https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-hL7NpMwF/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

PlaneteJupiter u Vodoliji kvadrat Uran u znaku Bika 17.01.2021

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-s8Ivvj54/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2021/01/sea-2742181_1280.jpg

Danas je na snazi aspekt koji je jedan od vaznijih u ovoj godini egzaktnog kvadrata izmedju Jupitera u znaku Vodolije i Urana iz znaka Bika.

Jupiter je od 19.12.2020 krenuo znakom Vodolije a njegov susret sa Uranom imali smo poslednji put 21.08.2013 kada je Jupiter iz znaka Raka pravio kvadrat sa Uranom u znaku Ovna.26.02 2014 ovaj aspekt je takodje bio na snazi.

Jupiter planeta novih mogucnosti, zastite, blagostanja u kvadratu sa Uranom u znaku Bika planetom promena i pobune radja i aktivira jednu sasvim novu energiju. Neke dogadjaje smo imali prilike da vidimo tokom kraja decembra/ pocetka januara ove godine, ali ovaj aspekt koji je na snazi od 23:49 minuta po nasem vremenu donosi odredjeni raskid sa prošloscu i velike rezove koje cete indivudalno napraviti. Povecane budjenja svesti, protesti, demonstriranje, borba za ljudska prava, revolucije, atentati mogu biti u porastu pod ovim aspektom. Odredjena revolucija moze biti pracena protiv ogranicenja koje se desava na ljudskom nivou, od pitanja vakcinacije i toga da li je ispravno traziti tako nesto od nekog ko to ne zeli, do velikog izazova gubljenja identiteta Presednika Trumpa koji na internetu više ne postoji. Vodolija je znak interneta, avijacije, politike, novih mogucnosti, a Uran upravo sece slobodu pojedinaca i donosi nagle preokrete, rusenja, izazove.. Negde neko iz prikrajka pokazuje moc kao opomenu za velike, a kamoli male ljude. Polje otkrica i naglih izuma jeste otvoreno preko ovog aspekta, ali oni koji budu zeleli da nesto naprave za pozitivan vid covecanstva morace fda imaju dobru “ pozadinu”. Kroz ovaj aspekt se radjaju ili bude borci za pravdu, istinu, poput Che Guavera ciji je tranzitni Uran bio na ascedentu i kvadratu sa Merkurom pa je on bio vizija kljucne odlike Kubanske Revolucije.

Kenedy jedan od najpopularnijih politicara i Presednika Usa, imao je u svojoj karti 1963 upravo ovaj aspekt koji je rezultirao atentatom. On je 1960 dosao na vlast i imao viziju da promeni stvari.

U individualnom smislu, ovo je aspekt iznenadjenja. Mnogi od vas mogu da se probude i kazu Dosta. Ne zelim vise da zivim ovakav zivot. Zelim nesto novo za sebe. Zelim da disem i budem ono sto jesam. Zbog toga nece biti nemoguci nagli prekidi i raskidi sa prosloscu. U izazovu posebno mogu biti osobe koje imaju fiksni polozaj od 6-10 stepena znaka Lava, Vodolije, Bika i Škorpije. Pogledajte u svoje natale i nadjite gde to Jupiter trenutno prolazi i gde vam se nalazi Uran. Negde ovaj aspekt moze doneti naglu revoluciju i izazovnu transformaciju.
Ovo je vreme kada ce se na svaki vid ogranicenja reagovati buntovnije nego inace. Mozda smo se zasitili toga da treba da cutimo, gledamo, i budemo poslusni. Mozda negde treba da nadjemo svoju veru i da ne verujemo vise nijednoj instituciji jeste poruka ovog aspekta. Jupiter je planeta crkve, visokog obrazovanja i diplomatije, planeta koja nam daje pogled u dalji svet, negde daleko, a Uran planeta koja ce da rusi, pa ponovo gradi novo. Poziv na budjenje je jedan i individualni alarm svakog pojedinca, verujem da prepoznajete svi kolektivno ovaj aspekt koji nam je potreban. Nece biti nemoguce da iz nekog kao mirnog nivoa, imamo osecaj da nas je pogodila munja, da nam se stvari menjaju preko noci. Osecaj nesigurnosti je moguc ali ozbiljnih kriza, jer nebo trazi od vas da budete novi, ali da bi to postali morate izrezati sve korencice koje ste negde zasadili i udomili se sa njim sa opravdanjem da je to tako i nikako drugacije.

Recicete, mi se ne pitamo, zivotarimo, ogranicemo smo, e upravo ovaj aspekt kaze” Vise nece biti tako”, zdravo, tacka.
Nebo ce svakom pojedincu dati mogucnost da istrazi nesto novo, negde nesto sto zelimo a ne smemo da priznamo da zelimo naglas.Koa da ce se jedva cekati neki ponovni dogadjaj da neko ustane i povede masu.Odlasci i stavljanja tacke ce biti kao “ Dobar dan”.

Porast astrologije, edukacija, naglih promena karijere,novih kontakta ili prijatelja razlicitih kultura i tradicija, nagle puke srece. Jupiter vera i Uran rez negde donose i nov osecaj i viziju dolaska do zastite. Ipak pod ovim aspektom mogu prosperirati sekte, kocka, velike korporacije mogu menjati sisteme a nivo privatnosti na internetu ce biti mali.Zvanicnici ce se ponasati nepredvidljivo i jos vise nas mogu zbuniti situacijom u kojoj se nalazi ceo svet. Neocekivani novcani izazovi, ali manipulacije bice skrivene.
Masovni strajkovi, nagle promene politickih partija, osamostaljivanje odredjenih teritorija, novi presednici koji se nece pokazati da mogu biti dugo, veliki studentski protesti, promene na polju avio kompanija i turizma, otvaranja mnogih poverljivih informacija,manicni javni ispadi, skandali, privlacnost ka brzom bogacenju,prevlast liberalnih i humanih organizacija koje mogu uticati na naglo budjenje i promenu situacije, dramaticna otkrica i filozoski elitizam.

Ugao Jupitera i Urana nosi i netoleranciju, ekstremnost, naglost u desavanjima/ dogadjajima. Novi programi, aplikacije, ali nov covek koji moze da promeni moderni sistem komunikacije moze se pojaviti.Iako ce mnogi ovaj aspekt plasirati kao optimistican, ja bih pre rekla kao iznenadjujuci i skandalozan gde posle naglog spleta desavanja koja se krecu od sledece nedelje do pocetka marta imamo proces velikih promena izmedju sistema i pojedinaca. Neki Matrix u kome smo negde otvara neku novu dimenziju:-))

# jupiter u vodoliji u kvadratu sa uranom u biku# dnevna doza lune#

 

https://mlbyytp0evj0.i.optimole.com/Bt2AQsA-DYmnOzur/w:auto/h:auto/q:auto/https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2020. All Right Reserved by Astroluna.rs.