https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -19.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/hip-hop-2159913_1280-1280x914.jpg

Danas bas možemo da igramo kao u pesmi, ali posebno interesatnom spotu koji sam našla za današnji dan ”  Rhytham is a dance” , kakva je to pesma bila, iako u nešto nesrećnije 90, mene je mamila dok pišem ovaj tekst da vam simobilički i dodam energiju na današnju eksploziju od energije sa kojom se možemo nositi zahvaljujući Marsu i Rx Plutonu koji će se naći u trigonu. Danas je jako dobro da pokrenete neke veće poslove, sport, da budete produktivniji, uporniji, ubedljiviji i možete doći do sjajne realizacije.

Mesec do večernjih sati ićiće znakom Bika  i od 22:59 prelazi u vazdušni znak Blizance koji će nam posebno pokrenuti socijalnu stranu, komunikaciju, ideje, puno priče, putovanja, pokreta, dešavanja kroz rodjake pa može biti i plus i to interesatno, posebno sa vladaocem Merkurom u Vagi kome je trenutno važno da istera istinu, ali da malko i ulepša stvari na neki nadasve diplomatski način. Ipak, mogli bi malko i da zaigramo na ulici, parku, pored fontane i da se radujemo početku jeseni, ništa nam baš ne bi ni falilo…

“ U svačijem životu postoje veliki trenuci, a većina ih se javlja kroz nečije ohrabrenje.”
Džordž Adams

Zanimljivo za danas je:

4:21 am: Mesec u Biku u trigonu sa Marsom u Devici: Danas nadasve imamo pomoć energije i Marsa, ali i Plutona, što u prevodu znači hrabrost, entuzijazam kroz fizičku stranu, ali ambiciju, strast i samopouzdanje koje nekako iznutra može da izbije kao lavina. Ove noći ko je u akciji ili radu može imati veoma dosta posla, a ostali mogu sanjariti nešto jako značajno što je nekako neka sanjalačka prekretnica i poruka za dalje. Vreme jake strasti i emotivnih doživljaja. Dobro vreme za sve vidove operacija, ali i težih fizičkih poslova. Mars u blizini zvezde Denebola ipak zbog dosta pojačane i intezivne energije jedino neće biti najbolji u naredna 3 dana kroz moguće prirodne promene i katastrofe.

5:03 am: Mesec u Biku u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu : vreme jake regeneracije i promena. Pozitivno vreme za lični napredak. Vreme unutrašnje snage i istrajnosti. Dobro vreme za lični i profesionalni napredak. Dobro za oporavak posle neke traume ili slabosti. U emotivnom smislu vreme pozitivne plodnosti.

15:58: Mesec u Biku u trigonu sa Suncem u Devici na 26 stepenu, iako ovo može biti pozitivan aspekt kroz poslovno -materijalni napredak, stvaranje i kreiranje pozitivnih stvari, posebno srećan i za proširenja, poslovne nove poduhvate, sa jedne strane Mesec se približava vrlo negativnoj zvezdi Algol koja podstiče ljubomoru, zavist, probleme sa grlom, hormonima, osećaj gušenja i napetosti, dok Sunce na zvezdi Alkaid pojačava moguće povrede, havarije i napetost, pa ne mozemo sa sigurnošću da ovo vreme može biti skroz opušteno, već sklono rizicima na opštem nivou. Ipak ovaj aspekt može biti jako plodan kroz dnevne aktivnosti, poslovna važna dešavanja, materijalnu sigurnost i dobar osećaj i plan u organizaciji, medjutim na ličnom i emotivnom nivou itekako može biti izazova i stresnih jakih turbulencija.

17:50: Mars u Devici u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu – Izuzetno privlačan aspet koji povećava samouverenost, temeljnu analitičnu posvećenost koja je idealna za učenje i rad. Jako srećan period kroz profesionalne promene, ali lično možete se osećati sigurnije, snažnije i da možete ostaviti veoma jak utisak na druge. Dobro za saradnju sa drugima, posebno liderske sposobnosti. Idealno vreme da napravite velike rezove, ali promene na sebi. Idealno vreme za zaljubljivanja, posebno odnose koji traže fizičku privlačnost. Dobro vreme za takmičenja i sve vidove kurseva, usavršavanja. Posebno mnogi od vas mogu dobiti veliki plus kroz neku izazovnu ili provokativnu situaciju. Posebno dobro vreme za istraživanja, testiranja, marketing, trgovinu, medicinu. Osećaj impresije u odnosu na druge, ali i potreba za kontrolom i planiranjem može uroditi plodom.

22:59: Mesec prelazi u vazdušni znak Blizance. Mentalni pokret, razigranost, dosta planova, price, emocija kroz reči, energije usmerenosti na pitanja okruženja, rodjaka, obrazovanja.Ipak, zbog praznog hoda u periodu od 23:20 do ponoći, malo pripaziti na svaku reč, odluke posebno na emotivnom nivou, unositi smeh, flegmatičnost i promenu navika. Može biti malih usporenja kroz komunikaciju . U porastu dvostruka iskustva, primanje raznih informacija i energije od neke sreće do potpune potištenosti. Novac će se u ovo vreme lakše trošiti nego zaradjivati.Može biti neodlučnosti i rasejanosti, ali potrebe za učenjem i dobijanjem odgovora. U osetljivosti pluća, disajni organi, ruke . Jaka potreba da se nešto dešava, da budemo aktivni, da se interesujemo za nova područja života ili upoznajemo nove osobe. Mesec će boraviti u znaku Blizanaca do nedelje, jutarnjih časova po našem lokalnom vremenu.

# currentmood# mesec u biku/ blizancima# ajmo malo da igramo i pokrenemo dobru energiju# dnevna doza lune#

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.