https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Lunin pregled od 14-20.12.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/12/girl-4898696_1280.jpg

Cekam sneg da mi malko procisti energiju. Merkur u znaku Strelca unosi  vedrinu u ove krajnje melanholične dane kada mozak stoji na nekoj banderi čekajući da se vrati kući..Tačka. Idemo dalje, svi smo dobro. Tačka. Svi smo negde zalutali i tražimo pomalo sebe.. Muzika danas leči dušu, ali predosećanja koja nas pokreću kao jutarnja kafa mogu nam pomoći da danas bar malo stojimo na staklenim nogama.  Poslednje Pomračenje Sunca u vreme Mladog Meseca u znaku Strelca donosi neku posebnu vibraciju da smo konektovani sa onima sa kojima treba da budemo.Uspavana i konfuzna energija sa jakim predosećanjima. Nada nikad ne staje. Lekcije se uče iz dana u dan. Osećaj da je ceo svet u mraku.Sve nešto čekamo, a ne znamo zapravo šta čekamo, da se nešto desi sa neba, da padne neki meteor koji će nas sve razbuditi i reći nam prošlo je…  Ništa nas ne može iznenaditi, ali osmeh je free. Povezani smo posebnom energijom. Idemo hrabro… Danas je ponedeljak,14.decembar

Ne postoji slučajnost, ni koincidencija.
Mi, svaki dan hodamo prema mestima i ljudima,
koji nas čekaju… oduvek
G. Dembech
Ponedeljak, 14.12  donosi nešto konfuznu jutarnju energiju izmedju Meseca i Neptuna koji može da nas odvede u snove, ali neku idealizaciju, ali podsvesne strahove i lenjost posebno od 9:15 am kada će ovaj aspekt biti na snazi. Mesec koji će boraviti u znaku Strelca biće u snažnoj konjukciji sa Merkurom od 11:40 koji donosi jaku veru, novosti, pozitivne kontakte sa inostranstvom, ali dobro vreme za sve vidove saradnji, plodnih ideja, dogovora, priličan sanjalački duh, ali vreme jakih nebeskih poruka i kontakta. To može biti dobro vreme ako planirate da sredite neku papirologiju, potpisivanja, da rešite neki problem, kao i odlično vreme za obrazovanje, vašu decu, učenje. Kontakt Meseca kao planete duše u kontaktu sa Merkurom donosi da ćete imati i važne emotivne razgovore i potrebu da otvoreno kažete šta mislite. Od 13:15 Mesec će biti u snažnom trigonu sa Marsom i donosi jake reakcije, brze odluke, strast, osećaj zaljubljenosti, nedostajanja, jake emotivne vere, odlično vreme za rad, fizičke poslove, sport, a ako ste pak danas rešili da se selite, završite neke bitnije poslove u domu ili odputujete negde bliže ovo može biti dobar period. Posebno danas na snazi i sekstil Venere u znaku Škorpije sa Jupiterom u Jarcu donosi vreme poverenja, odlično vreme za finansije, početak novih emotivnih odnosa, sreću i pomirenja u partnerskim odnosima, ali snažne emocije/ predosećaje/ duhovnu povezanost.
Za one koji trenutno prolaze kroz zdrastvene probleme, ovo može biti dan i neke regeneracije. Molitve i svi vidovi duhovnih povezivanja mogu kolektivno pomoći. Mlad Mesec u vreme Totalne Eklipse može vam doneti i ispunjenje nečeg što dugo želite, ali pojačane strahove i osećaj neke magle u glavi da ne znate gde bi zapravo krenuli, ipak ostavite prostor da poradite na svojim željama i vidite gde ste… Ponedeljak je veoma inspirativan dan praćen emotivnim nemirima, ali pod uticajem i loših energija okruzenja. Zato je jako važno da prepoznate i prioritete i da se distancirate od svega što vas može iznervirati ili dovesti do pada..
Mesec će od 22h sve do 4:30 am u utorak biti u praznom hodu i negde može doneti pauzu u kojoj smo skoro godinu dana. Mesec u utorak od 4:36 am prelazi u znak Jarac i negde usporava stvari ali kreće da uozbilji situaciju, pa se moramo okrenuti i obavezama i dužnostima koje nam ne prijaju. Kontrola emocija, strogost, formalnost, prevelika očekivanja, ali negde zdrastveno i povećana melanholičnost i osetljivost kostiju/ zuba. Ipak, trigon Merkura u znaku Strelca i Marsa u znaku Ovna od 5:25 am može da nas probudi, pokrene, donese nešto jako dobru, ali pre svega jednu oštroumnu i prodornu stranu, borbenost, ali izuzetnu inicijativu u stvarima koje treba da završimo. Možemo ostavljati jak utisak na druge, iamti moć da prenosimo znanje i hrabrost na druge, ali da čvršće stojimo iza svojih stavova.  Od 14h Venera će se naći u sekstilu sa Saturnom u jarcu i doneti period i dan emotivnog poverenja, otvorenosti, stabilnosti i dugotrajnog vezivanja. Parovi koji započnu vezu u ovo vreme mogu biti jako vezani, i imati mogućnost da zajednički pokrenu nešto dobro. U porastu manji prihodi, sitnije kupovine, ali i vreme nekih rešenja posebno ukoliko vas je nešto opterećivalo prethodnih dana. Računajte na malo hladniju energiju, ali odlične emotivno mentalne aspekte koje treba pokrenuti. Od 16:23 Mesec u znaku Jarca napraviće trigon sa Rx Uranom u Biku i doneti vreme pozitivnih izazova, neočekivanih dobrih mogućnosti, susreta iz prošlosti, povoljnih saveta preko starijih osoba, ali odlično vreme da započnete nešto što ste dugo čekali.
Venera ulazi u znak Strelac od 17:22 u kome će boraviti do 8.01.2021. Pred nama je vreme otvorenije srećnije ljubavne energije, pozitivnih izazova i susreta. Neće biti neobično da u vaš život udje neko ko će vas prilično naučiti ljubavi i životu, ali da se opuštenije okrenete svojim željama i emocijama. Venera u Strelcu teži slobodi, komforu, putovanjima, obrazovanju i ima poruku: ” Ja svakodnevno učim o ljubavi”. Novi trendovi, idealizacija, mašta, bežanje od ozbiljnosti, ali spontani susreti i dešavanja su pred nama sa kojima možemo i zatvoriti 2020.
Sreda, 16.12 donosi nam od 11:13 sekstil Meseca u Jarcu i Neptuna u Ribama koji nam negde može da donese osećaj praznika, neke fine, suptilne energije i povezanosti. Nećemo imati razloga da se radujemo, ali će svako od nas da napravi neki svoj lični doživljaj. Od 16:33 u porastu povećane upale, strahovi, nervoza, pojačane migrene i nagle vremenske promene koje neće prijati reumatskim bolesnicima. U porastu blokade, ograničenja, ali nezadovoljstva koja mogu preći u bes. Problemi sa autoritetima i poslovnim okruženjem. Pazite na sebe!  Konjukcija Meseca i Plutona preko znaka Jarca može doneti ponovne pritiske u vezi sa epidemijom, ali osećaj neke praznine i lekcije koju u večernjim časovima možemo imati.
Četvrtak, 17.12 donosi u ranim jutarnjim časovima konjukciju Meseca i Jupitera preko znaka Jarca koja donosi smirenost, osećaj zaštite, blagoslova, kao i pomoći. Od 6:04 Saturn menja znak posle skoro 3 godine( krakotrajno je boravio od 23.03. -2.07 u znaku Vodolije) i ulazi u znak Vodolije gde će se zadržati do proleća 2023. Pred nama je ciklus kolektivne svesti, prepoznavanja, ravnopravnosti, pobune, revolucije u širem obliku, političkih transformacija i prvog budjenja posle ovako teške 2020. Mesec ulazi u znak Vodoliju od 7:28 i donosi jednu bržu energiju prepunu oscilacija, ali će nas od 7:30 dočekati i prvi aspekt Meseca i Saturna u Vodoliji koji može doneti osećaj neke zarboljenosti, ograničenja, brige, osećanja ropstva, nerazumevanja, kašnjenja i osećaj da imamo svest o tome šta želimo ali usporenosti. Od 11:17 Mesec u sekstilu sa Venerom u znaku Strelca ipak donosi radost, osećaj ljubavi, druzenja, dinamike, pozitivnih vibracija, povoljnih aspekata kroz kupovine, druzenja, prijatelje.  Od 19:51 Mesec u Vodoliji biće u izazovnom kvadratu sa Rx Uranom u Biku koji može doneti neprijatna iznenadjenja, jak stres, lako nerviranje, iskljućivu energiju, osetljivost na polju uredjaja, struje, instalacija, politička previranja i povećanja naglih vremenskih prilika, posebno zemljotresa.
I kad je teško, ne odustaj, pokreni se, kreni u svoju bolju svetlost i  ljubav. I kad je teško, zagrli dete u sebi i kaži mu“ volim te, dobro smo“.I kad je teško imaš put prepoznavanja svog okruženja i pravih ljubavi.Tada nalaziš pravo tlo pod nogama i ideš preskakući vodene komade svog Antartika srećan jer si pronašao novo mesto za sebe… ( Saturn u Jarcu 17.12.2017-23.03.2020, 2.07. -17.12.2020)
Petak, 18.12 nosice snazan sekstil  Meseca u znaku Vodolije i Marsa koji u vama može probuditi snagu, ushićenje, hrabrost, inicijativu da porušite mostove prošlosti i da se okrenete potpuno novim stvarima. Promena u sebi, spontana konekcija sa drugima, pozitivni saveti i duhovna vibracija prepoznavanja svojih potencijala će tokom ovog dana biti veoma važna.
19.12. – Sveti Nikola – Srećno svima koji slave. Poseban dan za nas, jer Jupiter menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodoliju od 14:08 i nudi nam potpuno drugačiju energiju i moć oslobadjanja, slobodu u širenju, razumevanju, i proces kada možemo da se izolujemo od rutine, predrasuda i moranja, već vreme kada možemo posle puno vremena da se osećamo živima.  Jupiter će boraviti u znaku Vodolije do 13.05 kada će na kratko ući u znak Riba sve do 28.07 kada će u retrogradnom hodu ući ponovo u znak Vodolije gde će ostati do 29.12.2021. Mesec u Vodoliji biće u sekstilu sa Merkurom od  jutarnjih časova donoseći vreme budjenja, povoljnih vesti, povoljno vreme za rad, akciju, novosti, ali u sekstilu sa Suncem koje donosi mir, sreću preko prijatelja i dosta drustvenih aktivnosti.  Od 13:40 Mesec menja znak i ulazi u znak Ribe pa vikend koji je pred nama donosi romantičnu, osećajniju, mirniju energiju. U osetljivosti imunitet, stopala i psiha.  Od 23:40 moze biti malih emotivnih kriza jer Mesec u Ribama moze biti u kvadratu sa Venerom u Strelcu i tu se mogu osećati ljubavni izazovi, oscilacije i sumnje.
Ipak, nedelja, 20.12 donosi jaku konjukciju izmedju Sunca i Merkura koja može doneti veoma jake poruke neba, vesti, promene i optimizam. Vladaoc Jupiter doneće potrebu da se menjamo. Idealno vreme za pisanje, trgovinu, rad, izbacivanje svega što je nepotrebno, humanitarne akcije, ali i putovanja. Mogućnost važnih potpisivanja i dosta pokreta i važnih poznastava.  Mesec u Ribama od jutarnjih časova biće u sekstilu sa Rx Uranom u Biku koji donosi neočekivane lične i emotivne mogućnosti, odličan dan za hobije, opuštanje, kontakt sa vodom, uživanje i kontakt sa dragim ljudima. Ukoliko duže čekate na važnu poslovnu vest, porudzbinu, možete imati mogućnost da u tokun vikenda nešto rešite.  Emocije u velikom izazovu i promeni.
https://www.youtube.com/watch?v=aKjz04YetiQ
# currentmood# saturn i jupiter ulaze u znak vodolije# venera ulazi u znak strelac# totalna solarna eklipsa# počinjemo iz početka# astrolog natasa paunovski
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.