https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 12.01.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/helsinki-1562424_1280-1280x852.jpg

Zain Javadd Malik – britanski pevač i tekstopisac, dobitnik mnogih nagrada, jedan od najpopularnijih umetnika današnjice, rodjen je na današnji 12.01.1993. u znaku Jarca sa podznakom u nešto osećajnijem, promenjivom ženskom znaku Riba, koji ističe i romantičnu, ali krajnje osećajnu prirodu posebno zbog uticaja Venere na samom ascedentu na srećnoj zvezdi Situla – zvezdi neočekivane sreće. Venera je i planeta umetnosti, ali i zaljubljenosti, pa dosta privlači žensku publiku. Mesec je smešten u polju javnosti i može doneti i manju stidljivost, pritiske, ali i njegov izuzetan perfekcionizam. Podsvesna strana prilično buntovna, ali željna stalnih transformacija koje će želeti da pomeri u muzičkoj industriji. Jako teško prihvata kritike javnosti. Dosta problematična opozicija Marsa iz znaka svog pada, znaka Raka u opoziciji sa Uranom, ali i Merkurom u znaku Jarca može ga dovesti do osetljivosti kroz porodične, emocionalne odnose (puno prikrivenih okolnosti, komplikacija), ali se odnosi da je u periodu razvoja imao i veoma osetljiv put promena, posebno u periodu puberteta gde je mogao nailaziti na ozbiljne poteškoće sa učenjem, okruženjem, posebno emocijama koje mu zapravo i pomognu da se izražava umetnički. Posebno srećan trigon Jupitera i Saturna može mu doneti sigurnu poziciju u muzici u srednjim i zrelijim godinama, ali da može imati emocionalne krize, pauze, raspone, da bi pronašao pravi stil i muzički ukus za sebe od 2021.

 

12.01.1966 rodjen je francuski filmski glumac Olivier Martinez u znaku Jarca sa podznakom u analitičnom zemljanom znaku Device, sa Mesecom u vrlo šarmatnom znaku Vage. Veoma naporna opozicija Plutona na ascedentu (koja mu donosi ogromnu privlačnost) ipak u opoziciji sa natalnim Saturnom u polju partnerskih odnosa, ali slobodoljubive Venere u Vodoliji su uticali na razvod od Oskarovke Halle Berry, medjutim Martinez poseduje neverovatan šarm, ali i upornost da profesionalno bude veoma zapažen i ostvari neke svoje davne želje od 2020.

 

12.01.1876. rodjen je jedan od najpoznatijih američkih pisaca – Jack London u znaku Jarca sa podznakom u veselom, ali krajnje intelektualnom promenjivom znaku Blizanaca koji posebno donosi dar za pisanjem, kao i Mesecom u znaku Lava koji mu je doneo ozbiljnu dominatnu mentalnu crtu. Napisao je 50 pripovetaka, romana ali najvise se u svojim knjigama bavio poniženim ljudima, radničkom klasom možda i zbog činjenice što je sam imao ličnu satisfakciju da piše o tome, ali kako i zbog želje da prikažu svetu surovu realnost.

 

12.01.1991 rodjena je engleska pevačica, tekstopisac, glumica, multitalentovana – Pixie Lott, u kardinalnom, zemljanom, ženskom znaku Jarca sa podznakom u veoma osećajnom, emotivnom znaku Raka, ali vladaocem Mesecom u Strelcu koji joj donosi puno inspiracije, sreće u poslu koji radi, ali i mogućnost da posebno ove 2019 izda ili napravi veći pomak u svojoj karijeri.

 

Na današnji dan 1550, po julijanskom kalendaru, osnovan je Helsinki – glavni grad Finske, u astrološkoj kombinaciji znaka Vodolije sa podznakom u Ribama, znaku mira i duhovnih vrednosti, sa Mesecom (narod) u znaku Strelca (ovaj grad može doživeti posebno velike promene u kulturološkom, ali pre svega privrednom delu ove 2019, ali velike političke podele i ekonomske transformacije od februara 2021).

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.