https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 13.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/Astro-Vremeplov-13.01.-1280x832.png

Na današnji 13.01.1977. rodjen je britanski glumac – Orlando Bloom, rodjen u znaku Jarca sa podznakom u slobodoljubivom, vazdušnom znaku Vodolije, i Mesecom u znaku Škorpije koji mu pojačava unutrašnju strast, prepoznatljivost i harizmu. Stelijum planeta u Jarcu ukazuju na ozbiljnu strpljivost, upornost i ambicioznost koja će se veoma isplatiti odličnim projektima od druge polovine ove, posebno sudbinski važne 2020. Venera u Ribama na zvezdi Situla donosi mu omiljenost i srećne okolnosti, ali vrlo intezivne emocije koje je započeo u toku 2018. Jupiter na plodnom 2 stepenu Bika donosi mu mogućnost većeg materijalnog blagostanja, ali povremenu buntovnost i sklonost trošenju, rizicima koje treba da izbegava.c Orlanu su veoma važni prijatelji ali za svaki film se sprema jako dugo. Veoma poštuje savete starijih kolega i kako godine budu dolazile, on će biti zreliji i spremniji za velike projekte. Zrele godine mu donose zaslužene nagrade. Malo teže prihvata prolaznost, kao i prekide. Veoma je romantične prirode, ali istovremeno i oprezan i spreman za odricanja zarad karijere.

13.01.1988 rodjen je sve popularniji naš glumac koji dosta snima u Rusiji, trenutno veoma popularan iz filma ” Južni Vetar – Miloš Biković. Miloš je rodjen u kardinalnom znaku Jarca sa Mesecom u vrlo seksipilnom i harizmatičnom znaku Škorpije. Merkur i Venera u Vodoliji mu donose da  teži slobodi govora, slobodi u ljubavi, ali prijateljstvu, kao i odličnim finansijskim prilikama u Rusiji posebno 2021. Trigon Jupitera i Saturna donose mu sjajne pozicije da ozbiljno radi u inostranstvu i da stigne do Holivuda. Ova godina traži malo smirenje i povlačenje, možda rad na nečem novom, ali od druge polovine 2020 za Miloša ponovo kreće jedan fantastičan period za karijeru.

 

13.01.1964 rodjena je američka glumica Penelope Ann Miller sa kombinacijom Sunca i Meseca u znaku Jarca. Spada u omiljene holivudske glumice čije vreme tek dolazi.

13.01.1990 rodjen je australijski glumac, suprug poznate Majli Sajrus – Liam Hemsworth u znaku Jarca sa Mesecom u dominatnom znaku Lava.

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.