https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 2.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/Capture.jpg

Na današnji 2 mart 1962 rodjen je muzičar, glumac, tekstopisac, i vodja grupe Bon Jovi – JON BON JOVI( rodjen u vodenom zavodljivom ženskom znaku Riba na tajanstvenom 12 stepenu stepenu izuzetne intuicije , mašte i dobrom životnom stepenu za muziku i glumu, sa podznakom na 17 stepenu Vage koji mu donosi poseban šarm, popularnost kod publike, posebno ženske publike, ali i potrebu za harmonijom u bračnim odnosima, poznato je da je oženjen svojom suprugom Doroti od 29. marta 1989. godine i sa njom ima četvoro dece: Stefani Rouz, Džesija Džejmsa Luisa, Džejkoba Herlija i Romea Džona.). Mesec u jarcu je poseban znak emotivne odgovornosti i ranog sazrevanja. Počeo kao čistač u muzičkom studiju, a postao jedan od svetskih poznatih muzičara širom sveta. Stelijum planeta u Vodoliji poseban je znak rok muzike, dugo je nosio i dugu kosu, te buntovne, revolucionarne i genijalne pojave, a Venera u ribama znak romantičnosti i omiljenosti. Svestran, okrenut ka i većina Riba humanitarnom radu, voli sport, čak je bio i politički aktivan. Jon Bon Jovi je legenda koja traje i sigurno neko ko može u daljem periodu spremati velike promene i projekte.

Na današnji 2. mart 1968 rodjen je agent “James Bond 007” – Daniel Craig ( ovaj engleski glumac počeo je da se bavi glumom vrlo rano još u 6 godini. Rodjen u znaku Riba na 11 stepenu što označava da je vrlo druželjubiv, socijalan i pozitivan. Položaj Marsa, Meseca i Saturna u Ovnu je sigurni znak što je postao 6 po redu tumač uloge James Bonda jer je to izuzetna snaga, hrabrost, izdržljivost i brzina posebno za ovakav akcioni profil filma, po čemu je posebno postao poznat i koji mu i najviše odgovara. Ovaj energični glumac voli društvo, ima dosta prijatelja i sa puno izazova prihvata nove uloge.Zbog većeg broja planeta u ovnu bavio se i sportom( ragbi, atletika). Od 1992. do 1994. bio je oženjen škotskom glumicom Fionaom Loudon sa kojom ima ćerku (Ella, rođena 1992.). Od 2011. je u braku s Rachel Weisz.

Na današnji 2 mart 1973 u Zrenjaninu rodjena je košarkaška legenda – DEJAN BODIROGA. Mnogi ljubitelji košarke ga smatraju najboljim igračem koji nikada nije igrao u NBA ligi. Sa reprezentacijom Jugoslavije Bodiroga je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1996., dva Svetska prvenstva i 3 Evropska prvenstva. Dva puta je bio dobitnik zlatne značke Sporta, nagrade za najboljeg sportistu u Jugoslaviji. Dejan Bodiroga je poznat je zbog liderstva, košarkaške inteligencije i sposobnosti da igra na svim pozicijama. Konjukcija Marsa i Severnog čvora ukazuje da je Dejan izuzetni patriota, ali vrlo istrajna i uporna ličnost.Aspekt njegovog Meseca u vodoliji ukazuje na neobičnu emocionalnost, ali stabilna osećanja i sklonost da bude dugo usmeren na budućnost i trajne vrednosti. Izuzetno lojalan, sjajan prijatelj. Sunce i Venera u ribama donosi humanost, dobroćudnost, romantičnost i veliku ljubav prema košarci.Oženjen Ivanom, ima sina Nikolu.Vrlo porodičan i posvećen svemu što radi.

2.03.1977. rodjen je Chris Martin pevač, kantautor, producent i lider grupe Coldplay. Chris je rodjen u emotivnom i umetničkom znaku Riba sa podznakom u stidljivom, ali krajnje analitičnom znaku Device sa Mesecom u znaku Lava. Veoma nezgodna opozicija Marsa iz znaka Vodolije prema Saturnu u Lavu mogla mu je doneti veoma tesko iskustvo i razvod, ali s obzirom na dobar polozaj Venere u Ovnu Chris trenutno uživa u novoj emotivnoj vezi. Definitivno sprema i raspoložen je za novi album koji se može očekivati do kraja ove godine koji će biti oličenje njegove plodne karijere.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.