https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 17.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/montreal-690737_1280-1280x742.jpg

Na današnji 17 maj 1961 rodjena je irska pevačica – ENYA. Ova sjajna diva studirala je klasičnu muziku i prodala je preko 75 miliona albuma. Njen Merkur u blizancima u trigonu sa Jupiterom donosi joj prirodan dar, autentičnost, izuzetno muzičko obrazovanje i originalnost. Njena fantastična Venera u Ovnu pravi trigon sa Uranom, pa se na početku karijere predstavila kao nezavisni umetnik i neko ko prezentuje slobodu, moć, kreativnost, ali veliku vizionarsku muzičku moć.. Vrlo je svoja, pod uticajem crkvene i klasične muzike. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, pevala je za papu. I sama je bila iznenadjena uspehom van Irske, jer je izjavila da je muzika nešto njeno privatno. Njen Mesec na 28 stepenu Blizanaca poseban je znak društvene prilagodljivosti i omiljenosti. Vrlo je mlada duhom i u stalnom pokretu.

Na današnji 17.maj 1982 rodjen je francuski košarkaš -TONY PARKER ( rodjen u znaku Bika sa podznakom na uspešnom 5 stepenu Vage. Mars na ascedentu najavio je uspeh i smisao za sport. Mesec u ribama donosi emotivnu dušu, mada često sklonost manjoj ličnoj nesigurnosti koju je osetio ove godine. S obzirom da ipak pripada umetničkoj kombinaciji, on je i iskoristio taj talenat, izdao je muzički album TP. Ovaj emotivni sportista je veliki perfekcionista, izuzetne intelegencije koji često veoma vaga izmedju karijere i privatnog života. Uz pomoć Fortune i Severnog čvora u raku u 10 i uz uticaj Meseca u ribama on često intuitivno zna da predoseti pravi momenat kada treba da promeni svoju karijeru ili donese neke nove odluke.

17.05.1936. rodjen je legendarni glumac Dennis Hopper (rodjen na Suncu fiksne zvezde Algol sa podznakom na 10.41 stepenu Strelca).

Na današnji 17.05.1642 nastao je grad Montreal ( rodjen u znaku Bika sa podznakom u Raku. Mesec u znaku Jarca ukazuje na očuvane vrednosti i uticaj tradicionalnih vrednosti, s obzirom da je posle Pariza drugi frankofonski grad.. Drugi grad po veličini Kanade i prvi u oblasti Kvebek.
Na današnji 17.05.1970. rodjen je glumac Nebojša Dugalić, Bik sa Venerom i Marsom u blizancima ostavlja utisak vedre, ali krajnje svestrane osobe sklone transformaciji i promenama. Konjukcija Merkura i Saturna ukazuje na mentalnu ozbiljnost, odgovornost, ali izrazito kritički duh. Trenutno je vrlo zaposlen u hit serijama ” Pet i Državni službenik”.
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.