https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov 21.01.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/dresden-749683_1280-1280x898.jpg

Na današnji 21.01.1216 po julijanskom kalendaru osnovan je Dresden. Dresden je osnovan u znaku Vodolije sa podznakom u Blizancima i Mesecu u znaku Vodolije. Grad u Nemačkoj u saveznoj državi Saksonija obiluje čuvenim gradjevinama iz vremena baroka na šta ukazuje vladaoc Uran u estetskom znaku Vage, ali moćni Pluton u Lavu u opoziciji sa Mesecom. Dresden ima veliku kulturološku moć , a po horoskopu je grad velikih transformacija, slobode, duha koju nose njegovi stanovnici.

21.01.1905 rodjen je čuveni francuski modni kreator Christian Dior u znaku Vodolije sa podznakom u nešto kontradiktornom, ali krajnje moćnom znaku Škorpije sa Mesecom u porodičnom znaku Raka u veoma lošem položaju sa Suncem pa je i pred kraj života imao dosta nesuglasica sa ocem, bratom i ćerkom. Uveo je potpuno nove trendove u svetsku modu, ali je definitivno zbog opozicije Merkura i Neptuna bio krajnje nadaren, maštovit i poseban.

21.01.1941. rodjen je jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih tenora sveta, operski španski pevač – Placido Domingo. Rodjen u vazdušnom znaku Vodolije sa podznakom u analitičnom i vrednom znaku Device sa podznakom na srećnom 15 stepenu, ali Neptunu u 1 astrološkom polju u odličnim aspektima sa njegovim Saturnom i Jupiterom koji mu donosi i krajnje trajnu karijeru, umetničku pojavu, ali izuzetan glas posebno zbog stelijuma planeta u znaku Bika koji vlada glasom. ( Jupiter, Saturn i Uran u znaku Bika ) . Merkur u dramatičnoj i izražajnoj opoziciji iz znaka Vodolije sa njegovim Plutonom poseban je znak sjajne pojave  na sceni i talenta. Mesec u Škorpiji donosi enigmatičnu, mističnu i zatvorenu dušu.

21.01.1924 rodjen je engleski komičar Benny Hill u kombinaciji duple Vodolije i emotivnim Mesecom u znaku Raka.

21.01.1956. rodjena je Oskarovka, američka glumica Geena Davis u znaku Vodolije sa podznakom u miroljubivom i estetskom znaku Vage, sa Mesecom u vrlo plodnom znaku Bika, koji je Djini pomogao da dobije veliku porodicu, ali da u 47 godini dobije i blizance.Moćni Pluton i Jupiter u Lavu su joj dali izuzetno profesionalno samopouzdanje i dar za glumu, dok Venera u Ribama osećajnost iako je po prirodi veoma buntovna, zanosna i nezavisna.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.