https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Potpuno Pomračenje Meseca – 8.11.2022.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2022/11/night-shot-4059513_640.jpg

Nalazimo se u ciklusu Pomračenja koji služe posebno ovog meseca kao vreme velikih suočavanja, izazova, bolnih prepoznavanja i čišćenja. Da vas podsetim ovo je 4 Pomračenje i poslednje ove godine koje će imati izuzetno jak intezitet koji nećemo osetiti do juna 2029. Pomračenje će trajati 82 minuta, a biće vidljivo na području Usa, Australije, većeg dela Azije i severoistoka Evrope.

Pomračenje Meseca uvek se dešava u vreme Punog Meseca, koje će se naći na 16 stepenu znaka Bika u opoziciji sa Suncem u znaku Škorpije. Samo Pomračenje nosi niz dodatnih aspekata koji mogu povećati jaku unutrašnju tenziju, pre svega opozicija Sunca i Merkura sa planetom Uran koja je retrogradna koji može nositi neočekivane lične situacije, rizike, veliko nestrpljenje, eksplozivnost, nagle odluke, isključivost, probleme u komunikaciji, saobraćaju, sa rečima, pa je jako važno dobro razmisliti pre donođenja svake odluke.

U momentu Pomračenja Meseca će se naći u opoziciji sa planetom Merkurom i može doneti veoma jako nezadovoljstvo, problem sa rečima, sukob razuma i emocija, povećane sukobe sa okruženjem, kao i neprijatne situacije. U povećanju hormonalni problemi, pojačane nesanice, jak psihološki nemir, jak apetit, problemi sa grlom, posebna osetljivost genitalija.

Od 12:03 opozicija Sunca i Meseca nosi veliki raskorak izmedju duše i tela, volje, ali i da ovo Pomračenje Meseca izaziva veliki pesimizam, umor, strahove kako i zbog prethodnih uticaja dispozitora Venere koja je od vikenda u lošem aspektu sa R Uranom i Saturnom pa neka briga, opterećenje, udaljenost u emotivnim odnosima i finansijska usporenost uz vremenske prilike mogu stvoriti i kolektivni mrak. U vreme Pomračenja može dolaziti do neočekivanih prirodnih katastrofa, ali pojačana sukoba na ratnim područjima, povećan rivalitet, ljubomoru, glad i egoizam, kao emotivne krize praćene dramatičnim dešavanjima. U porastu eksplozije, problemi sa strujom, još jedno naglo poskupljenje, kao i vreme kada mnogi emotivni parovi mogu biti na velikim testovima. Nezadovoljne emocije hranićemo velikom potrebom za hranom. U osetljivosti kardiovaskularni bolesnici i astmatičari, jer može biti momenata da imamo utisak da ne možemo da dišemo.

Konjukcija Meseca i R Urana ( 13:48)donosi da ipak ulazimo u ciklus u narednih 6 meseci kada ćemo imati potrebu da se menjamo i uvodimo neke rezove u svoj život iako smo pod poslednjim ciklusom izmedju planete Saturn i Uran. Ekonomska kriza, povećanje životnih namirnica, špijunaže, velike kradje i prevare, kao i emotivni umor može biti praćen ovim aspektom. Neočkivana promena plana, problemi, veliki stres. Danas i sutra je posebno važno da dišete, smirujete situaciju ako osetite ove aspekte, kao i da se što više osmarate, šetate i mirnije rešavate stvari. Itekako je potrebno brojati do 100, jer će nam biti potrebno, jer postoji neka skrivena eksplozivnost koja može biti baš izražena kod onih koji dugo trpe. Itekako može biti neprijatnih iznenadjenja, medjutim ipak neke odluke danas mogu doneti i unutrašnju motivaciju da krenete od nule i da se oslobodite velikih opterećenja od maja meseca.

Od 17:21 Mesec će primati i kvadrat sa Saturnom pa pojačavati zatvorenost, rezervisanost, brige, opterećenja, velike samoanalize i odlaganja nekih važnih planova. Na ljubavnom planu mogućnost velikih pritisaka ili osećanja praznine. Posebno ovo POmračenje može biti veoma negativno kroz banke, kredite, nekretnine, može povećavati kriminal i doneti velike izazove na polju kosovskog pitanja, ali veću osetljivost i iznenadjenja kroz američke izbore za Kongres, kao i pojačanu napetost na polju Španije, Italije, južnog dela Amerike, ali i Turske.

Konjukcija Sunca i Merkura( kazimi) nosi da danas bez obzira na velike izazove, možemo imati mogućnost dolaska do istine, ali iz nekog bola i osećanja praznine nagle plodne dobre ideje, i da ipak može dolaziti do nekih dodatnih dogovora na finansijsko -poslovnom nivou koji mogu uz velika odricanja doneti rezultate. Može biti i vesti koji mogu podići svest i volju da se borite.

Večernji časovi nosiće i opoziciju izmedju Meseca i Venere i povećavati osetljivost, probleme sa ženama, porodične konflikte, a ovo Pomračenje može biti krivac velikih svadja oko novca i povećanja kilograma. U porastu emotivna nezadovoljstva, loše procene ili komplikacije na emotivnom i parnerskom nivou. Ovo može biti posebno osetljivo vreme za trudnice i porodjaje, ali dosta rizično vreme za operacije debelog creva, materice ili prostate, kao i krajnika.

Uticaj Lunarne Eklipse biće veoma jak i 9.11 zbog opozicije Sunca, Merkura i R Urana koja može doneti neočekivane vesti, nemire, povećanje saobraćajnih nesreca, tuča i povećanih nezgoda. Problemi sa autoritetima i moguće nagle promene posla. Sklonost brzini u svemu, pa je veoma potrebno smanjiti ritam i mudrije proceniti situaciju i donositi odluke.

Ovo Pomračenje se neće dešavati blizu nijedne važnije zvezde u sazvežđu Ovna, osim blizine zvezde Menkar koja može povećavati skandale, političke borbe, rivalitet, nepravdu i povećanje magijskih činova, opasnosti od sekti i loših ljudi. Zbog toga je jako važno okrenuti se veri i duhovnosti, unutrašnjem miru, dok ovi olujni aspekti ne prodju.

Ovo Pomračenje posebno mogu osećati Rakovi, Lavovi, Vodolije, Bikovi i Škorpije koji će se naći u važnom ciklusu prepoznavanja i čišćenja.

Budite dobro – Astro Luna

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.