https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov -16.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/LAURA.jpg

16.05.1974. rodjena je jedna od najboljih italijanskih vokala i tekstopisac Laura Pausini. Rodjena u znaku Bika( sjajan glas, prepoznatljiv muzički stil sa podznakom na 29 stepenu Vage koja nosi prefinjenost, otmenost i da u svemu što radi mora biti mnogo estetike i ukusa. Sunce u polju javnosti posebno ukazuje na veći javni uspeh, a Jupiter i Mesec u ribama na pevanje balada i zaštitu Boga kroz muziku. Mc u Lavu je posebno znak velike karijere i ambicija posebno prema istoku i području Amerike).Ova sjajna dama posebno će zasijati u ovoj, ali periodu najvećeg uspeha u 2021 kada će njene pesme ostavljati poseban muzički trag. Nije slučajno što je važniji proboj imala kroz špansko područje, jer je to zemlja koja nosi pečat njenog znaka).

16.05.1953. rodjen je harizmatični Pierce Brosnan glumac irsko-američkog porekla. Rodjen u znaku Bika sa podznakom u nešto avanturističkom znaku Strelca koji ga oslobadja, donosi ljubav prema glumi, ali nosi da je ovaj glumac veliki ljubitelj kod žena( zahvaljujući njegovoj osvajačkoj Veneri u ovnu). Izuzetna mladolikost i u zrelim godinama, puno filmskih izazova od leta ove godine, a bez obzira na veće emotivne gubitke, predstoje mu jako velike promene u daljem periodu života. Mesec u blizancima posebno nosi sjajan duh, intelegenciju i omiljenost u svetu filma. Vrlo hrabar i kad gubi, ali ne podnosi neravnopravnost i ne može da radi sa strogim i konzervativnijim osobama. Oprobao se i kao producent. Ovaj glumac sigurno da ima još puno toga da pokaže u daljem periodu života.Iako ga smatraju muškom ikonom lepote, on sebe ne vidi na taj način.

Na današnji 16.05.1989. rodjena je glumica i model -Megan Fox, rodjena u vrlo ozbiljnoj kombinaciji zemljanog znaka Bika sa podznakom u Jarcu koja joj donosi ranu zrelost i ambicije. Mesec u lavu joj pomaže da lakše pokaže šta zna. Ova mlada dama imaće posebno velike profesionalne mogućnosti od novembra 2019 kada joj se smeše novi projekti.

Na današnji 16.05.1966 rodjena je legendarna Janet Jackson, u znaku Bika sa podznakom u Škorpiji .Iako u malo kontradiktornoj, ali jednako seksipilnoj kombinaciji i Mesecom u ovnu koji je uticao na rani uspeh, po zvezdama Janet ima mogućnost da ponovo napravi muzičko svetlo nalik svom bratu.

Na današnji 16.05.1973. rodjena je Tori Spelling, u znaku Bika sa podznakom u Vodoliji. Podznak Vodolije joj je doneo nagli uspeh zahvaljujući i poznatom ocu, ali i velike probleme u braku. Poseban uticaj Meseca u škorpiji nosio je veće probleme.

Na današnji 16.05.1626 nastao je Manhattan, New York, znak Bik podznak Rak , kao i Thessaloniki( Greece) u znaku Bika sa podznakom i Mesecom u Lavu.

Rodjen i legendarni Henri Fonda(16.05.1905, Bik sa podznakom u Devici, ali i sjajna glumica Debra Winger, 16.05.1955 u znaku Bika sa podznakom u Vagi) ali i teniserka Gabrijela Sabatini( dupli Bik) i bugarski teniser Grigor Dimitrov.( Bik sa Mesecom u Blizancima)

16.05.1898.u Divcima kod Valjeva rodjena je sjajna srpska pesnikinja -Desanka Maksimovic. Stelijum njene Venere, Plutona i Neptuna u blizancima su joj dali veliki dar za pisanjem i znanjem.Bila je profesor književnosti i članica Srpske Akademije nauka. Bila je vrlo otvorena, hrabra i iskrena( Mesec u ovnu).

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.