https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 15.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot_1.jpg

Na današnji 15.01.1929. rodjen je Martin Luther King – borac za prava Afroamerikanaca, baptistički sveštenik, borac za slobodu, prava u kardinalnom znaku Jarca sa podznakom u znaku Bika. Uticaj Venere i Meseca u Ribama govori o njegovim humanim vizijama, uzvišenosti, duhovnosti i borbi za siromašne. Ipak, jaka opozicija veoma negativnog aspekta Marsa iz znaka Blizanaca sa Saturnom u Strelcu u vrlo lošem 8 polju ukazuju na ubistvo i nagli kraj života. Dobitnik je Nobelove nagrade. Martin Luther King je uticao na mnoge Afroamerikance da pokažu svoju indivudualnost, da pokažu da boja kože ne sme biti smetnja i njegov Merkur (govor, ideje) u vrlo humanom znaku Vodolije donele su da je postao i posle svoje smrti legenda i veliki vodič mnogima.

15.01.1622. rodjen je Molijer – francuski glumac i pisac komedije, direktor pozorišta , pisac, režiser.Rodjen u znaku Jarca sa ascedentom u vodenom znaku Škorpije sa Mesecom u znaku Riba. Bio je majstor smeha do svojih poslednjih dana, ali istorijski veoma značajna ličnost kulture i umetnosti.

15.01.1918. rodjen je Abdel Gamal Nasser – egipatski presednik, vojnik. Rodjen u znaku Jarca sa podznakom u vatrenom znaku Strelca pa su njegove vizije bile izuzetno velike ka velikim promenama u to vreme na području Egipta, sa Mesecom u znaku Vodolije – znaku slobode, demokratije, ravnopravnosti.

15.01.1958. rodjen je psiholog, srpski političar, počasni presednik Demokratske stranke, sadašnji presednik Socijaldemokratske stranke, bivši presednik Republike Srbije – Boris Tadić. Rodjen u znaku Jarca sa Mesecom u znaku Škorpije.Loša pozicija retrogradne Venere iz znaka Vodolije koja mu je dala ležeran imidz, ali i naglu popularnost, borbu za demokratiju u opoziciji sa retrogradnim Uranom iz znaka Lava donela je nagli pad i dalje veoma lošu poziciju povratka i zbog jako loše pozicije Sunca i tranzitnog Urana. Ipak, stelijum planeta u Strelcu Borisu bi mogli doneti spor, ali  bolji politički povratak u 2019, kao i dobre odnose sa medjunarodnim organizacijama. Do 2021 Boris bi trebao da napravi i novu političku stranku i povrati poverenje gradjana, ali mora biti veoma mudar i oprezan da mu se ne ponavljaju stare greške.Poseban akcenat je na izboru saradnika i prijatelja, kao i većoj brizi o svom zdravlju.

15.01.1968. rodjen je američki glumac Chad Lowe, u znaku Jarca sa podznakom u znaku Vage, i dominatnim Mesecom u znaku Lava koji mu može pomoći u većem filmskom povratku i napretku u ovoj godini.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.