https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Mlad Mesec ,14.12.2020 -Totalna Solarna Eklipsa

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/12/sunset-4373510_1280.jpg

Kosmička pauza izmedju dve poslednje Eklipse od 30.11.-14.12. nagoveštavaju sjaj u daljini duša svih nas da se probudimo i pogledamo u nebo. Neka ptice polete ponovo. Neka  se svetla ponovo upale. Neka naša srca zaigraju.Neka se ponovo probudimo srećni euforično želeći novi dan.Neka nas sačeka ono što želimo. Molimo se da “prodišemo punim plućima” još jedan trenutak života u kojima smo se opijeni životnom snagom spremni ponovo da zagrlimo i poljubimo one koje volimo…

Tereti prošlosti bacaju se  negde u pozadini u kesama loše karme. Traženje osmeha pod maskama i vraćanje filma šta smo sve mogli a negde smo svi morali da stanemo. Upijanja svega. Traženja osmeha u običnim prolaznicima. Gde je onaj svet koji poznajemo? Gde smo se to izgubili i otišli u druge dimenzije? Ne boj se, ne distanciraj se, želim samo da te pozdravim dragi moj…

Korak po korak negde u nekom sjaju čeka nas Mesec da nam pokaže put sudbine za koji znamo i osećamo da postoji jer mi smo ipak samo ljudi…. A Sunce, prozivljava svaki delić naših gena. I negde izmedju dva Pomračenja mi se budimo, osećamo svet koji je drugačiji, a koji po prvi put traži da se držimo po strani i učimo, saznajemo spremni da kolektivno damo ruku i napravimo jedan veliki krug prijateljstva prolazeći kroz duboke tunele do svetlosti..

Totalna Solarna Eklipsa ( Pomračenje Sunca) poslednje pomracenje ove godine je pred nama.  Da vas podsetim, ovo je 6 Eklipsa ove godine, a 21.06 smo imali upravo Solarnu Eklipsu na nultom znaku Raka. Ova poslednja čiji snažan uticaj imamo do kraja maja sledeće godine koja uz uticaj Lunarne Eklipse ( Pomračenja Meseca) u vreme Punog Meseca 30.11. ide ka putu da 2020 kažemo dovidjenja, hvala za naučene lekcije… Ova Eklipsa po našem vremenu na snazi je 14.12 od 17:17 u vreme Mladog Meseca( Sunce i Mesec u konjukciji na 23 stepenu Strelca). U vreme same Eklipse Suncu in Mesecu se pridruzuje i Merkur planeta govora, komunikacije i nasih misli pa svakako da je ova Eklipsa istaknuta po mislima, razmisljanju, dubini duhovnih sfera, ali naših želja koje ćemo otvoreno iskazivati i pustiti kao balon mira.

Strelac je vatreni, muški, promenjiv znak, znak daljina i religije, znak visokog obrazovanja pa nam je stavljen akcenat u vreme ovog pomračenja na okretanju našem nebu i konektovanju sa nebom i sudbinom na duhovnom nivou.Molitva i kolektivno ujedinjene je negde priprema i jedna od tacaka planskog pomracenja koje negde traži da maštajući idemo prema mostu nastupajuće godine. Sunce u vrlo jakom trigonu sa Marsom u znaku Ovna doneće vam hrabrost, jak elan, vitalnost, ali možemo reći i optimizam iako i dalje postoji opreznost i neki preostali strah  pod uticajem Jupitera u znaku Jarca koji se polako, ali sigurno sprema da 19.12 promeni znak i udje u vazdušni, muški, fiksan znak Vodoliju.

Sunce ce biti u konjukciji sa Juznim Mesecevim cvorom ali u kvadratu sa planetom Neptunom koja donosi izvesnu obmanu, sklonost razočarenju, i dalje velikim manipulacijama i unutrašnjim nemirima, ali osećaju jakog umora, lenjosti i prepuštanju i osećaju nemanja energije. Negde sam uticaj donosi i zavaravanje, kradje, neiskrenost i lak gubitak vere. Medjutim, s druge strane Mars nas budi i donosi poruku” Ustanite, vreme je za akciju, vreme da se pokrenete”.. Čast i moralnost mnogih padaće u vodu kao kula od karata…

Merkur će se naći na 20 stepenu Strelca na zvezdi Atria koja u kvadratu sa planetom Neptunom u Ribama donosi povećanje infekcija, trovanja, tajnih akcija, ali povećanje zavisnosti i linije manjeg otpora. Medjutim, Merkur će se naći u trigonu sa Marsom što sa druge strane donosi da ostar intelekt, duhovna snaga i podsticanje sebe donosi da možemo izaći iz osećanja duge magle i mraka u kome se nalazimo. Pogledajte stvari šire. Strahovi i neizvesnost svakako će biti pod uticajem Solarne Eklipse, ali pokušajte da ne idete težim putem. Koliko god stvari deluju teško, poruke neba su toliko jake da neće biti neobično da sanjate ono što predstoji, kao i da imate fantastičan unutrašnji osećaj da možete ” spasiti ceo svet”.. Brzo razmisljanje, konkretizacija, pokazivanje incijative definitivno može pozitivno uticati na strahove koji su negde sasvim ” normalni u ovo vreme” kada će baš i u vreme ove Eklipse priča o corona virusu da se zahuktava na sve strane.

Vreme Solarne Eklipse može doneti povećanu sklonost porocima, nesrećnim slučajevima( saobraćaj), ali povećanju zagadjenja, samoubistvima,maglovitom vremenu, ali i mogućnosti jakih obračuna, tajnim i nameštenim skandalima.U problemu mogu biti oni koji su na vlasti ili višim funkcijama, ali svi oni koji negde odlučuju o većini.  Obamane i lažna obećanja, emotivni izazovi polako se spremaju da padnu u vodu i budu otkriveni. U porastu vremenske promene i opasnost od cunamija, poplava i loših vremenskih prilika.

Sunce i Mesec u blizini zvezde Ras Alhag u sazvežđu Zmijonoše ali i zvezde Lesat ukazuju da u zdrastvenom smislu osim povećanja broja bolesnih, posebno ovo može biti teško vreme za osobe koje imaju problema sa krvotokom, debelim crevima i psihološkim problemima. Sa druge strane, ovo pomračenje može biti naklonjeno lekarima, posebno psihoterapeutima, isceljiteljima, ali svima onima koji negde mogu i žele da se uključe u razne humanitarne akcije i pomoć. Negde će oni koji vole život koliko god da osećaju iskušenja izaći kao inicijatori i pobednici da povedu ostale…

Jaka interakcija sa drugima, važnost bliskosti kroz strance, učenje nečeg novog, duhovno uzvišenje i osećaj potrebe za slobodom biće u sukobu i sa trenutnim mogućnostima. U povećanju verske podele i provokacije, ali negde i povećanje tenzija i ozbiljnih protesta zbog ograničenja nastalih usled kompletne situacije u 2020 mogu se zahuktavati na sve strane. Potreba da upoznajemo nove ljude preko interneta, da negde ” odletimo” u svet mašte u priči sa nepoznatima i da otkrijemo neki intimni deo sebe biće takodje u prvom planu. Saturn na 29 stepenu Jarca negde traži i poručuje oslobodite se teških misli i zadataka i spremajte za nešto novo što dolazi, a već kvadrat sa Uranom i na početak novog ciklusa koji ćemo osećati tokom cele 2021 gde slobodu moramo da dokažemo dobrim delom i menjanjem navika.

Isceljenja dolaze uz veliki trud i strpljenje gde negde Kiron u sekstilu sa Saturnom i Jupiterom u Jarcu ukazuje na početne korake. Mars u egzaktnom kvadratu sa Plutonom negde govori o kolektivnom mraku i rušenju, ozbiljnoj destrukciji praćenoj skrivenim namerama loših, ali na kraju duge i oslobadjanju koje dolazi kroz krajnje izazove. Svaki pojedinac mora da ima svoju zastavu ljubavi, svoju ikonu i sveću koju će upaliti.Negde koliko stvari deluju mračno i nepomično, ova Eklipsa otvara zaštitu i jake misli, povezivanje sa celim svetom gde dolazi do promene kroz komunikaciju i razgovor, ali misli koje nikad neće biti snažnije.

Ovo Pomračenje veoma snažno mogu osetiti Strelčevi i Blizanci koji negde imaju početni put prepoznavanja i vodjstva, ali i Ovnovi koji će nas buditi iz ” mrtvih”. Ovo može biti veoma osetljivo vreme za sve one koji imaju zadnje stepene znaka Riba, Device i Blizanaca gde može dolaziti do nagle potištenosti i izgubljenosti, prolaznog ponavljanja i strahova. Rakovi će osetiti da su osnaženi nekom sasvim novom energijom, a Lavovi da uz ljubav i hrabro srce mogu da podignu atmosferu na suptilan nivo, ali da mogu doživeti i velika emotivna budjenja. Vodolije se bore za dobrobit drugih, a Jarčevi na odrzavanju ekonomske krize.Ovo Pomračenje Škorpijama može doneti izuzetno jaka lična dešavanja i jake snove, a Ribama osećaj jakog umora i zbunjenosti. Vage će posebno biti inspirativne i sklone da lako privlače pažnju iako moraju paziti više na zdravlje. Bikovi mogu nailaziti na velike finansijske i emotivne izazove. Device će plivati pod velikim iskušenjima iz ovog ciklusa posebno naučiti jednu važnu lekciju. Blizanci mogu imati veoma lekcije na partnerskom nivou a Ovnovi potrebu da započnu nov start.

Stanovnici Čilea i Argentine posebno mogu uživati u ovom Pomračenju Sunca. Ova Solarna Eklipsa biće vidljiva u Boliviji, Brazilu, Ekvadoru, Urugvaju, juznom delu Afrike.

Budite dobri:-))

# currentmood#  sting# total solar eclipse# pomračenje sunca” astrolog natasa paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.