https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 18.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/greta-garbo-398404_1280.jpg

Na današnji 18.09.1903. rodjena je Greta Garbo – filmska ikona, dobitnica Počasnog Oskara, „ Dama sa Kamelijama“, pre svega jedna od najvećih glumica tridesetih godina 20 veka. Rodjena u znaku Device sa ascedentom na kraljevskom petom stepenu Blizanaca koji joj je doneo izuzetnu fotogeničnost, ali moć transformacije, ali izuzetan intelekt i srećne lične okolnosti zbog Jupitera na samom ascedentu.

Jupiter u opoziciji Urana donosi puno ličnih preokreta, ali izuzetnu jedinstvenost koju je ostavila na javnost.Uz sve to i moćan aspekt iako opozicije Plutona i Marsa doneo je da se proslavila na malo „ tragičnim ulogama“.I sama je bila izuzetno neobična,nikad se nije udavala, niti imala decu( Venera opozicija Saturn koji je bio i u konjukciji sa Južnim čvorom), ali je bila večita enigma javnosti po pitanju muškaraca, ali sama nekako nije želela da priča na tu temu.

Zvezde kažu da je tu bilo zabranjenih veza, ali velikih ljubavi koje se nisu završile najbolje.Bila je vrlo otmena, ali rezervisana, ali izuzetan profesionalac i neko ko se radovao izazovima.Mesec u Biku u 12 polju ukazivao da joj je često prijala priroda, izolacija, samoća,ali da je imala i izuzetne strahove. Bila je otmena ali i nekonvencionalna, nadasve svoja jer je plenila intelegencijom, ali i nekom buntovnošću koja u to vreme u Holivudu nije bila česta i zbog toga je i do dana danas ostavila jak pečat na mnoge žene širom sveta.

18.09.1972. rodjena je filmska i pozorišna glumica, pevačica – Ana Sofrenović. Ana je veliki radoholik i perfekcionista, veoma temeljna i posvećena onom što radi, borac za zdravlje i prirodu i neko ko svoj znak predstavlja na izuzetno atraktivan način.Venera u lavu u prirodnom petom polju donosi da je rodjena glumica i da ima izuzetan smisao za pedagogiju i scenu. Mesec na poslednjim stepenima Jarca povećava englesko poreklo, ali emotivne izazove. Ana je izuzetno produhovljena, intelegetna, neko ko može doživeti zbog pozitivnog uticaja Jupitera u Strelcu u 9 uspeh van granica svoje zemlje( snimala je u Engleskoj), ali iako iza sebe ima brak sa glumcem Draganom Micanovicem neko ko tek može doživeti velike emocije s godinama. Ana će imati iznenadjenja u daljem periodu i velike lične promene i transformacije.

18.09.1971. rodjen je šampion i jedan od najpoznatijih profesionalnih biciklista – Lance Amstrong, čovek borac, čovek koji je sedam puta osvajao Ture De France, čovek koji je pobedio rak. Rodjen u znaku Device sa ascedentom na 24 stepenu Škorpije sa Mesecom u Devici.

18.09.1971. rodjena je američka pevačica i glumica –Jade Pinkett Smith sa Suncem i Mesecom u Devici.

18.09.1976. rodjena je velika fudbalska zvezda – Ronaldo Luis Nazaro, rodjen u znaku Device sa dominatnim i proslavljenim podznakom u Lavu, ali dosta emotivnim Mesecom u Raku.Ovaj bivsi brazilski fudbaler smatra se jednim od najboljih napadača svih vremena.

18.09.1961. rodjen je sjajni glumac James Gandolfini poznatiji po legendarnoj seriji „ Porodica Soprano“. Rodjen u znaku Device sa Mesecom u Jarcu.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.