https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

SREĆAN RODJENDAN LAVIĆI I LAVICE –„ KISS“

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/07/king-3832148_1280-1280x1057.jpg

Od danas, 23.07.2019 od 4:52 am kreće vreme Lavova. Sva deca rodjena od ovog vremena nosiće i počasnu krunicu na glavi i sa zadovoljstvom predstavljati ovaj sjajan fiksan,  vatreni,muški znak.

Pred nama je jedna topla sunčana energija jer je i Lav znak pod vladavinom Sunca. Njemu sunce dodje kao smisao i punjač baterija, ali planeta koja ovom znaku daje mnogo snage, optimizma i samopouzdanja. Ljubav će biti pokretač svega,jer bez nje ne postoji nikakav smisao.Pronadjite je u vama samima, da bi je delili, rekli bi vam pravi Lavovi. Nadjite je u svojoj deci, jer ona su smisao vašeg postojanja. Ovo je vreme kada će biti potrebno naći emotivnu ravnotežu, ali i period kulminacije od Punog Meseca ali Delimične Lunarne Eklipse kada stvari mogu da se isprazne i krenu u toku kako očekujete.

Juli protiče kako i zbog dva Pomračenja, ali i retro Merkura  malo konfuzno, osim za one koji  uživaju na odmorima. Ono što ste pospremili i završili do ulaska Sunca u znak Lava je to –to, sada sledi period dokazivanja, autoriteta, jačih izjava ljubavi, takmičenja, superiornosti i toga da se svi ponašamo kao da smo sami na sceni. Energija vatre, doneće nam i dalje ovo veoma toplo vreme, ali jače misli, veće samopoštovanje, ponos, kao i okrenutost uspehu, jer Lav voli uspeh.

Iako može biti patetike, narcisoidnih trenutaka, jačanja ega, sve je to u funkciji normalnog kod ovog znaka. Lav voli da ga drugi posmatraju kao veoma značajnog u gomili, on voli pažnju, on voli poljubce i maženje, ali ne oprašta prevare, nepravdu i lošu energiju, zato reakcije mogu biti oštrije i dramatičnije. Pojačano vreme luksuza i glamura, okrenutosti poznatima, talentima, sportu( biće tek slavlja i dobrih rezultata). Ipak uz energiju i veoma prepoznatljivog  Marsa u znak Lava  uz jako dobar trigon sa Rx Jupiterom u Strelcu, svakako ćemo imati priliku da imamo više optimizma i da nadjemo sopstvene ciljeve i prioritete, tako da tek vreme koje dolazi može biti dobro, a mnogi ga mogu prepoznati da su i nagradjeni za sva odricanja u prethodnom periodu..

Mnogi od vas se mogu osećati sigurnije, ali nemojte računati da će biti umerenije energije, sve će biti po principu ili je veliko ili se ne prihvata malo. Iako se treba izolovati od sujete i sebičnih ispada, može je biti. Potreba da se sve naglašava i istakne, da se iskaže kvalitet, može biti dobar, Intezivna energija, energija potrebe za pažnjom u neograničenim količinama, slavom, poštovanjem i radom na sebi biće istaknut. Emocije će se deliti otvoreno i osećati u vazduhu posebno i sa ulaskom Venere u znak Lav tokom kraja ove nedelje, pa ćemo uz Mars, Veneru i samo energiju Sunca u znaku Lava imati ipak lakši period samopouzdanja i osećaja sreće.

7.avgusta imaćemo veoma srećan aspekt Sunca u znaku Lava sa Rx Jupiterom u Strelcu koji će nam dati mnogo nade, optimizma, osmeha i povoljnih materijalnih mogućosti, posebno dobre prilike koje dolaze iz inostranstva, ali polja obrazovanja, nauke, sporta i lične vere.

28. jula ulazak Venere u znak Lav donće energiju sreće i boljeg emotivnog prepoznavanja, ali jačih, pre svega toplijih emocija. 11. avgusta ponovni ulazak Merkura u znak Lav donće nam veće mentalno samopouzdanje i osećaj veće motivacije i satisfakcije.

30. jula imaćemo aspekt Sunca i Urana koji može da nam donese dodatni stres, dosta loših vremenskih prilika, ali i odredjena iznenadjenja koje će nas naterati da se ipak menjamo.

14.avgusta konjukcija Sunca i Venere doneće odlično vreme za proslave, ljubav, upoznavanja, novac, poklone.

Vladavinu Lava imaćemo do 23.08. ove godine kada od podneva Sunce menja znak i ulazi u znak Devicu

Vreme koje je pred nama donosi velike emotivne oscilacije, ali osećaj da možemo pobediti duhove prošlosti.

 

 

„ Kralju“ kako bi ga u žargonu nazvali je pravi nebeski frajer. Dobar, plemenit, sujetan, dostojanstveno korača zemljom. Ne priznaje greške, ali na osnovu njih uči. Nepovredljiv, iako jednako skeptičan, ume da razume druge, uvek žestok u emocijama i strahovima,Ne podnosi rutinu, pasivnost i monotoniju.

“ Ja sam najbolji-a“, pa kažite mu to, nemoj da vam bude teško, možete dobiti samo bonus. Sa druge strane,  ako mu prigovarate, ne daj Boze da ga podcenjujete ili kritikujete, dobićete brz izlaz iz igre. Iako drži do sebe, Lav je znak koji ume i mnogo da trpi, spreman je za odricanja, ali uvek traži neko „ svetlo na kraju tunela“.On je ratnik i zaštitnik najmilijih, ali onaj koji pruža nekoristoljubivo nepoznatima. Pun volje, ambicije, sam rešava probleme i nekako deluje oslonjen na samog sebe. Obožava ceremonije, koncerte, kućne zabave sa većim brojem zvanica, jer zna da mu nekako „ Kanski crveni tepih“ i pripada. Mnogo traži od života, ali je i najstrožiji prema sebi i osobama koje najviše voli, a nije tako jednostavno i ući u njegov svet ljubavi, jer tu postoji vreme i proces. Mudar, moralan, uvek želi da na prirodan način stigne do lestvica svog uspeha.Veoma odvažan, darežljiv, obožava otvoreno obožavanje i gomilu svojih idola.Ne voli disciplinu, ali je nekako rano svestan da bez nje nema uspeha. Rodjen da vodi, bude glavni, da usmeri druge, da pokaže svoj talenat. Ne voli baš poslove u senci.

Muškarac Lav voli porodicu, ali teži da on bude ta centralna figura, i posebno je osetljiv na nepoštovanje i neposlušnost ostalih članova porodice, dok žene Lavice iako deluju na prvi pogled uobražene i teatralne, su posebno strasne i vatrene ljubavnice koje se do kraja žrtvuju za svog dragog. Lavovi su generalno dobri roditelji( naravno uvek napominjem da sve zavisi i od ličnog horoskopa), ali pošto su skloni srčanim problemima, samo problemi dece mogu ih odvesti u ozbiljnije probleme sa srcem, kao i emotivna nesloga. Ponosni su i kad su sami, jer ne žele da dele ljubav sa svakim. Znaju da precenjuju sebe, imaju umišljene strahove, imaju pomalo diktatorski fazon, vole da troše, ali oni ne misle da je to neki veći problem.Teško je ne navići se na Lava, kao i voleti ga.

Oni uvek sanjaju za nečim boljim, da mogu više. Ipak, kad ih pitate kako su, uvek su i generalno zadovoljni i svesni onog što imaju. Nisu taktični i znaju da budu jako impulsivni i isključivi, posebno ako im stanete na rep. Poseduju jak karakter, harizmu, teže nezavisnosti, posebno uživaju u kontaktu sa publikom. Veoma su pouzdani, vitalni, iako skloni da se mnogo troše.Nikad ne primećuju prolaznost života.Kiss

PODZNAK LAV

Osobe sa podznakom u Lavu lako možemo prepoznati po lepom ponosnom držanju, uspravnom hodu, istaknutom nosu i glavi. Znaju jako da vladaju svojim osećanjima, nikad ne odustaju lako.Mana im je što vrlo često znaju da se umešaju u stvari koje ih se ne tiču. Novac uvek mogu zaradjivati po velikim ustanovama ili privatno.Vole korektan i pošten odnos, i novac im uvek dolazi sa više strana, ali kad osete da neko nije korektan, znaju biti itekako vrlo sitničave.Uglavnom se kulturno ponašaju, vole da se ističu i imaju dobar odnos sa okolinom.Teško ih je zaobići, vrlo su medijalne i lepo se izražavaju.Obožavaju luksuzne aranžmane.U kući vole red i ne vole da im iko govori šta treba da rade.

Ljubomorno čuvaju svom dom i porodicu.U njihovim domovima se uvek nešto dešava, a uglavnom se dobro osećaju u domovima blizu vode.U ljubavi moraju biti dominatni, voljeni.Daju se mnogo, ali čim osete da nije to- to, uglavnom naglo prekidaju bračni ili emotivni odnos.Deci sve daju i često vole da ih razmaze.Obožavaju životinje, ali raskošne prijeme i scenu. Imaju izuzetan smisao za glumu i sport.

Uglavnom im je važno da imaju partnera koji će im dati dovoljno slobode, nezavisnosti, ali vole moderne i opuštene osobe.Često se vezuju i za strance.Ljubomoru leče radikalno.Nikad ne obaziru na ogovaranja, čak imaju moto. 2 za dobrim konjem, prašina se diže”! U konflikte uglavnom ulaze ako osete da su malo preterali.Teško im padaju izvinjenja, iako su svesni uvek kad su pogrešili.Vole život i žive punim plućima.Prema starijima se ponašaju odmereno, ali se nikako ne snalaze u podredjenom položaju.Vole visok standard, sjaj i bogastvo. Na poslu su vrlo strogi. Vole da sve kontrolišu, da ne bi imali neprijatna iznenadjenja.Vole da pored sebe imaju pametne i snalažljive prijatelje. Vole porodičnu atmosferu.Znaju da budu i malo grubi kad kritikuju, ali sva sećanja iz detinjstva duboko nose u sebi.Jako im teško pada odlazak u penziju, starost.

Posao uglavnom shvataju vrlo odgovorno i ozbiljno.Vole da rade na mestu gde ima ljudi ili su vezane za javnu scenu.Sklone su da se mnogo daju, ali ne daj Bože da im se neko podsmeva, onda to ne ide u dobrom pravcu…

Solarna godina za Lavove

Pred Lavovima je godina kada će zacrtati veoma visoke lične ciljeve. Biće skloni da idu na sve ili ništa. Imaće posebnu potrebu da budu vidjeni i da budu maksimalno primećeni. Mogu imati potrebu da štede ili ulažu novac u nekretnine, kao i u porodicu. Na emotivnom nivou mogu biti posebno nostalgični i skloni da pate za nekom dalekom ” prošlošću”. Većina Lavova mogu biti i na udaru prekida emotivnih odnosa koji već duže vreme ne fukcionišu. Mogu sebi zacrtati i poslove na koje su dugo čekali. Imaće potrebu da u ovoj godini dosta putuju, ali nastave sa nekim usavršavanjem ili školovanjem koje je stajalo godinama. Zbog vraćanja retrogradnog Merkura u znak Rak, nosiće da Lavovi budu veoma osetljivi u komunikaciji i nešto uvredljiviji u ovoj godini. Trebaće im dodatna pažnja i mirniji razgovori.

Posebno period do 19.08. kao i veći deo decembra kao i marta sledece godine može slobodnim Lavovima doneti naglu sreću kroz polje potomstva, kao i dece, posebno slobodnim Lavovima sreću preko emotivnog polja.Biće u godini kada će veoma prikrivati emocije, ali kada mogu dosta razmišljati ili se vraćati na stare veze. To se neće dobro završavati. Lavovi koji su u braku mogu imati problem u komunikaciji oko finansija, ali često biti na udaru većih troškova zbog porodice.

Ono što Lavove posebno može usrećiti je promena profesije, selidbe, kupovine kojih će biti od početka 2020, ali će već izvesno zagrevanje imati u periodu decembra meseca. Malo teže im mogu padati poslovne aktivnosti, ali će biti odgovorni. Ipak, tu će im trebati nešto potpuno novo da bi bili srećniji i ispunjeniji, mogucnost do sredine proleća 2020 da promene radno mesto što im može dati veću motivaciju. Ovo je odlična godina za igre na sreću, kladjenja, proširenje porodice, i sve vrste talenata. Ono što Lavovima neće ići na ruku su česte nesanice, preopterećenost prošlošću i imaće jedan poseban zadatak i iskušenja da stave tačku na nešto što je odavno prošlo.Mogu u ovoj godini steći nove prijatelje. Često će biti na udaru kazni i dodatnih troškova, kao i kvarova uredjaja povezanih sa vodom. Ipak 2019 Lavovima donosi jake emocije, ali veliku snagu i očekivanja koja će uz dosta strpljenja, ali pre svega verom u sebe uspeti da prevazidju i realizuju.

Na polju zdravlja, Lavovi mogu imati dosta problema sa kostima, zubima, kičmom posebno u zimskom periodu. Migrene, nesanice i povremena apatičnost može ih mučiti malo u toku leta, više u periodu kraja zime sledeće godine. Emocije i porodični mir biće važni činioci pre svega psihološkog boljeg zdravlja koje će biti veoma važno.Ženski pripadnici bi trebalo da obrate pažnju na genitalije u periodu oktobar, novembar 2019, posebno maj 2020.

Srećan rodjendan Lavovi, kiss:-))

# srećan rodjendan lavovi# spirit# lion#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.