https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 11.01.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/moon-3853670_640.jpg

“Svugde je dobro kad si sa sobom u dobrim odnosima. Jer sebe moraš da povedeš na svako mesto na koje odeš. Jer si to ti, i to je i najbolje i najgore i jedino što sigurno imaš za ceo život.”
Ivan Tokin

 

Mesec u Ribama kroz ceo dan. Sneg u Beogradu napadao do maksimuma. Ulice bele, pomalo romantično kada se držite za ruke ili idete u vreme kada svi spavaju. Inspiracija i intuicija danas idu kao vodiči drugima. Emocije veoma jake, ali neka prošlost danas ide u smeru kazaljke na satu i kuca da pita da li ste spremni da naučite još neku zaostalu lekciju pod konjukcijom Sunca i Plutona. Nadam se da ste zapamtili jutrošnje snove jer  su andjeli noćas čuvali naslabije, najemotivnije i one koji su spremni za naredne velike borbe u kojima će izaći kao pobednici. Danas je muzika poseban pozitivan okidac dobroj energiji, ali neki aperitiv, šetnja, topla kupka i dugo tuširanje, neki bazen ili izlazak iz zgrada u planine gde možete pokupiti dobru regeneraciju, ali koji kilogram uz skijanje. U pojačanju zaljubljenost, ali potreba za mističnošću, otkrivanjem tajni. Predosećaji danas izuzetno izražajni. Osećaće se i dalje malo jači umor koji može biti na relaciji glava/pete. Imunitet traži laganiju hranu i više spavanja. U povećanju nesanice i jaka potražnja za filmovima. Idealizam u potpuno centralnom planu. Sve može, ali ne mora, ide na neki šarm i spontanost. Neobični susreti i slučajnosti koje moraju da se dese. Čitanje poruka izmedju redova. Odlutati tamo gde je svet drugačiji. Naći neki svoj poseban kutak – gde možete stvarati. Vreme snova i iluzija.

 

 

49 minuta posle ponoći: Mesec u Ribama u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu na 13,49 stepenu donosi odsutnost razumnih odluka i priličnu zbunjenost i konfuziju u glavi, zaboravnost i pospanost.Može dolaziti do jakih emocionalnih želja i idealizacije, ali bez ikakvih realnih očekivanja za realizaciju.U pojačanju apetit.Ne tako mudre odluke.Porast osetljivosti kroz stopala, imunitet, jetru.U povećanju preveliko emotivno i moralno trošenje.Osetljivost kroz kontakt sa inostranstvom.Lenjost, apatija, sve nešto može, ali ne mora.Problemi sa koncentracijom, nepotrebni troškovi, moguća razočarenja.

 

 

1:49am: Mesec i Neptun u konjukciji na 14,18 stepenu: Izuzetno senzitivno, ali vreme jake mašte i zaljubljenosti.Povećani poroci, pospanost, jaki ali istiniti snovi.U porastu kradje i ne tako trezvene odluke.Osećaj neodlučnosti, povučenosti, jake telepatije sa važnim osobama koje su daleko.Prilična idealizacija, ali magla u glavi.Vozači opreznost, vreme otežanih prilika kroz saobraćaj.Pojačano vreme kada hitna pomoć može imati dosta posla.Opreznost sa lekovima.Jaka inspiracija, filmovi, nesanice, čudno osećanje kroz emotivno stanje.Psihički osetljive osobe mogu imati krize.Problemi kroz vodu.Sklonost fantaziranju.

 

3:50am: Mesec na zvezdi AHERNAR(15,19 Riba) – srećne zvezde koja donosi jaku zaštitu i potrebu za usamljenošću gde se prave najbolja dela.Zvezda regeneracije i oporavka, dubokih razmišljanja i molitvi.Neko će posle mraka dobiti svetlost.Važna i duboka unutrašnja iskustva.Sklonost jakim učenjima, tajnim znanjima, skrivenim potencijalima.Velike nade.Mnogi od ove zvezde mogu dobiti i želju da se naglo pokrenu.Do nje i zvezda ANKA(15,30) – koja donosi neki vid ” uskrsnuća” i važnih znakova pored puta.Regeneraciju i potrebu da se uzmu neke poruke koje mogu biti važne za dalji period.Od 5:30 Mesec će se pomeriti i na srećnu zvezdu Homam u sazvežđu Pegaz.

 

10:25am: Mesec na zvezdi FUM AL SAMAKAH u sazvežđu Riba ( 18,35) koja je posebno srećna za kreativna dela, nove projekte, medicinu, negu, humanitarne poslove,ali nosi period karmičkih prepoznavanja, kontakta sa bolnicama, ali Božiju zaštitu.Vreme kada svoje talente trebamo staviti na papir.

 

12:36: Sunce i Pluton u konjukciji na 20,56 stepenu: Izuzetno jaka i intezivna konjukcija izmedju Plutona planete mraka i Sunca koje kroz kardinalan znak Jarac pokreće mnoga pitanja prošlosti.Ovo je aspekt velikih transformacija na ličnom nivou koje mogu doći nasilno ili uz pomoć čiste intuicije ili energije da dugo čekate na tu vrstu promene.Jaka kontrola sa jedne, ali ozbiljna paranoja i osećaj buntovnog bežanja od autoriteta i ograničenja.Potreba da se nešto saseče, preokrene.Puno misterija, skrivenih neprijateljstva, povedite računa kome možete verovati.Ipak, sa druge strane duhovni nivo izuzetno jak i možete osetiti period koji dolazi, posebno nešto što je potrebno promeniti u korenu, ili suočavanje koje ide po principu već vidjeno.Na emotivnom nivou može dolaziti do ozbiljnih povredjivanja, kontrole, napora, pa ovaj aspekt može probuditi stare rane/probleme.Samo mnogo kompromisa, nesebičnost koja je danas veoma važna mogu spasiti stvari na jedan pristojan nivo.Pod ovim aspektom možete osetiti dvostruka iskustva od onog najdramatičnijeg i teškog, do onog koji vam može doneti željeno čekanu realizaciju problema.U porastu loše vremenske prilike, kvarovi, ali mogući ozbiljni neredi na ličnom nivou i problemi u partnerskim odnosima.Neko će se ponovo roditi, a neko morati ponavaljati ponovne lekcije.U porastu kriminal smrti slučajevi, opsesija.

 

15:12: Mesec u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 20,56 – Velika snaga i moc.Vreme kada možemo da prebrodimo i najteže zadatke.Istrajnost.Ljubav na najvišem nivou.Borba.Snaga.Prave i čiste emocije.Jaka prepoznavanja.Tajna podrška prijatelja/kumova.Jaka veza sa inostranstvom.Potreba za izolovanim radom.Kreativnost.Dobro za posao/karijeru, stare projekte.

15:26: Mesec u Ribama u sekstilu sa Suncem u Jarcu na 21,03 stepenu: Vreme mirne energije i nekakvog blagostanja.Dobro za dom, porodicu, sitnije dnevne poslove.Dbro za završetak poslova koji su duze cekali.Povoljno vreme za posete, važne poslovne sastanke, manje kupovine.Vreme koje može doneti unutrašnji pokret i dobre ambicije da ono što zacrtate i realizujete.Emocije mirnije.

 

20:12: Mesec na zvezdi Markab( 23,29) iz sazvežđa Pegaz  može doneti dramatičnije dogadjaje i povećanje eksplozija, požara, kvarova, poplava.Veoma dobra zvezda jer naglasava odlične intelektualne sposbnosti, ali smisao za glumu.Može biti značajna za putovanja, druženja sa prijateljima.Ipak, na ličnom i emotivnom planu može biti naglih oscilacija i nemira.

 

22:12: Mesec na zvezdi Sadalbari(24,23) – iz sazvežđa Pegaz  donosi period sreće, blagostanja, podrške, komplimenata, posebno jakih vizija, nagrada.U porastu dobro vreme za učenje, prevodjenje, pisanje, javne nastupe.Može dolaziti do malih problema u komunikaciji, kao i kasnjenja.Lako otkrivanje tajni, ali jaka usmerenost na nešto zabranjeno, misticno.Idealno vreme za izlaske/ples, važne intimen razgovore.

Mesec do ponoci u fazi praznog hoda( vreme kada nije dobro donositi važne odluke, može dolaziti do otežanja, blokada, u povećanju strahovi i nestabilnost).

 

 

Vasa Astro Luna

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.