https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Venera u Devici od 21.08. -14.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/girl-4123270_1920-1280x1920.jpg

Ajde da pričamo o ljubavi, ajde. Koliko si spreman da pričaš? Malo. Zašto? Zato što se bojim.Čega se bojis? Da nisam u dobrom pravcu ljubavi, da ne postoji savršena ljubav koja te neće povrediti do korena. Zato se ja odlučujem za razum. Njega stavljam iznad srca.Pa gde ti je srce? Ostalo je u kutiji sreće…. Šta pokreće zapravo ljubav? Savršenstvo jednostavnog momenta da su se dve duše spojile i srele. Da li to postoji ? Da, možda, sigurno…

Analiza i projekcija, planiranja i mozganja, čistoća duše zarobljena u telu deteta, čar o savršenstvu bez granica, poslovnost i formalnost, beskonačni strahovi duboko ukorenjeni u duši. To je Venera u Devici. Ona će tranzitirati od danas do 14.09. ove godine nudeći mudrija rešenja, a zapravo donosi zatvorenu čauru u koju se stavljaju svi problemi, nerešeni strahovi zarobljeni u godinama truda. Jak strah od sramote. Ljubaznost i uslužnost kao trend savremenog društva i ljubavi. Nekad to i samoj osobi biva dosadno, kada emocije žele da izadju napolje. Strah da nema kontrole i da je potrebno stalno stavljati ručnu. Medjutim, vreme u kojem nebo ne želi kompromise i kada traži suočavanja, biće teško za sve one koji dugo čuvaju svoje emocije u sebi. Ne žele da ih dele sa drugima, nisu spremni da se pokazuju, žele trajne vrednosti.

U ovom momentu se vraćamo na sve. I loše i dobre emocije. I ono što nas boli i što nas ne boli. Malo fali da nas neko podseti da moramo mnogo da naučimo o ljubavi. Nekad i kad nismo spremni.Veneri u Devici treba da bude spremna.Treba joj da ima plan, zato nije spremna za instant emocije.Zato nije spremna da deli svoje privatno sa svima, zato beži u posao i aktivna je i deluje veoma spolja srećna tako čista, namirisana, draga i ljubazna i uvek uslužna da pomogne drugima. Niko ne zna kako se danas oseća usamljena medju vukovima svoje psihe i snovima u kojima uživa i sanja na javi. Ona je lekar tudjih srca.Ali svoje je ostavila da ne bude povredjeno.Ostavila da manje kuca jer to boli.

” Prekrasni ljudi nikad ne prestaju sijati. Spoljna lepota je samo skica. Za remek delo je potrebna duša. ”
Meša Selimović

Istražujući poznate sa ovom Venerom bila sam iznenadjena da su to veoma omiljene ličnosti sa tv ekrana i filmskih platna  koje krase svojom emocijom od Julie Roberts, Eminema, emotivnog i nikad zaboravljenog Robin Williamsa, kao i inspirativnog John Lenona, kao i temperametne Gwen Stefani, a posebno Oskarovke Charliz Theron.

Put do savršenstva je dugačak. Venera u Devici veruje da taj put postoji. Ona bira reči ljubavi i ne ostavlja ih nezavršene. Kada nadje ono što traži, mentalno dolazi do izražaja i njen nervni sistem biva normalan, njena štitna žlezda nema problem, a svi strahovi ne staju. Ali povučena i stidljiva u ovom momentu deluje jako kako i zbog svog vladaoca Merkura u Lavu koji ima superiornost i savete o ljubavi, ubedljivu moć govora i ulogu posrednika i taksiste koji razvozi parove na ljubavne sastanke.

Imaćemo  dve opcije. Da Venera oslobodi ulogu posrednika i počne da stavlja sebe i svoje emocije u prvi plan ali i da proba ljubav makar ona ne bila uspešna.Da oseti odkucaje, da se ne plaši da u tome ne planira i ne razmišlja o budućnosti, jer ona je daleko, a sadašnjost je stanje trenutne svesti. Ona voli crno -bele filmove, igru reči, flert, priče o ljubavi, lekovite citate, kao i muziku koja je inspiriše da bude bolja. Do njenog ulaska u znak Vage, svi ćemo imati neke lekcije, da budemo jednostavniji u željama, ali manje strogi prema sebi i svom srcu. Možemo ga slobodno izvaditi iz kutije sreće, treba da izadje na površinu, prodiše, pokaže da smo živi, iako bi to značilo da drugi mogu videti naše mane, drugi mogu videti i naše vrline. Nebo daje opcije i smeje se našim planovima za perspektivu. A za ljubav treba imat dušu.

Odgovori na pitanja posle svega mogu biti lakši, opušteniji. Veneri u Devici treba da se opusti i oseti balans svog srca u odnosu na um. Velika je to borba razmišljanja, nije jednostavno. Ali vreme koje je pred nama donosi da možemo bežati, ali ne možemo izgubiti u vidu senku naše duše i srce koje ranjivo čeka da oseti bilo kakve trzaje. Venera leči, savetuje, želi da bude korisna, poštena u potrebi da bude sigurna i veoma joj je važna sigurnost. Pisanje dnevnika ili pravljenja nacrta, organizacija je njen poslovni rokovnik ljubavi. Umerenost i moralna reputacija. Medjutim, vreme u kojem smo ne sme nas iznenaditi. Za sve postoji prvi put.Venera nije spremna za eksperimentisanja, ali jeste za lečenja.

 

Aspekti Venere od 21.08.-14.09.2019.

24.08. ( 19:05) : Konjukcija Venere i Marsa može doneti dosta strasti, ali i period nekih značajnijih poslovnih dešavanja. U porastu su troškovi, ali emocije koje se bude iz mrtvih.

26.08. ( 17:39) Tranzitna Venera u Devici biće u trigonu sa Rx Uranom u Biku i doneti jednu svežnu, neočekivanu energiju koja može biti otvorena prema finansijama, novim ljubavima, ali ljubavima koje su tražile vreme da se sretnu. To može biti period emotivnog optimizma i velikih promena.

1.09.( 20:50) : Venera u Devici u trigonu sa Rx Saturnom u Jarcu na 14 stepenu donosi mir, stabilnost, poverenje, posebno srećno vreme za planiranje važnih životnih odluka i vreme profesionalnog napretka. Odlično vreme za upoznavanja, jer pod ovim aspektom mogućnost trajnosti. Aspekt koji ne donosi preveliku euforiju, već emotivni mir, mudra rešenja, stabilnost.

2.09: ( 18:27) : Venera u Devici u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 15 stepenu ukazuje na poteškoće na emotivnom i materijalnom planu. Velika očekivanja, emocionalna trošenja, gubici. Moralni konflikti. Tenzije i nerazumevanja. Naivnost i idealizam. Sklonost gojenju i problemi sa hormonima, lakom trošenju novcu, štetama. Na polju emocija izgubljene prilike ili pogrešni izbori.

4.09. ( 13:28) : Venera u Devici u opoziciji sa Rx Neptunom u Ribama na 17 stepenu : Prejaka senzibilnost u kombinaciji sa sumnjama može doneti veće ljubavne brige. U porastu razočarenja, poročnost, trovanja, ali i izgubljene ljubavi, patnje i tuga. Potištenost, emotivne tajne, privlačnost ka osobama koje mogu biti slatkorečive i sklone manipulaciji. Opreznost sa finansijama, mogući gubici! Prevelike ljubavne oscilacije i porazi. Porast prevara. Ljubav koja može da razboli. Potrebno je prihvatiti istinu i realnost kao lekciju ka daljoj regeneraciji.

7.09.( 5:45 am) : Venera u Devici u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu na 20 stepenu nosi veoma povoljno vreme za ljubav, važna dešavanja koja mogu ostaviti jak utisak i doneti potpuni oporavak. Odlično vreme da pokrenete nešto i lično što vam može promeniti život. Pozitivno vreme za materijalni i poslovni napredak. Važni susreti. Veze koje moraju imati vezu sa karmom, u porastu fizička privlačnost. Jaka zavodjenja.

# currentmood# venus in virgo# your love is king# sade# astroluna

 

 

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.