https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 12.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/adult-1845108_1280-1280x855.jpg

” Sanjaj svoj život u boji. U tome je tajna sreće.”
Walt Disney

 

Mesec do jutarnjih časova prolazi zadnjim stepenima znaka Riba, vreme dalo dušu za spavanje, razmišljanje, filmove, regeneraciju i puštanje emocija da se smire. Ipak, moram da vam spomenem da ćemo kako u toku noći, posebno sa prelaskom Meseca iz znaka Riba u prvi astrološki znak Ovan, imati  Mesec u fazi praznog hoda, pa do večernjih sati itekako možete računati da bude odlaganja, kašnjenja, briga, tenzija, posebno što Mesec kada je u znaku Ovna može povećavati nestrpljenje, brzopletost, preosetljivost, naglost, pa je prvi savet koji bi vam dala danas, ipak malo smirenja i brojanja do 100.. Kada je Mesec u fazi praznog hoda, tada samostalno deluje, ali donosi dosta problema u realizaciji, nije dobro u to vreme ići na lekarske preglede, započinjati nov posao, davati novac na pozajmicu, danas  je čak  preporuka posebno izbegavati samostalne poduhvate, ali vrlo je važno i zbog Merkura na 10 stepenu Jarca – dobro razmisliti o svakoj odluci, probati sve raditi polako, temeljno, sa strpljenjem, jer u suprotnom itekako možete imati osećaj da se “vreme ili nebo urotilo protiv vas” .

 

Mesec će od 5:27am biti u konjukciji sa Kironom kroz 28,35 stepen Riba i posebno doneti ranjivost, nesigurnost, strahove, ali na neki način i otvaranje slabih tačaka. U porastu osetljivost kroz imunitet, stopala, san, psihološke krize, ali jaka unutrašnja preplitanja u ovo vreme. Intuicija veoma jaka, ali može dolaziti do perioda jake magle u glavi ili osećaja izgubljenosti. Od 8:01 -Mesec na zvezdi Šeat – iz sazvežđa Pegaz, posebno može doneti povećanje psihe, pojavu i povećanje nesreća, brodoloma, problema sa vodom, posebno jakih emotivnih kriza u vidu nerazumevanja ili nekakvog osećaja usamljenosti. Nemojte se iznenaditi da u toku noći, ali i jutra osećate prazninu, ali neki vid ” čišćenja”. U porastu avionske nesreće i poteškoće, poplave, ali i tenzije na okeanima (u povećanju područje Indonezije, Australije, Nemačke).

Od 9:19am: Mesec prelazi u muški, kardinalni znak Ovan.Hrabrost na visini zadatka. Emocije u euforiji, ali sklone lakoj ljutnji i povlačenju. Može biti i destrukcije i besa, nestrpljenja, sklonosti da se sve mora SAD I ODMAH. Dobro vreme za sport, takmičenja, ali lični napredak. Pojačana težnja da se uporno ide ka cilju, ali danas je jako važno brojati do 100, takodje imati više razumevanja (praviti kompromise) u odnosu na okruženje, rodjake, malo veći mir preporučljiv u saobraćaju, jer Mesec će biti u praznom hodu do 21:20. U povećanju jače migrene, osetljivost lica, kože, sklonost visokim temperaturama. Postojaće jaka želja za pobedom i nešto težim prihvatanjem saveta / autoriteta. Može biti dosta poteškoća u grupnim aktivnostima. Danas je ipak dobro zatražiti pomoć i probati osloboditi se mogućeg većeg pritiska. Vladaoc Mars u svom sedištu – znaku Ovna  iako povećava danas energiju preduzimljivosti, ambicija, ipak traži mnogo dublje odluke i strpljenje nego obično. To nam danas neće biti jača strana. Gajite danas nežnost, a izbegavajte grubost.! Zagrlite ljude koje volite, recite mi da ih puno volite. Pomerite granice i menjajte stare navike! Menjajte sebe – to će danas biti veoma potrebno, u suprotnom možete doći do situacije da osećate da povredjujete samo sebe i da sebe gurate želeći da nešto dokažete, posebno da isterate nepravdu, u potpuni mrak.

 

14:26: Mesec na zvezdi DENEB KAITOS (2,35 Ovan), iz sazvežđa Cetus, posebno može doneti globalno povećanje nesreće, povreda, ličnu buntovnost, sklonost povredjivanju i oštroumnosti (posebno kod mladjih pripadnika). Mogući problemi sa zakonom, finansijama, lični osećaj “gušenja, davljenja, nemira”. Ovo može biti period dana kada možete osećati da se teže prilagodjavati u odnosu na druge i kada teško prihvatate promene. Mogući problemi sa učenjem, papirologijom, dogovorima, Ipak, pozitivno vreme za lične talente.

 

17:00: Mesec na osetljivom 4 stepenu Ovna može doneti porodične i imovinske probleme, sukobe ili brige oko roditelja, ranjivost, ozbiljnu ljutnju i destrukciju.

 

20:21: Mesec u Ovnu u trigonu sa Venerom u Strelcu n 5,33 stepenu: Period nekog jakog adrenalina, zadovoljstva, euforije. Idealno vreme za emotivna putovanja, dobijanje /ali naglo trošenje novca. Odlično vreme za zaljubljivanje, emotivne susrete / druženja. Sreća može dolaziti od ženskih osoba koje žive daleko od vas. Dobro vreme za poklone, seks, zadovoljstvo, sport. Pozitivno vreme za ulepšavanje, kupovine, lične projekte.

 

23:40: Mesec i Mars na 7 stepenu  već dolaze u konjukciju i to može posebno vreme jakih strasti, ali sukoba, tuča, problema sa zakonom, pojačanih emotivnih “požara”, udaraca, povredjivanja, glavobolja, ljutnje. Opreznost! Izbegavati nepromišljenje i brzoplete odluke! Izbegavati žurbu! Osetljivo vreme za porodjaje, operacije! U porastu posekotine! Iako vreme jake snage, ipak treba kontrolisati reakcije i emocije i držati se samokontrole. U porastu vulkanska energija koja može da rasipa destrukciju na delove.

Srećan vikend želi vam vaša Astro -Luna

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.