https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -16.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/fantasy-3668208_1280-1280x847.jpg

Mesec u Vagi do večernjih sati. Dva dana pred vrlo senzibilan, ali turbulentan Pun Mesec. Neka potištenost iznutra u balansu sa naglim talasima dobre energije. Kao da se proleće sakrilo, a Mesec ga traži po gradu kao zalutalog tinejdzera.Neodlučnost do krajnjih granica. Danas sve nešto može, a i ne mora. Za i protiv. Belo – Crno. Danas ono što nas može spasiti su jako šesto čulo, telepatija i unutrašnji osećaj koji će nas voditi neverovatnom vibracijom iz stomaka. Pratite.

Mars danas menja znak i ulazi u znak svog pada, znak Rak u kome se oseća kao ranjeni heroj, ali patriota koji zaštitnički čuva svoje ognjište, od ne daj bože neke vremenske nepogode ili napada. Pred nama je svakako do 2.07. izuzetno intezivnija energija koju će osetiti kardinalni znaci, ali vreme kada i suze, i sve ono što smo stavljali pod tepih ispadati u komadićima. Ipak u emocionalnom smislu uz stabilnu Veneru koja samo što je zakoračila u svoj dom, imaćemo spoj sigurnosti, porodice kao temelja svega, ali i jakih emocija, toliko jakih da ćemo morati malko da poradimo i na povremenoj samokontroli. O Marsu ću vam pisati ovih dana detaljnije…

Definitivno do kraja dana možemo biti u nekoj neobičnoj težnji ka pomirenju, harmoniji, pravljenju kompromisa. Naglašeni su flertovi, druženja, razmena ideja, jaka kreativna energija. Od ulaska Meseca u znak Škorpije od 23:27 osim što Mesec se priprema za fazu Punog Meseca, Mesec će biti u praznom hodu i možemo imati period nekakvog ” mraka” kada do petka moramo odmoriti, napuniti baterije i nekako odpustiti unutrašnje filtere, jer noć izmedju četvrtka i petka može biti prepuna crnih vibracija, pesimizma, napora, prevelikih očekivanja, pa je potrebno spustiti loptu.

Veoma je važno pripaziti do nedelje na predeo bešike, genitalija, sedenja u hladnom, nije loše utopljavati taj deo i izbegavati hirurške intervencije do nedelje.

Misao je razgovor tvoje duše s tobom. Kakav je razgovor, takva je i duša.
Platon

3:22 am : Merkur u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 18 stepenu posebno podstiče kreativnu inspiraciju, maštu, humanu reč, odlično vreme za molitve, putovanja u nepoznato, idealizaciju koja ima put realizacije. Idealno vreme za fotografiju, slikanje, ulepšavanje, ručni rad, ulepšavanje. U pojačanju jaka telepatija, lako čitanje misli, sklonost mentalnoj bliskosti, otvaranju, ali i dolasku do rešenja i otvaranju nekih skrivenih stvari, tajni. Poruke poetične, komunikacija muzikalna, ideje izuzetno zanimljive i senzitivne. Veoma pozitivno vreme za umetnost, medicinu, humanitarni rad, sport. Jaki snovi. Pratiti intuiciju. Mnogi od vas pod ovim aspektom mogu doći do neočekivanih pozitivnih kontakta i upoznavanja koja mogu ostaviti utisak. Vreme mašte i ljubavi.

5:10 : Mars prelazi u mesečev znak – vodeni, ženski znak Rak. Potreba za domom, porodicom, intezivnija energija koja može da se troši na imovinske i porodične stvari. Pojačan patriotizam, nostalgija, vraćanje na prošlost.

7:02 am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Rx Saturnom u Jarcu pojačava strahove, nesigurnost, blokade, pesimizam, loše raspoloženje, osetljivost kroz polje kože, kostiju, nezadovoljstvo, brige, emotivna zahladjenja i vaganje. Vreme težeg ustajanja i nalaženja harmonije. Potrebno je u ovo vreme zaposliti sebe i dan započeti sa malo više pažnje koju treba okrenuti prema sebi.

10:40 am: Mesec u Vagi u sekstilu sa Rx Jupiterom u Strelcu: Vreme lakše, optimističnije, bolje energije za dnevne aktivnosti. Emocije, pažnja, komplimenti, manji dobici, povoljnije vreme za putovanja, druženja, ljubav. Mogućnost zanimljivih ponuda, poklona. Dobro vreme za obrazovanje, nauku, politiku, prava.

11:38 am: Mesec u Vagi u kvadratu sa Rx Plutonom u Jarcu – pojačan rivalitet, destrukcija, ljutnja, dominacija, problemi sa starijim osobama, nezgoda, nagli pad raspoloženja, veliki pritisci. Ambicije u povećanju, ali srce u rasponu.

23:27: Mesec prelazi u vodeni znak Škorpiju. Mesec u praznom hodu do ponoći.Vreme osetljive, dublje, oprezne, analitičnije energije, ali vreme blokada, samoanaliza, ličnih nezadovoljstava, ali pojačane strasti i razmišljanja o prošlosti. Pripaziti na aparate povezane sa vodom ! Uvredljiva energija, pojačani sukobi.

# currentmood#adele# fastlove# dnevna doza lune

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.