https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 15.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/photographer-865295_1280-1280x853.jpg

Mesec kroz ceo u plodnom, ženskom znaku Bika pod uticajem vladajuće planete Venere koja trenutno boravi u uzvišenom, avanturističkom i hedonističkom znaku Strelca. Ljubav ima rešenje za sve. Tačka. Sve podredjeno sigurnosti, emocijama, finansijama, zadovoljstvu. Mars koji boravi znakom Ovna od samog početka godine danas će se naći na zvezdi Algenib (9,09) koja može doneti veće ambicije, medjutim generalno velike vremenske promene koje mnogima neće prijati, ali dosta osetljivosti na polju okeana. Merkur dolazi na moćnu zvezdu Wega pa imamo dan kada možemo očekivati veću mentalnu moć ubedljivosti, temeljniju komunikaciju, ali mogućnost da završimo sve ono što je dugo stajalo. Dobro pamćenje, pozitivno vreme za učenje, samo je važno da ne žurite. Veoma dobro vreme da se od starog napravi nešto novo. U povećanju svojeglava energija, pa probajte da ne ide baš na vašu štetu. Idealan dan za kuvanje, spremanje i čišćenje, sredjivanje doma, porodične proslave i posete, kupovine, kontakt sa bankama, finansijske investicije i putovanja. Za one koji su produžili odmor i otišli na neko lepo skijanje, pravo vreme za uživanje i regeneraciju. Srećno vreme za kozmetičke tretmane, spa, kontakt sa bazenima i masaže posebno u večernjim satima. Za ženske pripadnike nije preporuka danas odlaska na depilaciju. Za one koji žele da predju na laganiju ishranu, Merkur može doneti istrajnost u vidu poruka i zadavanja dijeta na osnovu poruka na frižideru, ali moram vam reći da malko može biti iskušenja, jer Luna je danas baš u fazi da joj hrana može prijati i uticati na raspoloženje, posebno ka potrebi ka slatkim poslasticama. Pred nama je dan koji bi trebao da nosi mirnu i stabilnu energiju, ali dan kada će se upornost iskreno isplatiti, a ležernost u socijalnim odnosima biti na neki način praćen iskreno dobrim vibracijama. Budite prirodni, šetajte, uživajte, punite baterije, pratite svoje potrebe. Ljubav će biti imperativ i tema dobrog raspoloženja. U porastu idealizam i mašta. Dobar dan za početak emotivnih odnosa.

 

 ” A gde god da gledam, vidim ono o čemu mislim.”
Matija Bećković

Mesec od ponoći na 3 stepenu, stepenu svoje egzaltacije, u sazvežđu Ovna gde se pokreće hrabrost, odvažnost, potrebu da zaštitite nekoga. Može biti uletanja u nepotrebne nezgodne situacije ukoliko imate neki osetljiv aspekt sa vašom prirodnom astrološkom kartom, ali noć i zbog Meseca na zvezdi Šeraton (3,58 Bika) oko 3 am  pojačava generalno i pojavu zemljotresa, prirodnih neprilika posebno prema jugu Evrope, Usa i severoistočnom delu Azije. Noć može doneti povećanje apetita, jake emotivne potrebe, ali povećanje u ovo vreme fizičkih povreda, posebno tuča.

Od 5:00am Mesec će se naći na sazvežđu Kasiopeja, kraljice Etiopije i može sa jedne strane doneti veoma srećno vreme za zaradom, ali u porastu može biti nacionalizam, pretnje i osetljivost kroz emocije. Jutarnji časovi zbog prelaska Meseca na zvezdu Mutalah od 8:10am može biti jako dobro vreme za finansijske dogovore, pravne poslove, obrazovanje. Od 8:50 am Mesec se pomera na zvezdu Hamal koja može doneti osetljivost kroz svojeglave akcije, misli, razmišljanje i problem u emotivnoj komunikaciji. To vreme može biti povećano kroz kriminal, ali agresivne ispade. Ipak, jutarnji časovi idealni ako imate mogućnost edukacije, unapredjenja, zakazane dogovore u vezi sa zaposlenjem ili planirate samostalne projekte. Mesec ce do 9:56am biti u  energiji vodjstva, organizacije, liderskih sposobnosti.

Od 10:00am Mesec na zvezdi Šedir, Adhil( 7,43- 7,52) može doneti energiju do razmaženosti, preterivanja , lakog trošenja novca, emotivnog nerazumevanja, sklonosti da se samostalno pravi problem bez ikakve potrebe. Ceo dan posebno jutarnji časovi mogu doneti osetljivost kroz terorizam, nagle vremenske prilike. Oni koji su osetljivi po pitanju disajnih organa, grla, moraju se malo pričuvati. Na polju emocija izbegavati posesivnost, preveliku kontrolu, dominaciju, nepotrebno nezadovoljstvo. Probajte da pratite svoje želje i korak po korak da stvarate današnji dan.

19:51 : Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu na 13,07 stepenu : Saturn se približava zvezdi Ascela u sazvežđu Strelca, koja donosi sreću i zadovoljstvo u svakodnevnom životu. Mogućnost poklona, protekcija, emotivnog mira, ovo je i vreme lojalnosti, odlične poslovne organizacije, poverenja, odlično vreme u smislu smirenja. Mudre misli, briga o starijima, ali vreme odličnih poruka koje možete primeniti. Pozitivno vreme za važne dogovore, sastanke, obnovu nečega. Posebno stabilno i srećno vreme za imovinske dogovore, prodaju, kupovinu, selidbe, finansijsku štednju.

21:50: Mesec na zvezdi Almah ( 14,14 Bika) – u sazvežđu Andromeda, donosi vreme radosti, srećnih okolnosti, smeha, idealno vreme za zaradu. Ovo je veoma pozitivno vreme za upoznavanja, druženja, ljubavne sastanke, odlazak na večeru sa prijateljima, opuštanje. Umetničke sklonosti. Jaka fizička privlačnost. Pokloni. Odlično srećno vreme za plodnost, materinstvo, porodjaje. Popularnost i sklonost dobijanju podrške i pomoći od drugih.

22:16: Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama, na 14,27 stepenu : Mesec će u ovom periodu proći i preko zvezde Menkar koja može doneti probleme sa grlom, glasnim žicama, vidom, krajnicima pa potrebno je malo obratiti pažnju. Hormoni u rastu. Pod pritiskom moguć osećaj gušenja. Posebno se treba čuvati posesivnih ispada, ljubomore, rivaliteta posebno kroz emotivne odnose! Ipak, ovaj aspekt je idealan za opuštanje, regeneraciju, opuštanje u duhovno – fizičkom smislu. Veoma inspirativno vreme, odlično za pisanje, da maštu stavite na papir ili nešto kreirate. Idealno vreme za putovanja, kuvanje, opuštanje uz neki film ili izlazak blizu vode. Pratite neki svoj ” unutrašnji osećaj “, intuicija može pomoći u emotivnim procenama. Posebno eliminisati negativne osobe koje vas sputavaju.Posebno srećno vreme za fotografiju, ulepšavanje, modu. Veče pod finom energijom kada će dodiri, poljubci, ljubav, podrška ili prosto samostalna radna energija doći do izražaja.

 

Srećan dan, puno inspiracije i mašte želi vam vaša Astro – Luna

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.