https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 13.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/girl-926451_1280-1280x851.jpg

„ Pusti da cijelog tebe prođe blaga svjetlost zvijezda! “
A. B. Šimić

 

Nedelja dan Sunca ali  dan kada treba puniti baterije. Mesec u Ovnu kroz ceo dan spreman za borbene korake, ali malo tumara izmedju prošlosti i onog što smo bolno ostavili i sadašnjih želja. Neki sukobi postoje i mogu danas da se previše analiziraju i temeljno potresaju mozak.Ipak, Merkur iako u konjukciji sa Saturnom danas može biti prijatelj Luni koja euforično leti sa severa ka jugu tražeći tračak nade i sunca, vere iako danas sve može delovati idealistički, daleko, pod sjajem zvezda koje su u nekoj fantaziji. Nekad se ne treba odreći i snova koji postoje u mašti – od toga se često preživljava u dubokoj usamljenosti i praznini. Potrebno je nešto što ne postoji da nekad pokrene one realnije bitnije stvari u sadašnjosti. Luna danas može da besni pod okriljem nestrpljenja i emocija, pa je dobro što će je Merkur trezveno spuštati na zemlju. Sa druge strane kvadrat Jupitera i Neptuna nude nam neku filmsku priču koju sa suzom u oku može proživeti po principu “ jednom se voli, jednom se živi”.. Danas sve nešto može ići protiv nas, iako se tako trudimo, ali strpljenje neće biti jača strana. Ostaje nam tako malo, ali tako puno onog dobrog u nama što je bitno pokrenuti. Možemo imati i dan od preozbiljnosti i potpunog pesimizma, do potpunog pokreta, gde će biti dovoljan jedan gest, korak da budemo voljeni, makar u mašti.

 

3:22am: Mesec na zvezdi ALGENIB u sazvežđu Pegaz (9,09 Ovna) može doneti nagle vremenske promene, ali ozbiljne opasnosti na okeanima, ali veoma osetljivu noć za dijabetičare, hronične bolesnike. Preosetljivost može napadati psihu. Ipak za one koji rade, ovo može biti vreme mentalne stimulacije i ambicija. Strast u pojačanju. Osetljivost kroz zakon, povećanje kriminala, nesreća.

 

10:06am: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Merkurom u Jarcu na 12,34 stepenu u blizini zvezde ALDERAMIN, može posebno doneti probleme sa decom, dosta osetljivosti kroz saobraćaj, papire, novac, dogovore (kašnjenje, nervoza, blokade, problemi sa učenjem, koncentracijom, povećane svadje sa autoritetima). Ovo vreme se posebno preporučuje kroz opreznost mladjim pripadnicima jer su moguće nesreće i loše novosti. U povećanju glavobolje, nerazumevanja, tuga, problemi sa internetom ili uredjajima, usporenost. Mogućnost sramote. Nesporazumi, loše vreme za putovanja, dosta osetljivosti kroz okruženja, kritike.

10:38: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Saturnom u Jarcu na 12,50 stepenu: Praznina, sklonost depresijama, bolna suočavanja, rastanci, emotivni problemi i blokade, usamljenost, osetljivost kostiju, zuba, glave, kašnjenja, osetljivost kroz porodične odnose. Možete imati strahove ili generalna lična i fizička nezadovoljstva sobom. Problemi sa sinusima, zakonom, štete, blokade, veća nezadovoljstva koja mogu kulminirati koja stoje duže. Osetljivo vreme za politiku. Osetljivo vreme za porodjaje. Osećaj potpunog pada.

 

13:32: Mesec u Ovnu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu na 14,19, Mesec u blizini zvezde ALFERAC u sazvežđu Antromeda donosi popularnost, srećnije i veselije vreme, radost, optimizam naglo, hrabre poteze, sreću preko finansija, kupovina, šetnji, poseta, kao i dobre prilike preko polja obrazovanja, nauke, drugih kontinenata ili planiranih putovanja. Srećno vreme za sport. Lakše i bolje vreme za ljubav, upoznavanja i druženja. Omiljenost, pokloni, srećne lične okolnosti, odlične ideje. Zaštita neba posebno u slučajevima nekog rizika ili problema. Nada i vera.

14:32: Merkur u konjukciji sa Saturnom u Jarcu na 12,51 stepenu u blizini zvezde PELAGUS: Problemi sa govorom, u povećanju povrede (ruke, ramena, kičma). Aspekt mentalne odgovornosti, studioznosti, ozbiljnosti pa ako upravo radite na važnom projektu ovaj aspekt može da vas natera da posao završite perfektno i da mu se potpuno predate može doneti pojačane strahove, samodisciplinu, ali nesigurnost i poteškoće sa učenjem zbog kompleksa, posebno zbog urodjenog perfekcionizma. Mogućnost osetljivost kroz kritikovanje drugih. Traženje” dlake u jajetu”. Dobar politički aspekt. Sporije, ali mudrije odluke, sklonost da se stvari završe pod velikim čekanjem kroz vreme. Stari kontakti, obnova i okrenutost kontaktima iz prošlosti. Pod negativnim natalnim aspektom mogućnost velike depresije, pesimizma, crnih misli, briga, ne nalaženja rešenja. Iako učenje novog traži vreme, ovaj aspekt može pokrenuti stare želje ili edukaciju. Donosi i upornost pod pritiskom. Dobro za poslove vezane za poljoprivredu, nauku, javne poslove. U usporenju trgovina, osim prodaje polovne robe ili robe koja duže stoji. Jako veliko interesovanje za druge kulture, ali naglašen patriotizam. U povećanju crne misli emotivno, mogućnost odvajanja, patnje, ali podsećanja na neki težak dogadjaj. Pod ovim aspektom potrebno je zaposliti sebe, misliti na nešto korisno, jer samo krot to ovaj aspekt može doneti nešto briljatno dobro. U suprotnom nosi brige, probleme u komunikaciji sa okruženjem, zatvorenost i skupljanje problema. U povećanju hladnoća, distanca, ignorisanje onog ili onih koji vam se ne dopadaju. Posebno u povećanju melanholičnost i zloba. Postavljanje trajnih planova, dugotrajnih ideja i to može biti dobro. Veliki akcenat je na poslovnim odnosima, karijeri, statusu. Teško prihvatanje saveta ili sugestija o onome što trebate promeniti. Jako poštovanje prema precima, istraživanje genetike, kao i okrenutost istoriji. Ipak, pod ovim aspektom generalno mogući državni problemi.

 

20:02: Jupiter u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 14,22 – Pod ovim aspektom imamo jedan od ozbiljnijih testova vezanih za veru, unutrašnju snagu. Moguća razočarenja, ozbiljna manipulacija, ali idealizacija i udaljenost od pravog puta, ljudi. Mogući gubici, prevelika očekivanja, padovi, sklonost porocima u situacijama tih gubitaka. Neka totalna kolektivna magla i udaljavanje od pravih vrednosti. Paranoja, sumnje, tajanstveni poduhvati, spijunaže. Trebalo bi se osloniti na ljude kojima verujete, nije loše ako osećate da nemate jasne korake da potražite i nečije stručno mišljenje. Pratite intuiciju, trudite se da donosite realne odluke jer vas mogu spasiti od većih problema. Posebna preporuka opreznosti kroz pozajmice novca, inostranstvo, papirologiju. U povećanju bolesti, davljenja, kontakti sa bolnicama.

 

Lep odmor i vera u sebe, vasa Astro Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.