https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 10.04.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/Capture-1.jpg

Na današnji 10 april 1952 rodjen je američki glumac – Steven Seagal, poznat je kao majstor aikida koji prikazuje u svojim filmovima. Pisac, producent, gitarista, i zamenik šerifa, takođe je poznat kao zaštitnik životne sredine i aktivista za prava životinja. Ima crni pojas sedmi dan u aikidou, instruktor je aikida u Japanu. Rodjen u vatrenom znaku Ovna( poznato je da su Ovnovi najbolji sportisti posebno vešti u borilačkim veštinama jer poseduju fizičku energiju, sa podznakom na 19 stepenu Lava koji donosi dostajanstvenost, da je vrlo ponosan, drži do sebe, da je vrlo jaka ličnost posebno pod uticajem Plutona na samom ascedentu).Potreba da isteruje nepravdu koju pokazuje u svojim filmovima je sigurno znak stelijuma u znaku Vage i Meseca u istoimenom znaku. Mars u škorpionu u 4 polju je znak da je sigurno imao veliku borbu, možda čak i teže detinjstvo.

Mandy Moore pevačica i glumica, rodjena na današnji dan 1984 u kombinaciji Ovan podznak Blizanci sa Mesecom u Lavu.

Legendarni Omar Sharif rodjen je na današnji dan 1932 u astrološkoj kombinaciji Ovan podznak Vaga sa Mesecom u Blizancima.

Charlie Hunnam engleski glumac, veoma prepoznatljiv rodjen na današnji dan 1980 u kombinaciji Ovan podznak Rak sa Mesecom u Vodoliji.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.