https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 18.09.2019.( U potrazi za sopstvenim mirom)

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/womans-legs-887286_1920-1280x1920.jpg

Dobar dan svima, posle duze pauze, bas sa promenom Saturna i njegovim direktnim pokretanjem iz retrogradnog hoda imam želju baš danas da nastavim Dnevnu dozu Lune, koja služi kao moj intimni dnevnik, ali i veza izmedju vas, neba i svega što nas na duhovnom nivou povezuje. Za one koji su na mom sajtu prvi put ovo je redovna rubrika gde vam predstavljam dnevne aspekte, a posebno mesto sam dala Mesecu koji je od izuzetnog značaja jer predstavlja ženski smisao, osećanja, naše podsvesno, naše skriveno, naše potrebe, naše reakcije, ali i naša očekivanja i ono što doživljavamo pre svega na unutrašnjem nivou. Uticaj Meseca je jako važan bilo za muškarce, ne samo žene. Preko njega prepoznajemo, predstavljamo, osećamo, mirišemo, prenosimo…

Ono što treba da vam kažem za početak da smo trenutno u fazi Punog Meseca da bi u nedelju 22.09 ušli u fazu Poslednje Četvrtine Meseca. Leto se bar i po zvaničnim stavkama polako približava kraju i od 23.09 ućićemo u početak jeseni, ali vreme kada čistina, transformacija, energija ima najviši nivo mira i potreba za planovima.

Mesec je od juče u znaku Bika, fiksnom ženskom znaku u kome ima jak uticaj i rast, i u kome se dobro oseća. On nije spreman baš za velike izazove, više je okrenut prirodi, sigurnosti, hrani, hedonizmu, povremenoj lenjosti pa ako ste osetili izvesni i pad energije znajte da je Mesec intezivan, ali svakako u fazi kada želi da se na neki način osigura. Bik je znak finansija, imovinskih stvari, životinja, ali pre svega materijalnog i svega onog što uzima u slast, pa svakako ako osećate i odredjeni vid potrebe za hranom i apetitom, znajte da je malko i Mesec krivac, mada on u fazi svog inteziteta uvek pojačava reakcije, emocije i želju u ovom slučaju za posedovanjem.

Danas ćemo nekako imati mogućnost da imamo odgovornost i da na praktičijem nivou i spontano završavamo stvari, ali da u večernjim satima probudimo emocije na višem nivou, instikte, snove, posebno da predosećamo i prepoznajemo slične sebi. Večernji sati donose da može da nam se probudi i jaka želja za novim idejama, ali takodje da možemo iskazati svoju kreativnost na različite načine. Zato mala preporuka, pratite svoje želje:-))

 

” Budite sa onima koji pevaju, pričaju, uživaju u životu i nose radost u očima. Jer radost je zarazna i uvek uspeva da pronađe rešenje tamo gdje logika samo nalazi objašnjenje za greške“. – Paulo Koeljo

Mesec je nešto malko kasnije posle ponoći napravio konjukciju sa retrogradnim Uranom u Biku koji je retrogradan od avgusta i mogao je od ponoći pojačavati malo veću želju za emocijama, zadovoljstvom, tražeći adrenalin i promene. Ovo je bilo odlično vreme da nešto novo pokrenete.Povoljnosti su bile otvorene preko rada preko interneta i društvenih mreža. Dobijanje novih informacija i jaka želja za nečim novim.

Današnji dan je najzanimljiviji zbog Saturna koji je od 30.04. ušao u retrogradni hod, koji nešto preciznije baš danas po lokalnom našem vremenu od 10:48 kreće direktno što će biti posebno dobro za sve nas, posebno za kardinalne znake ( Ovan, Vaga, Rak i Jarac) koji su posebno imali teške, ali korisne lekcije u prethodnih 4 meseca.Morate znati da je Saturnova lekcija važna jer on ima za cilj da nas usmeri ka stvarima koje nose suočavanje, hrabrost, koje prave temelj, ali on uvek ukazuje na promenu.

 

Uticaj Saturna i Meseca je jako sličan po tome što postoje odredjeni ciklusi koji nam na sudbinskom nivou donose iskušenja, ali posebno važan vid prepoznavanja. Kao kardinalac mogu iz ličnog iskustva reći da Saturn koji jeste u svom sedištu gde ima i najači uticaj, znaku Jarca od 20.12.2017. je uradio sve ono što nisam želela, suočavao me je tako da sam se borila sa demonima sa svim onima što sam potiskivala( osećaj i energija Meseca), ali da kad bi me pitali dal je to bilo baš potrebno ja bih vam iz topa odgovorila SVAKAKO…

Iako danas krece direktno sa 13 stepena, računajte da će njegov lakši i praktičniji uticaj ipak biti sa olakšanjem u Oktobru mesecu  i to od 14.10 kada će mnogima od vas olakšavati sve one prepreke, strahove i blokade i dovesti do stabilnosti i oslobodjanja i od onog što vas tišti. Do tad će praviti nešto napornije aspekte sa Merkurom( ove nedelje), Venerom( sledeće) ali i Suncem u toku početka oktobra kada možemo imati odredjeni vid samo ponavljanja odredjenih lekcija. Svakako njegovo pokretanje u direktan hod može biti olakšavajuće, ali tražiti da ono što smo morali proći( zavisno od svakog ponaosob) da nas je ojačao, da nam nije doneo sreću, ali sazrevanje svakako u poljima koje smo odbijali, bežali, od koji smo se sklanjali kao od jake oluje.Saturn kreće od 13 stepena tačno sa zvezde Ascela iz sazvežđa Strelca zvezde  koja ipak ukazuje na zadovoljstvo i zaštitu i koja može doneti neočekivane poklone onima koji veruju i koji su pre svega oslonjeni na svoju snagu.

Od 15:53: Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu – Jako dobro vreme da uradite sve ono za šta niste imali dugo vremena unazad, ali da se maksimalno posvetite sebi. Ovo je jako dobro vreme za učenje, profesionalne promene, ali nekretnine, kao i kontakt sa važnim osobama sa kojima možete imati važne promene. Vreme emotivnog mira, odgovornosti i poverenja, ali izvesne potrebe za perfekcionizmom i planiranjem. Jako dobro vreme da počnete nešto što ste dugo planirali( učenje, hobiji). Odlično vreme za kontakt sa prirodom, ali vreme povoljnih mogućnosti kroz finansije.

22:03: Mesec u Biku u sekstilu sa Rx Neptunom u Ribama – izuzetno inspirativan i kreativan aspekt, ali aspekt emotivne posvećenosti, žrtvovanja, ugadjanja drugima, ali i same lične potrebe zka ljubavi, nežnosti, uživanju. Idealno vreme za putovanja, pisanje, kreiranje nečega. Zaljubljenost, pojačana strast i jaka potreba za partnerskim odnosima. Vreme jakih predosećanja, ali istinitih snova i pozitivne idealizacije. Unutrašnji mir, ali podsticaj. Jaka vera koja spašava i smiruje dušu.

Ugodan dan, Vaša Astro Luna

# currentmood# treba mi neki miks u noći# saturn kreće direktno# mesec u biku kao začin ljubavi# dnevna doza lune

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.