https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 19.04.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/04/Capture-6.jpg

Na današnji 19.04.1979. rodjena je glumica Kate Hudson, rodjena na malo borbenijem 29 stepenu Ovna koji ukazuje na tvrdoglavost, ali lošu energiju izmedju oca i majke koji je mogla osećati neuspešnim emotivnim dešavanjima u ranoj mladosti. Ipak ascedent na 25 stepenu Raka mnogo popravlja stvari( uticaj majke, poznate Goldie Hawn i glumca Kurt Russela koga ova glumica inače smatra svojim drugim ocem).Ova zanimljiva dama poznatija iz komedija( venera u ribama) nosi pečat prave amazonke, sa izuzetnim talentom za glumu( sunce u trigonu sa neptun) ima poziciju vrlo pozitivnog profesionalnog života, ali dosta burnog emotivnog. Jako samodopadljiva, sa likom majke koja ima izuzetnu spontanu duhovitost.

Na današnji 19.04.1949 rodjena je Paloma Picasso- francusko- španski modni dizajner, najpoznatija po svojim markama parfema i nakita. Ona je najmladja ćerka slavnog slikara Pabla Pikasa. Neptun u 12 nosi da ova sjajna dama ima izuzetne estetke vizije. Mesec u konjukciji sa Jupiterom fino držanje, ali mentalnu spontanost, mada odgovornost od malih nogu. Mars u ovnu u lošem aspektu sa Neptunom nosi da je ova dama bezuslovno okrenuta poslu što može nositi odredjene zdrastvene probleme( dijabetis, jake migrene ili problemi sa bubrezima). Venera u svom domicilu nosi osećaj za lepo, ali izvanredni nastavak porodične tradicije. Pluton na Mc nosi uspešnog oca, ali sjajnu karijeru.

Na današnji 19.04.1987. rodjena je poznata ruska teniserka i nekadašnji reket broj 1 – Maria Sharapova.Pošto je Ovan inače znak vodjstva, Maria ima taj jak nagon ka pobedi. Izuzetan sportski talenat, koji je kao dete primetila poznata Martina Navratilova. Ova umiljata devojka, jake energije, izuzetno uporna i staložena, pravi je tip moderne princeze u belom sportu. Ima izuzetan smisao za modu, ali je vrlo pristupačna, komunikativna i draga ( Mars u blizancima). Uz pomoć oca koji je sve rizikovao radi njenog uspeha(Sunce na 28 stepenu Ovna)Maria je to što jeste.Iako loša pozicija Meseca i Merkura, sa Plutonom često nosi jake povrede i odsustvovanja, Maria je potpuno spremna za naredni period , iako se mora čuvati starih povreda. Za Mariju bi trebao da krene posebno odlican period od kraja leta kada bi ponovo mogla da se vrati u formu i zaboravi loša dešavanja iz prethodnog perioda.

Na današnji 19.04.1968. rodjena je poznata glumica Ashley Judd, rodjena na zadnjem stepenu Ovna sa podznakom u vrlo moćnom znaku Lava, odaje jaku, istrajnu i harizmatičnu ženu. Iako odrasla pod teškim okolnostima( neptun opozicija mars- nije imala osnovne životne potrebe kao dete), Ashley je ipak rodjena sa velikim Jupiterom na ascedentu koji je doneo veliku slavu, popularnost i bogastvo. Zanimljivo je da je ova glumica na jedno vreme napustila glumu zbog želje da završi čuveni Prinston. Ova glumica je izabrana za jednu od najlepših žena Holivuda( venera u ovnu nosi izuzetan seksipil) iako je privatno vrlo diskretna, umerena i mudra. Mesec u vodoliji donosi nekonvencionalan duh, ali njenu potrebu za slobodom i da bude drugačija od drugih. Ashley je veliki borac za pravdu, humanitarac. 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.