https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Venera u Vodoliji od 1 – 26.03. 2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/urban-art-2143183_1280-1280x960.jpg

Jednostavna poruka Venere u Vodoliji : ljubav gajite na svakom mestu. Ona bi da se zeza sa muskim društvom i raspravlja o fudbalu u pabu uz dobro pivo i kikiriki, ona je neiskompleksirana i žena prijatelj i zmaj, uvek spremna da prihvati novo i da kaze „ ništa nas ne moze iznenaditi“. Ona je odlican posrednik i srećna “zvezda” svojim prijateljima. Pravi primer dobrog kuma/ kume, jer zeli da njeni prijatelji budu srećni. Ona izlazi iz nemogućih situacija, iako zna da ima faze mazohizma u ljubavi, iz kojih još brže i izlazi. Ona voli punim srcem, ali ne dozvoljava da je ograničavate i da dominirate nad njom, ona je svom partneru/ rki najbolji prijatelj, pa sve ostalo. Zato ako imate ljude koje volite sa ovom Venerom nemojte ih gušiti nepotrebnim stvarima i uživajte u njihovom društvu i emocijama, jer su spremni da pozitivno i euforicno pričaju o ljubavi, zivotu, muško -ženskim odnosima, prihvatanju razlika, primanju, svakako ima šta da naučite od njih. Ali znaju da budu sami bas iz te nezavisne zelje da žive svoj zivot i vole na nacin da ne zele ograničenja ni u kom obliku. Sto bi rekla jedna moja klijentkinja: „ Ko kaze da ja moram se udam, hoću bre da volim, ne da se udajem i vezujem papirologijom koja je nebitna“. Nikako neobična rečenica i konstatacija za ovu Veneru… Kroz tranzit Venere, prvo pogledajte gde vam prolazi kroz prirodni horoskop, ali ona svakako ovde unosi neku promenu u vaš zivot, donosi prijateljsku energiju, možda malo više stresa u obavezama i emotivnom izražavanju,ali svakako ima i odliku da vas oslobodi nečega ( vi ćete sami osetiti šta je to i kakva promena dalje treba da bude). Može biti način kako gledate na svoje finansije i šta treba da promenite u svojoj ishrani, možda poželite da promenite svoj stil, grad, do direktnih emocija. Ovo je vreme neplaniranih ljubavi, instant ljubavi, internet ljubavi, ljubavi koje se dešavaju olujno, ljubavi iz bliskih prijateljstava, a emocije se mogu menjati Vodolijski, čas gore, čas dole, ali ćemo razmišljati pozitivno, ne ići na varijantu ljubavi za ceo život ( iako mozete imati taj prvi feeling) već da ta emotivna promena unosi budjenje i radost.

Venera ce boraviti u znaku Vodolije do 26.03.2019. Njeno prisustvo ujedinjuje, oplemenjuje, ali pojačava neki vid emotivnog budjenja i promene. Neko ce tu promenu osetiti u sebi želeci da u daljem periodu kroz svoj osećaj sam to pokrene, dok neko od vas će igrati na „ prvu loptu“ odmah i sad. Ovo je vreme kada će i emocije i naš um biti na relaciji izbacivanja iz negativnog ka pozitivnom. Zapamtite, ništa nije slučajno, ipak volite i uzivajte u sebi, svojim dragim osobama i trudite se da budete manje skeptični prema onom što dolazi. Postoje razlozi, svemir vas voli.

 

” Budite hrabri. Boli, ali vise boli kad se pravis da živis, a ne živis. Najopasnije po zivot jeste ne živeti ga punim plućima u svom ritmu uzdaha. Ne može se disati tudjim ritmom, može, ali se ostaje bez svesti. A reprize nema.” – Luna Loo

Tranzitni uticaj Venere u vodoliji neće vas vraćati više u prošlost, ozbiljne odnose, već će vam dati mogućnost da nešto menjate, nadjete nov pravac ne samo u emotivnim odnosima već i lično. U odnosu na Veneru u jarcu, Venera u vodoliji voli život, voli da deli, voli da se druži, ne voli podele i ograničenja i ona prosto ima neobične težnje da postigne nešto posebno, ali da se oslobodi svega što je koči. Zbog toga se nemojte iznenaditi ako se probudite i osetite nov dan i nove ideje, težnje i potrebe da potpuno menjate svoj način života. Venera u vodoliji voli rizike, protivrečna je, obožava korisnu polemiku i nije zainteresovana za konvencionalnost. Ona voli da bude u toku sa najnovim trendovima i ima stalnu potrebu za transformacijom, uvek je puna alternativnih rešenja, ali superlativna je i nekako se izdvaja u masi jer joj to i nekako priliči. S obzirom da je Venera naša najomiljenija planeta jer je vezana za ljubav, zadovoljstvo, naša čula, u Vodoliji će nas naterati da malo pomerimo granice, da se probudimo, poželimo novu ljubav, novu odeću, novo društvo ili da pokrećemo druge, posebno i zbog njenog vladaoca Urana koji uskoro ponovo ulazi u plodan znak Bik. Nije slučajno da pod njenim uticajem i zbog vladaoca znaka Vodolije Urana može biti neočekivanih ličnih i emotivnih situacija i zbog toga to ne, jer sve može ići suprotno. Venera u vodoliji ne poznaje ljubomoru, ona nije ogorčena, ali je brbljiva, ushićena kad je srećna i često ima nagle emotivne situacije, kao da je čas vruće, čas hladno. Koliko želi ljubav, ona ne može da se odrekne ni slobode, nezavisnih stavova, i prosto nije predodredjena da bude samo domaćica, majka, sama.Ona voli ljude, ona je puna informacija za pobošljanje života, a iako je egocentrična i ne prihvata sugestije i teže prihvata poraze, prilagodljiva je. Osobe koju ovu Veneru imaju i natalno često imaju malo neobičniji način udvaranja, ali način kako žele da žive. Može se reći da su veliki romantičari, ali da ih ne interesuje klasika, jer oni su urbani, mogu im se dopasti stvari koje se masi ne dopadaju. Venera u vodoliji je smela, prijaju joj rizici i privlači je ono što pobija granice i zidove, ili okove, ali je vezana za osobe koje teže opuštenijem načinu života, ali osobama koje imaju svoj identitet i ne porede sa drugima.Nije neobično da ova Venera donese i ljubavi sa osobama koje su doživele razvod ili veće emotivne padove u prošlosti. Često veze sa velikim socijalnim i religioznim razlikama, veze sa razlikom u kulturi mogu najbolje prilagoditi i razumeti upravo osobe koje ovu Veneru poseduju natalno.

Što se tiče bitnijih aspekata:

Ulazak Venere u znak Vodolije 1.03. u 17:46 po lokalnom vremenu. Pre toga Venera na poslednjim stepenima Jarca u kvadratu sa Uranom u Ovnu može najaviti oslobadjanje i presecanje svega što je bilo teško, sporo, dosadno, rutinsko i uvodjenja adrenalina i promena. U porastu trzavice, ali ipak i osećaj nekog oslobadjanja. Vreme kada sloboda ljubavi može imati veću prednost. Ovaj aspekt može imati efekat na velike i nagle promene na emotivnom i materijalnom nivou do ponedeljka 4.03.

Baš uoči Punog Meseca, ali početka proleća:

21.03. ( 9:08 am) : Venera u Vodoliji u kvadratu sa Marsom u Biku  na 23 stepenu donosi dosta tenzije i trošenja na polju materijalnih, ali emocionalnih odnosa. U povećanju rivalitet, ljubomora, pritisci, isključive i posesivne scene koja Venera ne voli. U porastu veliki troškovi, i preporuka je da budete oprezniji sa finansijama, posebno sa pozajmicama / kupovinama! Može dolaziti do ozbiljnih svadja i osećaja ” gušenja” u emocionalnim odnosima ili osećanjem opravdanja koje takodje ova Venera ne voli. Postoji porast jakih fizičkih odnosa, ali svadja. Mogućnost pritisaka i nesloge, nerazumevanja na polju prijateljskih odnosa, ali problema na polju ishrane. Emocije veoma negativno mogu uticati na apetit. Hormonalne promene i napetost.

15:18: Venera u Vodoliji u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu ipak ovaj aspekt može doneti blagostanje i smirenje, opraštaje, srećne okolnosti kroz upoznavanja, putovanja, obrazovanje, ali novac. Ovaj aspekt može doneti zaštitu i srećnije okolnosti u odnosu na jutarnje časove kada će emocije biti pod ozbiljnim pritiskom ciklusa Punog Meseca. Vreme nagrada, ali emotivnih rešenja. Srećnije vreme za ulazak u vezu, druženje, poklone. Vreme kada se mogu srediti problemi. Dobro i za imovinske promene.

Venera će boraviti u znaku Vodolije do 26.03 do 20:44

Veneru u Vodoliji imaju: Taylor Swift,Sharon Stone, Mel Gibson, Oprah Winfrey, Wolgang Amadeus Mozart, Paris Hilton, Bruce Willis, Ashton Kutcher, Isaak Newton, Adam Levine,Muhammad Ali, Kate Moss, Nostradamus, Nicolas Cage, Janis Joplin, Quentin Tarantino, Daniel Craig, Elton John, Yoko Ono,Eva Mendes.

# currentmood# venera u vodoliji# freedom# feeling good

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.