https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 10.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/sunset-3879934_1280-1280x720.jpg

Pogled u nebo i još jedna mala želja skrivena iza šuma i dolina da ostane negde zatrpana ispod nekog kamena da upije zemlju i bude prelivana vodom. Nebo puno izazova ali poruka i prekretnica baš danas. Mesec u Blizancima pojačava oscilacije, ali i nesporazume, pa za tili čas neka fina energija i smejanje do suza, sve do neke krakotrajne ljutnje i kratkog fitilja. Danas nam neće prijati komande, ali ni saveti. Mnogo to nešto teško pada glavi i srcu. Treba nam nešto nežnije… polako… Razumevanje bolje dodirom, manje rečima. Venera u zagrljaju sa Neptunom puna zapleta i zamki danas, spolja nudi romantiku, iznutra manipulaciju, treba bolje slušati srce, ali bogami i intuiciju ko oseća i takve znake u stomaku. Jupiter u večernjim satima kreće unazad pokrenuvši ciklus ponavljanja. Danas moramo izbeći i nepotrebne reči, opravdanja, ali i trošenja. Pametniji ćuti i ide dalje. Sunce priklješteno od energije Saturna pojačava pesimizam, pa će biti veoma važno misliti i družiti se sa veselijim temama / ljudima i pokušati ne podsećati se na ono nešto loše od pre. U suprotnom hronična apatija, paranoja, ljutnja, problemi sa autoritetima, nervoza danas posebno u povećanju. Danas treba paziti na reči. Mnogo skrivene loše energije kroz okruženje. Bilo bi dobro pokrenuti i zaposliti više sebe i usmeriti energiju na nešto korisno. Ako trenutno ne možete da promenite splet okolnosti, svakako možete imati mogućnost da sebe zaštitite od daljeg tugovanja i bavljenja tom temom. Probajte da malo odpustite maštu i danas mislite na nešto dobro što dolazi.

 ” Šta mi više u životu treba,
malo zemlje, mnogo plavog neba
i dva oka slična nebesima
da se stalno ogledam u njima. ”
Dobrica Erić

6:52 am: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Venerom u Ribama na 17 stepenu : U pojačanju tuga, ženski problemi, osetljivost kroz emocionalne odnose. Veoma loše vreme za finansije, ali odnose sa rodjacima. U povećanju suze, preosetljivost, problem sa emotivnom komunikacijom, učenjem. Veoma loše vreme kroz odnose sa ženama, ali porodjaje.

6:59 am: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 17 stepenu : Konfuznost i magla u glavi. Teško budjenje. Čudni snovi i reakcije. Neorganizovanost. Preosetljivost. Opreznost sa lekovima. Tuga ili potištenost. Preidealizacija. Nesporazumi sukob izmedju mentalnog i emotivnog. Sukob svesnog i nesvenog.

8:15 am: Venera i Neptun u konjukciji na 17 stepenu: Iako ovaj aspekt pojačava romantičnost, nežnost i skrivena osećanja, malo veća opreznost je ipak potrebna jer može doneti razočarenja i zablude. Možete imati utisak da se sve raspada, ali da niste dovoljno motivisani na poslu i kroz zaradu. Preporuka je ako planirate kupovine da dobro razmislite ili ono što kupujete dobro pogledate. Odličan aspekt da se okrenete filmu, muzici, kreativnim poslovima, sportu i hobijima u čemu možete naći regeneraciju. Na emotivne odnose veoma pozitivno može uticati kontakt sa vodom ili psihoterapija. Telepatija, jaka emotivna predosećanja. U porastu osećaj zaljubljenosti i neke čarobne energije , ali realno treba obratiti pažnju jer u porastu imamo i energiju laži, podvala. Pripazite na okruženje, uticaje drugih, jer mogu loše uticati na vaš trenutni lični i emotivni status! Možete naći motiv da nekom pomognete ili se uključite u humanitarne poslove. Kontakt sa drugim kontinentima za mnoge može biti sudbinski. Pratite snove mogu vam ukazati na emotivna dogadjanja koja slede. Neptun može kod parova koji su dugo zajedno pojačavati uspavanost i pasivnost.Ovaj aspekt ćemo imati na nebu ponovo 27.01.2020.

10:48am: Sunce u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 20 stepenu: Pred nama je aspekt koji pojačava veliki test izdržljivosti i istrajnosti, ali aspekt koji itekako može doneti dosta pesimizma i apatičnosti. U problemu mogući sukobi sa autoritetima, roditeljima. Možete imati osećaj nekog ograničenja ili ” gušenja” i ogromne želje da se toga oslobodite. Može biti mogućnosti da se trenutno borite sa težim poslom ili projektom gde će vam trebati mnogo vremena i strpljenja do završetka. Pokušajte da ne odustajate od nečeg što podsvesno znate da je za vas važno dalje iako vam može doneti jedan veliki izazov. U povećanju briga za druge, osećaj velikog tereta, usporenja kroz dnevne obaveze. Na kritike mogućnost svojeglavih reakcija. U povećanju ogroman pritisak na ego. Ukoliko se duže nosite sa problemom koji nemate snage da rešite, preporuka je da se baš sada suočite sa tim, jer u toku meseca problem može postati jači i veći. Pre svega aspekt velike zabrinutosti, i osećaja kao nekog kaveza.U porastu ogorčenost, odbijanja, hladniji odnosi, ali i neki vid razočarenja što drugi ne primećuju vaš trud. Sebe možete zaštiti samo verom u sebe.

12:07: Mesec u Blizancima u sekstilu sa Suncem u Ovnu na 20 stepenu u blizini zvezde Belatriks u sazvežđu Oriona donosi vreme kada borbenost i upornost mogu imati pozitivan efekat. Ipak, trebalo bi pripaziti i dobro razmisliti o svakoj reči. U povećanju nesporazumi ili mentalni umor. Posebno treba izbegavati svadje, koliko god će danas pravda biti jako važna. U povećanju intezivnija energija lakšeg učenja i bržeg donošenja odluka. Ipak, na ličnom planu čuvati se promašaja ili loše procene drugih.Ipak i vreme pozitivnih novosti i otkrića.

16:44: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Merkurom u Ribama na 22,50 stepenu: Pripaziti na vid! U osetljivosti uredjaji, aparati, vozačima opreznija vožnja! Nešto lošije vreme za kupovine, potpisivanja, preporuka je da se sve dobro proveri. U povećanju nesporazumi. Jako velike oscilacije od potpune promašenosti do veselosti. Osetljivost kroz okruženje, posebno rodjake. Na emotivnom nivou posebno moguća neslaganja. Aspekt problema sa koncentracijom i mentalnog umora. Ogovaranja, loš uticaj drugih. Sklonost neprihvatanju saveta i površnim zaključcima. U povećanju laži, podvale, zloba, negativna energija drugih, mešanja u tudje stvari.

19:02 : Jupiter sa 24,21 kreće u hod unazad ili retrogradni hod sve do 11.08. Ovo može biti vreme sagledavanja ciljeva i stvari koje su vam potrebne. Svakako, Jupiter jeste srećna planeta, ali zapamtite traži vaše učešće u svemu. Nemojte olako očekivati da stvari padaju tek tako sa neba, mnogo truda i odricanja je potrebno o čemu govore i aspekti danas. Sada je potrebno malo usporiti i polako pronaći odgovore na mnoga pitanja. Ako mislite da ste trebali dobiti zasluge Jupiter vam može doneti i ponavljanje odredjene situacije, ali traži vaš trud, pre svega veru. Mnogi testovi vezani za retrogradnost ove planete mogu biti u vezi sa verom, životnim pogledima, ali testovima vezanim za vaše srce. Dobro je znati da Jupiter godišnje bude po 4 meseca u retrogradnom hodu. On je vezan za rast i razvoj, ali vam daje test jer nagrada sa njegovim direktnim kretanjem ispunjenja i sreće ipak mora doći kroz prethodno samoanalizu i i pokazivanje da mnogo želite to o čemu sanjate, pričate. Zato se pokrenite i poželite ono što ćete od avgusta sa lakoćom moći realizovati i uložite svu energiju.

19:28: Mesec u Blizancima u opoziciji sa Rx Jupiterom u Strelcu na 24,21 stepenu: Miroljubivost i velikodušnost koja može biti iskorišćena. Posebno je važno raditi na samokontroli i nepotrebnom trošenju za druge, proceniti trenutne mogućnosti i na osnovu toga donositi i odluke.U povećanju prevelika očekivanja od drugih, kao i razočarenja. U povećanju izdaje. Na generalnom nivou fanatizam i gubitak vere. Posebno je važno u ovom periodu ne obećavati ono što ne možete ispuniti ili preuzimati previše obaveza! U povećanju apatična emotivna stanja i potištenost. Pripaziti na ishranu i navike!

23:43: Merkur u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 23,06 stepenu: Odlično vreme za dolazak do istine. Posebno pozitivno vreme za otkrivanje nečeg dubljeg u sebi. Jako dobro vreme za psihologiju, astrologiju, astronomiju, okultne nauke. Oštar, ali prodoran um uz dobro šesto čulo može doneti vreme sjajnih potencijala i inspiracije. Odlično vreme da se oslobodite predrasuda i da se otvorite i bacite neki veliki teret. Posebno srećno vreme za detektive, policiju. Mentalna ubedljivost. Odlično za javne govore.

# currentmood# if i were a boy# moon# venus# stars# neptun# love

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.