https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 20.01.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/david-lynch-254618_1280-1.jpg

20.01.1946. rodjen je američki režiser David Lynch ( poznat po seriji ” Twin Peaks ” ) u znaku Jarca sa podznakom u prodornom, ali krajnje mističnom znaku Škorpije sa Mesecom u znaku Device koja mu je donela ozbiljnu posvećenost muzici, ali krajnjim detaljima na filmovima na kojima je radio. Svi njegovi filmovi imaju krajnju nadrealističku i  maštovitu crtu zbog podznaka u mističnom znaku Škorpije.

20.01.1906. rodjen je jedan od prvih brodovlasnika na kojima je zaradio veliko bogastvo – Aristotel Onazis. Onazis je rodjen na poslednjem stepenu vrlo ambicioznog, istrajnog znaka Jarca sa stelijumom planeta u znaku Jarca u 10 kući koje ukazuju na veliku čast, uspeh, napredak, status ( Uran na kraljevskom 5 stepenu Jarca posebno), sa podznakom u emotivnom, osećajnom, požrtvovanom, humanom znaku Riba koji mu je doneo jaku intuiciju, zaljubljenost u život, žene. Vladaoc Saturn u Ribama mogao je ukazivati na usamljenost, čudne snove i često jak predosećaj. Poznat i po velikoj ljubavi sa operskom pevačicom Marijom Kalas, ali i braku sa udovicom Žaklinom Kenedi. Mesec u Strelcu ukazuje na optimističan duh, a Jupiter u Biku u polju finansija na veliko bogastvo, medjutim na zvezdi Algol koja može simbolički značiti veliki novac, ali i proklestvo tog novca. Umro je 1975, ali njegov lik i delo još uvek su veoma značajni.

20.01.1920. rodjen je jedan od najuticajnijih filmskih reditelja 20. veka Federiko Felini, rodjen u znaku Jarca sa podznakom u analitičnom znaku Device i Mesecu u znaku Jarca u vreme Mladog Meseca. Dostigao je izuzetan nivo evropskog filma, ali bio i jedan od najpopularnijih ličnosti u Usa. Umro je 1993 godine.

20.01.1970. rodjena je srpska filmska i pozorišna glumica – Branka Katić koja vrlo uspešno nastavlja svoju karijeru u inostranstvu. Branka je rodjena na poslednjem stepenu znaka Jarca, znaka ozbiljne upornosti i strpljenja, jakih ambicija o čemu govori i njen strpljivi Merkur, kao i Venera i Sunce na poslednjim stepenima. Mesec u Raku čini je jako emotivnom, da jako voli svoj dom, porodicu, svoju zemlju. Vladaoc Saturn u Biku posebno ističe Brankinu ženstvenost, ali i principijalnost i tvrdoglavost. Branka može imati mogućnost izuzetno zanimljivih i velikih projekata od 2020 koja je potpuno njena godina.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.