete biti dovoljno autentični i hrabri da pokrenete nešto novo ili da rešite nešto što je stajalo dugo. Neočekivane vesti i mogućnosti. Potreba za slobodom i ravnopravnošću, lako povezivanje stvari.

Mesec u znaku Lava u kvadratu sa R Uranom može doneti pojačan stres i dramatiku u jutarnjim časovima i gomilu obaveza sa početka nedelje. Pokušajte da dišete, brojite do 10 i polako krenete od početka.

Najzanimljiviji aspekti ovog dana su: Venera u znaku Vodolije u trigonu sa R Marsom( pričala sam o ovom aspektu na youtube kanalu o tranzitnoj Veneri u Vodoliji Tranzitna Venera u znaku Vodolije od 3-27.01.2023. Ovaj aspekt koji će biti na snazi u naredna dva dana pokreće jaku emotivnu želju i strast, odnose praćene jakom fizičkom privlačnošću, avanturama i požudom. Mogućnost jakih susreta, upoznavanja i intezivnih emocija. Odlično vreme za izlazak iz teškog i dosadnog odnosa, a ulazak u nešto novo. Pod ovim aspektima mnogi mogu pronaći adekvatnu osobu. Retrogradni Mars pokreće hrabrost i borbenost u kreativnim poslovima, može nositi zanimljive susrete na putovanjima, školama, ali odlično vreme da steknete snalažljivost u zaradjivanju novca.

Utorak, 10.01.2023.

Mesec u ranim jutarnjim časovima u opoziciji sa Saturnom može doneti crne misli, raspoloženje, teret, usamljenost, osećanje nerazumevanja i neke tuge.

Mesec će do večernjih časova biti u praznom hodu i danas nije preporuka pokretanja nečeg novog ili starta. Sve može ići otežanije.

Mesec prelazi u znak Device od 16:16 i nosi jednu melanholičniju, sporiju energiju gde moramo biti usmereniji više na rad, zdravlje, svoje telo, obaveze. Jaka kontrola emocija. Osećanje i nekog prolaznog pesimizma. Potreba da se desi nešto novo.

Sreda, 11.01.2023

R Merkur u polusekstilu sa Venerom iz znaka Vodolije donosi vreme jake analize naših osećanja ili partnerskih odnosa.Pozitivno vreme za druženja i sklpanaje prijateljstva. Pozitivno za uslužne delatnosti, ulepšavanje ili traženje zajma. Neke poruke ili saveti mogu biti produktivni i dobri za vas.

Rani jutarnji časovi zbog kvadrata Mesec/ R Mars mogu biti praćeni upalama i pojačanim prehladama, ali nervozom i nestrpljenjem. Od 15:40 Mesec ulazi u dobar trigon sa R Merkurom pa možete računati na dobre vesti, susrete, završavanje obaveza, posete, putovanja, dobro vreme za učenje i važne sastanke. Od 22:20 Mesec u trigonu sa R Uranom može povećavati emotivna iznenadjenja, promene i naglu sreću. Pozitivno vreme za rad i trgovinu.

Četvrtak, 12.01.2023.

Od podneva Mesec u odličnom aspektu sa Suncem može da pokrene balans izmedju poslovnog i privatnog i odlično vreme za organizaciju, emotivne susrete i lični razvoj. Opozicija Meseca i Neptuna od 14:22 može doneti prolaznu preosetljivost i senzitivnost, konfuziju i zaboravnost, manje štete ili gubitke.

Od 21:55 Mars kreće direktno sa 8 stepena znaka Blizanaca na fiksnoj zvezdi Ain iz sazveždja Hijade.Ovo je vrlo opasan stepen jer povećava trovanja, davljenja, neprijateljstva i rivalitet, nasilje i slepilo, Mars će u svojoj zadnjoj posleretrogradnoj fazi biti do 15.03.

Petak, 13.01.2023. – Srećna pravoslavna Nova Godina

Mesec prelazi u vazdušni znak Vage od 3:58 am. Potreba za emocijama, druženjem, lepotom, balansom, izlascima može biti u prvom planu.

Vreme od 9:35am opozicija sa Jupiterom savetuje da izbegavate preterivanje na polju emocija, i da je potrebno pripaziti na zakon, koncentraciju i okruženje, moguće i pogrešne procene! Od 19:47 trigon sa planetom Mars može doneti puno akcije, nagle sreće, hrabrosti, odlično vreme za fizičke aktivnosti, izlaske i emocije. Od 22:56 Mesec će imati kvadrat sa retrogradnim Merkurom, pa pripazite na odluke i reakcije, a može dolaziti do nesporazuma ili loše komunikacije. Vreme kada je potrebno pripaziti u saobracaju i na javnim mestima jer može doći do nezgodnih situacija!

Ovaj dan donosi srećan aspekt izmedju planete Sunce koja će se naći u sekstilu sa Neptunom i koja pojačava duhovne vrednosti, intuiciju i zaštitu.Odlično vreme za zdrastvene preglede, karijeru, ali i psihoterapiju. Posebno srećno vreme za otvaranje sudbine, astrologiju, kontakte sa inostranstvom ili daleka putovanja.

Subota, 14.01.2023

Mesec u srećnom aspektu sa Venerom donosi dan dobre emotivne energije, srećno vreme za zaradu, zadovoljstvo, poklone, uzivanje i druženje sa prijateljima. Posebno srećno vreme za neku promenu u izgledu i ulepšavanje. Sklonost diplomatiji, šarmu može pomoći u ličnom napretku.

Sunce u polusekstilu sa Saturnom na snazi do srede može doneti više strpljenja i odgovornosti u radnim obavezama i na polju porodice koji može pomoći dobrim rezultatima. Posebno srećno vreme za traženje pravnih saveta ili stručnih saveta. Mladje osobe mogu se osloniti na svoje mentore. Pozitivno vree za rešavanje nečeg što vam je delovalo teško, a takodje i za pokretanje nekog odgovornijeg projekta.

 

Nedelja, 15.01.2023.

Od 2:23am na snazi je provokativan aspekt izmedju tranzitne Venere u znaku Vodolije sa njenim vladaocem R Uranom u kvadratu: Veliki emotivni testovi i iskušenja. Mogući nagli prekidi i razvodi. Nagla neprijatna iznenadjenja i susreti.Potreba za nečim novim i slobodom u emotivnim odnosima. U porastu tajne, komplikovane veze i veze bez obaveza. Mogućnost da prijateljstvo i ljubav se dese ali na pogrešan način. Mogu vas privući neobične, ekcentrične i krajnje neuobičajene osobe. Veze otvorene preko interneta. U slučaju novih veza, dobro proverite osobu sa kojom izlazite, jer se može desiti da nešto krije ili se predstavlja lažno.Preporuka: Manje rizika. U porastu neočekivani finansijski troškovi.

Od 3:11 am na snazi je Poslednja Četvrtina Meseca – lunarna faza pred Mlad Mesec. Ona će se dešavati na 24 stepenu znaka Vage u kvadratu sa planetom Sunce na fiksnoj zvezdi Aktur.Ova zvezda je pozitivna za karijeru, poslovni uspeh, bolju reputaciju i promene na polju položaja. Često ova zvezda u lošem natalnom aspektu može učiniti ljude svadljivim. Ona utiče na počasti, ali mogućnost dolaska važnih prijatelja u život osobe. U kolektivnom smislu može doneti velike političke borbe i konflikte. Ovu fazu mogli bi malo senzibilnije da osete Ovnovi, Vage, Ribe, Rakovi i Device.

Od 9:10am Mesec u kvadratu sa Plutonom – pojačane povrede, pritisci, problemi sa okruženjem, bračni problemi, nepravda.Izbegavati silom nešto rešiti.

Od 13:09 Mesec prelazi u vodeni znak Škorpije. Potreba za mističnošću, tajanstvenošću, ali pojačanim emocijama. Jaka telepatija. Neočekivani pozivi.

Puno sreće želi vam Astro Luna

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.