https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 7-13.12.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/12/girl-5760295_1280.jpg

Sanjarenje i teško budjenje uz beogradsku košavu i maglovito gledanje niz prozor kao da se broje dani do 2021.. Čudno osećanje uz mešavinu idealizma i bežanja u neku drugu dimenziju. Brzo hvatanje posla i slušanje tudjih vibracija i emocija. Ta duhovna konekcija je neprocenjiva.

Priče o emocijama sa prijateljima uz čašu vina i neki završetak svega što treba da se kaže i stavi tačka. Gašenje tv i puštanje muzike. Nebo zove Lunu-  Ajmo u novi dan:-))

Novu nedelju počinjemo sa uticajem Meseca u Devici koji traži da nas zaposli i stavi akcenat na sve one nepotrebne sitnice i crne rupe u mozgu. Analiza, paraliza, pisanje svake obaveze u rokovnik i pregledavanja papira uz jutarnju kafu i razmišljanja o vremenu. Potreba za savršenstvom i redom može nas terati napred posebno tokom ponedeljka i utorka. Mesec negde grči emocije napadajući stomak u svim tim razmišljanjima. Ipak, negde se oseća neka neobična optimistična strana i pokret. Mesec od 9:40 u trigonu sa Rx Uranom i donosi dobar start ove nedelje koja traži rad, rad i samo rad. Kontrola uz samzapošljavanje da se zaboravi na realnost. Biti koristan. Detaljnost na nivou negde može da vas izgubi u hodu zaboravljajući na privatne obaveze. Mala pažnja jer od 12:25 Mesec u Devici biće u kvadratu sa Merkurom u Strelcu pa možete napraviti greške u stvarima koje najbolje poznajete. Osetljivo vreme za razgovore, potpisivanja, komunikacija se svodi da okolo, naokolo uz mnoga objašnjenja i opravdanja se ode predaleko. Osetljivo vreme za trgovinu, kupovine, saobraćaj. Malo koncentracije više i opuštenosti, molim:-))

Utorak, 8.12 nosi Poslednju Četvrtinu Meseca  u znaku Device u 1:35am koji u kvadratu sa  Suncem iz znaka Strelca donosi potpunu zbunjenost, velike oscilacije, opterećenost zdravljem poslom, obaveza, jak umor, iscrpljenost i moralna i emotivna ograničenja. Velike krize upravo dolaze zbog gubitka vere i sumnji u pozitivan ishod. Posebno osetljivo vreme od 4:45am kada Mesec napravi i opoziciju sa Neptunom donosi nesanice, mesečarenje, osećaj tuge, potištenosti, strahova i nemira. U to vreme su moguće psihološke krize i napadin suza. Nešto lakši period krenuće od 9.20 am kada će Mesec nizati dobre aspekte sa Venerom( veće zadovoljstvo, povećani prihodi, bolja dnevna organizacija, nagla sreća i podrška), od 13:50 trigon sa Plutonom u Jarcu donosi dobru regeneraciju, ambicije, odlične poslovne rezultate, vreme snažnije i jače energije i vibracije, a od 21:10 Mesec u trigonu sa Jupiterom i Saturnom nosi vreme stabilnosti, mira, odlične poslovne organizacije, pozitivnih promena kroz inostranstvo, poslovna putovanja, kao i dobro povezivanje sa emocijama. Večernji časovi negde nose pomirenja, okrenutost srećnijim temama, okrenutost pozitivnoj strani života i mudrosti. U emotivnom smislu lakše vreme.

 

Sreda 9.12 donosi kvadrat Sunca u znaku Strelca i Neptuna u Ribama od 20:42 koji može nositi jak umor, osećaj nemoći, nesigurnosti i sumnji u lični napredak, osećaj nemira i dezorijentisanosti, ali razočarenja i kolektivne nesanice. Mesec od 1 sat posle ponoći ulazi u znak Vage i donosi potrebu za harmonijom, skladom, mirom. Venera koja se nalazi u znaku Škorpije ipak pojačava strasti i mođe doneti neobična emotivna povezivanja i susrete.  Mesec će od 22:14 biti u sekstilu sa Merkurom u Strelcu dajući mogućnost neočekivanih vesti, susreta, poziva koji mogu doneti ispunjenje. Ovo je odličan dan za umetnike, pisce, ali kreativce. Veoma dobro vreme za emotivna upoznavanja i povezivanja, učenje. Medjutim negde Sunce i Neptun i neskladnoj energiji mogun da nam donesu osećaj kolektivnog mraka i depresije.

Četvrtak, 10.12.2020 donosi od 8:22am skladan aspekt izmedju Meseca i Sunce budeći od ranih jutarnjih časova neku nadu, pokret i motivaciju. Potvrda drugih, akcenat na fizičkom izgledu i saradnji sa drugima može biti vazna i jedan od sitnih koraca ka sreći. Od 9:32 Mesec u opoziciji sa Marsom u Ovnu može doneti naglu uznemirenost, ljutnju, opasnosti, povećanje nesreća, svadja, nervoze, pojačane migrene, osetljivost genitalija i osećaj napada i nerazumevanja. Od 16:22 Mesec u Vagi u kvadratu sa Plutonom u Jarcu donosi blokade, strahove, emotivnu nesigurnost, osećaj tuge i pada. Oko ponoći Mesec u znaku Vage u kvadratu sa Jupiterom donosi osećaj praznine, treba izbegavati nagle odluke, troškove, nepromišljene akcije, odluke, da idete linijom manjeg otpora. Drzite se svojih uverenja i stavova i pokušajte da spoljna slika i uticaj ne utiču na vas. Mogući emotivni izazovi i napadi. Ipak, od 12:51 Venera u znaku Škorpije biće u snažnom sekstilu sa Plutonom dajući ljubavni smisao i jaku povezanost, ali pre svega fizičku privlačnost. Posebno veze koje su delovale nemoguće mogu se osnažiti.

Petak, 11.12 nosi jedno ozbiljno budjenje i energetski pokret uz pomoć trigona Sunca u znaku Strelca i Marsa iz znaka Ovna koji donosi ogromnu motivaciju, inicijativu, hrabrost i odlično vreme da započnete nešto novo. Ambicije i hrabrost na visokom nivou. Ono što zacrtate – možete realizovati. Mesec negde u usamljenickom aspektu sa Saturnom oko 2 sata ponoci kada se možemo prisetiti nekih svojih slabih tačaka, povreda i onih kojih više nema. Mesec ulazi u znak Škorpiju od 3 sata posle ponoći. Strast, ljubav, zanos, jake unutrašnje potrebe i moć preživljavanja. Od 14:44 Mesec u znaku Škorpije u opoziciji sa Rx Uranom iz znaka Bika može doneti neočekivane probleme, promene raspoloženja, troškove, nervozu, ali osećaj neke promene energije i želju za nečim novim. Potreba za rizicima, pobunom, nekom sasvim novom energijom. Može vam nebo namestiti baš situaciju u kojoj ste najranjiviji da imate neki ispit ponavljanja.

Subota, 12.12 donosi romantičan aspekt Meseca i Neptuna od 8:34 koji može doneti vreme zadovoljstva, jakih emocija, telepatiju i povezanost sa dragim ljudima. Vreme koje mođe doneti da iz sebe izvučete najbolje. Vreme jake emotivne povezanosti sa onima koje volite. Vreme koje mođe doneti regeneraciju i duhovno čišćenje. Od 17:18 Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom može doneti tajne poruke, ali jake utiske i emotivna i porodična povezivanja. Od 22h Mesec će se naći u konjukciji sa Venerom i doneti vreme poklona, pažnje, zaljubljivanja, sreće, pozitivnih poseta i osećaja radosti. Negde u ovom danu možete dobiti odredjene emotivne poruke i imati važna dešavanja koja će vam doneti važne poruke. Povoljan dan za novac.

Nedelja, 13.12. 2020 nosi srecan aspekt Meseca i Jupitera, kao i Meseca i Saturna u ranim jutarnjim časovima noseci mir, stabilnost, poverenje, osecaj reda i mirnijih emocija. Medjutim, kvadrat Merkura i Neptuna od 12:40 može doneti potpunu konfuziju u glavu, nemir, razočarenja, ali pre svega lenjost, neorganizaciju i mentalnu senzitivnost. Obratiti pažnju jer su moguće kradje, podvale, medijske obmane i povećanje infekcija i bolesti, trovanja. Od 3:40 Mesec menja znak i ulazi u optimistican znak Strelac spremajuci se za poslednje Pomračenje Sunca – tekst o Solarnoj Eklipsi imate na Mlad Mesec ,14.12.2020 -Totalna Solarna Eklipsa. 

Srećno:-))

# inspiration# bruno mars# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.